I Budapest fant vi verdens søteste butikk med masse god is. Min favoritt var helt klart mango og pasjonsfrukt ♥ Så friskt og godt - perfekt i varmen! Siste dagen spradet jeg rundt i en rosa kjole jeg fikk som overraskelse i posten av pappa i Bergen. Veldig koselig og gøy med noe annet enn regninger i postkassen. Og endelig fikk jeg brukt den søte kjolen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

DA var jeg tilbake på norsk jord og denne gangen er jeg hjemme for å bli en god stund. Da jeg kom hjem fra Budapest skrev jeg et innlegg om at jeg var tilbake på bloggen, men det varte i akkurat to dager. De siste ukene har bokstaveligtalt flydd av sted og jeg har hatt vanvittig mye på planen min. Etter Budapest var jeg kun et par dager hjemme hvor jeg jobbet hver dag med både skole og foto. Planen var å komme á jour med alt før jeg fløy videre til California, nærmere bestemt San Francisco. Gjett om jeg har kost meg den siste uken der a!? Vi har hatt fire fine dager i byen og fire dager i bil på tur rundt om i staten. Jeg har fått minner for livet og er en fantastisk opplevelse rikere. Gleder meg til å dele bilder, men aller først skal jeg sove og i forelesning tidlig i morgen. Sov godt  

Likes

Comments

Hello sunny sunday ♥ Jeg har fortsatt en del bilder fra Budapest og her er et antrekk fra en av de siste dagene. Denne kjolen er også en skatt jeg lenge har hatt i skapet, så det var virkelig på tide at den ble brukt. Denne søndagen har vært som søndager skal være - rolig. Vi begynte dagen med frokost hos bestemor og bestefar før jeg dro hjem for å jobbe med skole. I kveld er siste kvelden mamma og pappa hjemme før jeg drar, derfor drar vi til Sandvika å spise middag. Veldig fin avslutning på noen herlig dager hjemme!

Likes

Comments

Endelig fikk jeg brukt det gule skjørtet jeg kjøpte på H&M Trend i fjor! Dette er jeg egentlig veldig glad i, men likevel har jeg aldri klart å rote meg til å bruke det. I Budapest derimot fikk skjørtet endelig luftet seg. Det var på tide! I kofferten hadde jeg med meg skjørt og kjoler, alle (uten om én kjole) med lange armer. Da vi kom frem til Budapest skjønte jeg fort at jeg hadde pakket helt feil, for selvom det ikke synes på bildene, var det varmt(!!). 33 grader de to første dagene og med kun én kjole med korte armer måtte jeg faktisk gå til innkjøp av en til. Haha! Neste gang er det kanskje lurt å ta værmeldingen litt mer bokstavelig, eller bare være forberedt på all slags vær. Men, det var fantastisk å ha det litt for varmt istedenfor litt for kaldt på tur!♥ 

Likes

Comments

Heihå fredag og alle fine mennesker ♥ Nå var det plutselig veldig lenge siden forrige bloggpost og det er rett og slett fordi det skjer så alt for mye i livet mitt om dagen. Akkurat nå føler jeg at jeg kanskje har tatt litt vann over hodet og er egentlig relativt stresset over det, men samtidig er det egentlig bare fine ting som skjer. Med bacheloroppgave, eksamen, forelesninger, fotooppdrag, reising, forberedelser og alt var det plutselig veldig mye på en gang. Men sånn er det innimellom. Fra søndag til onsdag dro kjæresten og jeg på kjærestetur til Budapest og der fikk vi hvert fall kost oss skikkelig mye! Veldig godt med noen fine dager sammen før han dro tilbake til Bergen.

I Budapest var det helt fantastisk med nyydelig vær, masse fine bygninger, fine opplevelser, god mat og mye kos. Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor fin byen faktisk var og hvor mye vi fikk ut av dagene vi hadde der nede. Første dagen brukte vi på skikkelig sightseeing, andre dagen på litt shopping, tredje dagen dro vi på Gellért Baths og siste dagen var vi på museum og tittet rundt. Jeg har egentlig en god del bilder å dele, men begynner rolig med disse og ønsker alle en tipptopp fredag!

Likes

Comments

Etter jeg flyttet til Bergen er det flere som har lurt på om jeg ikke kan lage et lite innlegg med litt Bergenstips for nye tilflyttere, og nå følte jeg det var på tide at dette innlegget så dagens lys. Etter over to år i Bergen begynner jeg å bli mer kjent med byen og har kanskje litt tips å dele for de som er helt nye her eller de som er på besøk. Det er fortsatt steder jeg har lyst til å besøke, fjell jeg har lyst til å gå og restauranter jeg har lyst til å prøve, men her har jeg hvert fall plukket sammen noe.

