Torsdag kveld for en uke siden bråbestemte jeg meg for å klippe av alt håret og et par timer senere var det borte. Jeg er veldig heldig som har min tante/favorittfrisør som nærmeste nabo, så like etter jeg hadde bestemt meg løp jeg over gaten å ordnet det. Jeg har alltid vært veldig kjedelig når det kommer til håret og gjør alltid det samme hos frisøren, så denne gangen følte jeg at jeg gikk skikkelig utenfor komfortsonen. Haha.

Nå har jeg vært kort på håret i litt over en uke og synes egentlig et er veldig deilig. Jeg har veldig tynt hår, men synes faktisk det så ganske mye tykkere ut da jeg klippet det, så det er jo veldig ålreit. Til tross for at det er skummelt med forandring, er det gøy med noe helt nytt og annerledes enn hva jeg har hatt før.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Lørdag for en uke siden var vi i bryllup til min onkel og tante ♥ Det ble en helt fantastisk dag og jeg sitter igjen med mange fine minner. Perfekt avslutning på ferien min hjemme! Før jeg viser dere bilder av brudeparet kommer et lite bildedryss av meg og min kjæreste fra den fine dagen. Hyggelig å ha noen bilder der vi er litt finere enn til vanlig.

Jeg var utrolig heldig som fikk det ærefulle oppdraget å ta bilder av brudeparet, så denne uken har gått mye til redigering. I dag gjorde jeg meg ferdig med bildene fra den andre location vi var på, så nå er det den tredje igjen pluss litt diverse bilder fra hele dagen. Veldig koselig at de ønsket at jeg skulle ta bildene deres

Likes

Comments

God morgen ♥ I dag er min siste fridag før studiene begynner igjen og denne dagen skal brukes godt! Klokken 08:15 i morgen smeller det og før den tid er det flere ting som må i orden. Skolen har blandt annet skiftet lokaler og derfor skal Hilde og jeg kjøre en tur for å sjekke ut stedet i dag. Veldig rart å tenke på at dette er mitt nest siste semester som student, om under et år har jeg en bachelor i hånda. Hjelp! Før jeg griper dagen og hopper i dusjen, tenkte jeg å poste et outfit jeg helt har glemt å publisere. Allerede to uker etter har en del ting forandret seg, håret rekker meg feks. bare til skuldrene nå.

Ønsker alle en fantastisk torsdag!

Likes

Comments

Hei, god morgen og velkommen til min nye bloggplattform ♥ Jeg har lenge vært inne på tanken om å bytte plattform, skifte bloggnavn og gjøre litt endringer, men utsetter det stadig av mange forskjellige grunner. I dag følte jeg at det var rette dagen og derfor har min morgen gått ut på å klargjøre nettopp ny blogg.

Jeg har valgt å flytte over alt fra min gamle blogg fordi jeg synes det er veldig hyggelig å ta vare på alle minner som er der inne, selvom det ikke ble 100% likt hvordan jeg hadde det. Jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med designet på bloggen og tanken er å skaffe seg et eget domene, men jeg må nesten ta en ting av gangen. Det er mye å ordne og for en som aldri har laget eget design er det helt klart viktig å holde tunga rett i munnen. Håper dere har lyst til å følge bloggen min videre her ♥

Likes

Comments

080816_3830080816_3844b080816_3877080816_3821a080816_3856
For min del startet uken bra med fri fra jobb, trening, shopping og god mat i Oslo med familien ♥ Deilig med litt fri og familietid før jeg reiser tilbake til Bergen. I Oslo var det masse salg og det var veldig ålreit med litt nytt til garderoben. Jeg kom blant annet hjem med nye bukser som allerede er på i dag. Jeg gikk for løse bukser, løs topp og skinnjakke - veldig enkelt og greit.

6527901729

Likes

Comments

070816_3780070816_3789å
Søndag var jeg i bursdag å luftet de nye skoene mine - Missoni Converse ♥ Ante ikke at dette fantes før jeg så de på Sandvika Storsenter på salg her om dagen. Jeg digger de allerede og er veldig glad de ble med meg hjem. Gøy med litt farger også, for det har jeg vært alt for dårlig til å bruke denne sommeren. Føler jeg kler meg veldig etter været - er det sol velger jeg farger og er det dårlig vær blir det fort svart. Denne sommeren har ikke vært mye å skryte av og derfor har det blitt alt for lite farger.. Får ta det igjen neste sommer si!

Likes

Comments

PinkFlowers_5PinkFlowers_14
Jeg har en stor forkjærlighet for store, rosa trær og da vi så dette i Hellas falt jeg pladask. Sååå nydelig fint ♥ Jeg måtte selvfølgelig svinge kjolen under treet og knipse noen bilder. Egentlig ville jeg også ta det med meg hjem. Tenk å ha dette treet i hagen. Drømme. Lørdag om to uker skal jeg ta bilder i bryllupet til onkel og tante, og jeg skulle mer enn gjerne plassert de under dette treet under fotograferingen. Tenk så fint.

Likes

Comments

CrystalClear_9CrystalClear_11
Lite er finnere enn krystallklart vann og jeg kjenner jeg virkelig savner dette akkurat nå. Været i Norge er jo faktisk litt krise, og i går var det flere her hjemme som fikk kjelleren fylt med vann. For et regnvær! Heldigvis roet det seg utover ettermiddagen. Sommeren i år har ikke vært mye å skryte av, så jeg kjenner det er veldig godt å vite at jeg skal reise litt i september.

Likes

Comments

BlueDoors_12BlueDoors_øBlueDoors_å
I Hellas var det mange sjarmerende kriker og kroker, og den ene kvelden spiste vi på en hjemmekoselig restaurant i byen Poros. Fordi dette var en av kanskje to kvelder vi sminket oss knipset vi så klart noen antrekksbilder. Objektivet mitt var overhode ikke på min side i ferien og av alle bildene mine jeg kom hjem med var kanskje 40% av de i fokus. Litt krise at dette skjer rett før jeg skal ta bilder i bryllup, spesielt når Japan Photo trenger fem uker for å se på problemet. Heldigvis har jeg et annet objektiv jeg kan bruke og noen halvdårlige bilder fra ferie som er nogenlunde i fokus, til tross for dårlig kvalitet sånn ellers også. Haha!

Likes

Comments

Poros _10Poros _22Poros _34Poros _24Poros _13
Poros _12
Et av de fineste stedene vi seilet var gjennom byen Poros. For det meste seilet vi på åpent hav med lite å se på nært hold, men den ene dagen kjørte vi med by på hver side. Dette var utrolig fint, spesielt når vi kjørte nærme byen ♥ Jeg har knipset masse bilder og filmet en del med GoProen, håper filmen klarer enda bedre enn bildene å hvis hvor fint det var.

Likes

Comments