antrekkk_2

antrekkk19

antrekkk9

antrekkk_3

antrekkk25

antrekkk17

antrekkk13

God morgen ♥ I går hadde vi en kjempefin dag hos bestemor med masse familie, deilig mat og kake til dessert. Koselig å se igjen familien man ikke ser like ofte og koselig å se igjen alle mine søte, små kusiner og fettere med tanter og onkler. Hihi! Jeg er så heldig som har så mange små å kose med :) I dag har jeg en avslappende og litt treig morgen hos Navpreet fordi vi endte opp med å se Orange is the new black til alt for sent i natt. Håper alle har en tipptopp dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

summerwaether_17

summerwaether_11

summerwaether_23

summerwaether10

summerwaether_20

summerwaether22

Hvem skulle tro disse bildene ble tatt 29.juli..? Iskald vind, grått og trist - tre ord som beskriver juliværet ganske godt. Krysser alt jeg har for at august overrasker med en varm uke eller to, om ikke jeg på en billig sydentur til å høsten!! Til tross for været prøvde jeg meg på en litt sommerlig topp, men jeg er veldig glad for at jeg valgte lang bukse. Toppen var som mye annet den siste tiden, blå. Jeg har fått såå dilla på blå i det siste, det er en så fin farge!

Likes

Comments

workout_5

workout_11

workout

workout_2

workout_14

God morgen ♥ Denne sommeren har jeg ligget litt på latsiden og trent veldig mye mindre enn hva jeg egentlig har gjort resten av året, spesielt i forhold til hvor mye jeg trener i Bergen. Jeg har gått en del fjellturer, men trent mindre på senteret og det kjennes i låra når jeg først kommer meg til Elixia. Likevel så føler jeg at om sommeren skal det være lov til å ta en dag ekstra med fri, du skal kose deg litt ekstra med is og jordbær og det er lov til å heller være ute å nyte været når det først er sol enn å gjemme seg inne på treningssenter. Jeg har også vært syk helt siden jeg kom hjem fra Tyrkia og smerten jeg fikk når jeg trente var helt uutholdelig, så dette har også gjort det enda vanskeligere å trene styrke. For øyeblikket ser det ut som at den lille sommeren vi fikk er på vei til å forsvinne og at høsten nærmer seg, og dermed er det heller ingen unnskyldning å ikke trene inne pga. sol, så nå er jeg tilbake :-) Trente på Elixia i går, for første gang siden Tyrkia uten vondt, og det føltes så bra. Startet å trene det jeg liker å trene aller best, ben og rumpe. Ekstra motivasjon å trene i nye sko med masse, fine farger. Gleder meg til å fortsette treningen der den slapp og bygge meg opp igjen der jeg har blitt svakere!

Likes

Comments

antrekkk_28

antrekkk_30

I går testet jeg min gamle krølltang som jeg ikke har brukt på flere år og resultatet ble en mer fluffy sveis enn hva jeg har hatt på lenge. Med min nye grå hårfarge liker jeg å gjøre litt mer med håret enn å bare ha det hengende rett ned, så da var det litt ekstra gøy å finne igjen min gamle krølltang. Viser flere bilder av antrekket senere, men først skal jeg en tur på Elixia :)

Likes

Comments

innlegg skrevet i samarbeid med NIVEA

nivea_1

Om sommeren er jeg veldig opptatt av å ta vare på huden i solen og smøre kroppen godt. Jeg smører meg for å ikke bli solbrent, men også for å oppnå en varig brunfarge som ikke flasser bort uken etter. Denne sommeren, som de tildigere årene, har jeg brukt Nivea sine produkter på kroppen og er veldig fornøyd med produktene. I mai i år lanserte Nivea en ny solkrem som også inneholder en beskyttende olje som inneholder en ingrediens kalt, Pro Melanin, som hjelper til å aktivisere hudens naturlig pigmenter. Nivea Sun Protect & Bronse beskytter huden samtidig som den aktiverer pigmentene, og denne jeg er spesielt glad i! Den passer perfekt for oss som er opptatt av beskyttelse, så vel som å få litt farge og en fin sommerglød.

08jul.2015_tyrkia_4

Nivea lanserte også i sommer en ny sommergodbit, Lip Butter Coconut. Denne er perfekt å ha med seg i vesken på varme sommerdager eller i stranden i syden for å motvirke tørre og såre lepper. Den har også ikke minst en veldig deilig sommerduft og smelter godt inn i leppene.

nivea_2

Likes

Comments

tyrkia_188

tyrkia_186

Tyrkia_266

Siste dagen i Tyrkia var det nokså store bølger i havet og bølgene måtte selvfølgelig lekes (og nusses) i. Tror det nærmer seg slutten på bilder fra Tyrkia nå, så nå håper jeg på sol og sommer hjemme slik at det kan tas flere sommerbilder. Jeg er ikke helt klar for å ønske høsten velkommen enda.

Likes

Comments

tyrkia_21

tyrkia_28

tyrkia_22

tyrkia_38

tyrkia_20

Fineste mannen min som jeg er så glad i ♥ Selvfølgelig måtte kjærestebilder knipses siste dagen i solnedgangen, hehe. Jeg er så heldig som har en så snill, god og ikke minst kjekk kjæreste.

Likes

Comments

tyrkia_158

beachh_11

Tyrkia_232

tyrkia_161

Tyrkia_263

Tyrkia_238

beachoutfit_20

tyrkia_153

Tyrkia_225

tyrkia_191

Nok et bildedryss fra deilige dager i Tyrkia ♥ Ingenting er bedre enn havet, hvite strender, varme, sol og sommer.

Likes

Comments

onaboat_14

onaboat

onaboat_4

onaboat_19

onaboat_5

Torsdag kveld dro kjæresten og jeg ut på båttur i solnedgangen ♥ Vi handlet inn litt mat, jordbær, kjeks og kos, før vi reiste ut på vannet og spiste dagens siste måltid, badet og koset oss. Været begynte bra, men det ble desverre utrolig mye kald vind utover kvelden, så derfor ble ikke turen alt for lang. Heldigvis hjalp det veldig å pakke seg inn i en stor, deilig hettegenser. Veldig koselig og romantisk å bare være oss to, hihi.

Likes

Comments

DinfrisørBekken_15

DinfrisørBekken_11

DinfrisørBekken1

DinfrisørBekken_13

DinfrisørBekken_17

DinfrisørBekken_7

I går var jeg hos flinke og fine Heidi og fikset litt på sveisen igjen. Gråfargen faller ganske raskt ut av håret første gangen det farges og derfor trengte det å farges igjen. Denne gangen hadde Heidi fått inn en ny gråfarge også, og denne likte jeg enda bedre enn den forrige. Det ble en litt blondere gråfarge denne gangen og jeg digget denne fargen! Jeg elsker å være hos Heidi og blir alltid like fornøyd med resultatet! Denne gangen tok jeg med kamera for å knipse litt bilder av salongen også, for den er helt nyoppuset, superfin og veldig koselig. Anbefaler alle en tur til flinke, Heidi

DinfrisørBekken_20

250715_dinfrisørbekken

DinfrisørBekken_22

Likes

Comments