♥ Ha alltid med paraply, uansett
♥ Spis Fyllaburger eller Enhjørningen på Inside, viser du studentbevis før bestilling får du 20% rabatt
♥ Ta en drink på No Stress
♥ Gå en tur i Nygårdsparken eller heng i Nordnesparken om sommeren
♥ Besøk Pepperkakebyen i desember
♥ Spis pølse på Trekroneren
♥ Spill pingpong på Vaskeriet
♥ Quiz på tirsdager på Brukbar og torsdager på Kaos
♥ Dra i Escape room
♥ Veldig kos på Verftet når det er sol
♥ Utnytt deg av Bylørdag, masse bra tilbud
♥ Bergen har mange kule restauranter, feks: Don Pippo, Kitchen & table, Ruccola, Nama, Una, Escalon, Dr.Weisener..

Det er ingen hemmelighet at det jeg liker aller mest med Bergen er muligheten til å kunne gå i fjellet selvom jeg er midt i byen. Derfor kommer det kanskje ikke som noe sjokk at dette er noe jeg anbefaler å benytte seg av. Ingenting er som å gå i fjellet på en skikkelig fin dag. Min absolutte favoritt er Stoltzen, men jeg ville helt klart gått alle turene.

♥ Gå Ulriken og tren i Tufteparken på toppen
♥ Gå syvfjellsturen og Vidden
♥ Bad på toppen av Stoltzen
♥ Gå Stoltzekleiven og fortsett gjerne turen videre mot Fløyen hvor dere avslutter med en is
♥ Gå Fløyen i solnedgangen og nyt utiskten imens solen går ned bak fjellene

Sist, men ikke minst: hold ut, det blir sol (innimellom)

Likes

Comments

Jeg elsker å starte dagen med en frisk og proteinrik smoothie og akkurat nå er jeg i en periode hvor jeg craver smoothies hele tiden. Tidligere har favorittene vært skogsbær- eller mangosmoothie, men akkurat nå er det en grønnere smoothie som går igjen. Fordi jeg synes denne er skikkelig god tenkte jeg å dele oppskriften min med dere.

GREEN, FRESH AND HEALTHY

2 kiwi
2dl vanilje yoghurt
En stor neve spinat
En fryst banan
1/2 fryst mango
1 scoop vanilje protein

Ha alt i en blender og vann ut med vann, eventuelt kokosvann, til du har den konsistensen du liker. Vanilje protein kan sløyfes.

Topp gjerne smoothien med granola, havregryn, kiwi, mango eller noe annet godt du er glad i. Håper det smaker

Likes

Comments

Hei og hopp ♥ Denne onsdagen har for vår del begynt veldig rolig. Jeg hadde egentlig forelesning fra 11:45 til 17:30, men fordi foreleser er syk ble det ikke noe av de tre første timene. Derfor ble dagen plutselig litt annerledes og til tross for at jeg egentlig kanskje burde lest en del ble det heller nybakte proteinrundstykker til frokost og en god te til lunsj. Kanskje jeg skulle delt oppskriften på proteinrundstykkene om noen er interessert i det? Frokosten på bilde ovenfor er altså ikke fra i dag, haha ..

I natt ble jeg sittende oppe å redigere bryllupsbilder til alt for sent imens jeg ventet på at N skulle komme hjem fra byen. Så egentlig passet det veldig fint med en litt rolig start i dag, for jeg var trøtt med stor t da klokken ringte ti på åtte i dag tidlig. Kunne selvfølgelig lagt meg før han kom hjem, men jeg sliter litt med å sovne når jeg vet han skal komme. Uansett, nå er batteriene ladet opp og jeg er snart klar for tre timer sen forelesning. Håper alle har en fin dag! 

Likes

Comments

God kveld fine mennesker ♥ Dagen i dag har føltes laang og våt, så nå gleder jeg meg til å avslutte kvelden med kino. I helgen prøvde jeg å krølle det korte håret mitt med krølltang og syntes faktisk det ble overraskende greit?

På den korteste delen av håret sliter jeg litt med å få snurret håret rundt stangen, så var egentlig redd for å ende opp som en sau, men synes ikke det ble så alt for ille. Så det var deilig! Forrige gang jeg prøvde måtte tante komme ned å krølle meg på nytt, for det ble faktisk helt krise og jeg skulle videre i bryllup. Haha! Uansett, nå må jeg løpe på kino. Håper alle har en topp tirsdagskveld!

Likes

Comments

God morgen til alle ♥ Ny uke og nye muligheter. Allerede. Hjelp så fort tiden går.. Da jeg reiste fra mamma og pappa etter sommerferien følte jeg det var en evighet til jeg skulle se de igjen, men allerede på fredag reiser jeg hjem. Jippi.

I går hadde vi en veldig fin dag i Bergen og det kan se ut til at denne dagen blir nesten like fin. Det kom ikke en eneste dråpe fra himmelen og det var faktisk sol hele dagen. Vi brukte som vanlig søndag formiddag på å vaske hele leiligheten, men ettermiddagen ble heldigvis brukt ute i solen. Gaute, Lars, Torstein og jeg så Navpreet og fotballaget hans vinne 3-1 mot Bjarge. Veldig gøy å se N spille og veldig deilig å sitte ute å kose seg i solen. Dagen i dag skal brukes på å lese, lese, lese og trene litt på kvelden. Håper alle får en fin start på uken!

Likes

Comments