mamma40

mamma40_2

mamma40_3

I dag ble fineste, sprekeste, godeste og beste mamma 40 år. Tiden flyr og jeg husker enda godt den dagen du fylte 30 år. Til tross for at det allerede er ti år siden ser du ikke en dag eldre ut og du er helt klart den fineste dama på 40 jeg vet om. Jeg ønsker deg alt det beste i verden mamma ♥ Jeg er så heldig som har en så snill, god og omtenksom (og ikke minst sprek) mamma som deg. Vet ikke om noen med et varmere hjerte enn deg og jeg håper jeg klarer å bli halvparten så god mamma som deg for mine barn. Igjen, gratulerer så mye med dagen! ♥ Jeg håper din første dag i 40åra ikke var så alt for ille :-) Stor bursdagsklem!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

pigen_2

pigen_4

pigen_7

pigen_1

pigen

En etterlengtet lunsjdate med Maria og Live dagen før jeg reiste til Danmark  ♥ Alt for godt å se igjen go'jentene etter litt for mange uker i Bergen.

Likes

Comments

ablonder

ablonderr

ablonder_25

ablonderrrrrablonderrr

blonder_29

Forrige fredag var jeg i Drammen og luftet de bleke bena mine på lunsjdate med Live, Maria og Selma. Følte meg først skikkelig vågal som reiste i shorts og tskjorte, men da jeg kom frem til Drammen var det strålende sol, 23 grader og superdeilig. Jakken jeg hadde med i vesken trengtes ikke å tas på før det nærmet seg kvelden og date med kjæresten. Jeg er skikkelig svak for hvite blonder og synes denne toppen er supersøt (om det er lov til å si det selv) hihi. Gleder meg til å bruke den igjen :)

Likes

Comments

navpreet

navpreetk

navpreet_2

Kjekkeste, fineste, snilleste og beste ♥ Jeg er så glad og forelska i mannen min!

Likes

Comments

Turen hjem fra Bergen begynte bra med gladsang, godis og god stemning. Før vi dro hadde vi bestemt oss for å prøve å få til en photoshoot eller to langs veien ettersom man kjører forbi mange fine steder. Etter å ha kjørt forbi alt for mange fine plasser begynte vi å bli redde for at fjellene skulle slutte og vannet forsvinne og derfor stoppet vi ved første stoppested for å ta litt bilder. Vi stoppet ved en elv med litt fjell rundt og bestemte oss for at dette var stedet.

mobil_2

Marcus var først ut som modell og shooten begynte bra. Vi prøvde oss litt frem og stod både den ene og den andre veien før vi fant ut at det kanskje var kult å stå på en stein i vannet. Steinen i vannet samt Marcus var kul helt til Navpreet fant ut at han skulle gi Marcus en pinne han kunne ha med på bildene.

mobil_4

Ut kaster Navpreet pinnen og selvom Marcus klarer å få tak i pinnen kommer det et usedvanlig høyt plask. Alle ser seg forfjamset om og plutselig ser Marcus at det ligger en mobil på bunnen av elva. Min mobil, selvfølgelig. Navpreet kastet ikke bare pinnen, men også telefonen han så fint skulle passe på slik at ikke jeg mistet den (note to self: ikke la N passe på mobilen)..

mobil

Jeg fikk selvfølgelig en smule panikk da jeg stod der med mobiltelefonen i bunnen av elva og kom på at jeg hadde over 12 000 bilder jeg ikke hadde lagret noe annet sted enn mobilen. Navpreet hev seg ned på magen og fisket opp mobilen og akkurat i det alt skjedde vet jeg ikke om jeg var mest stressa for bildene mine, det faktum at jeg ikke hadde mobil eller hvor latterlig det var at jeg fikk med mobilen i lufta på bilde.

mobil_1

Vet ikke om jeg har en vidundermobil eller hva det er, men mobilen funket hvert fall i det den kom opp av vannet. Den kunne ringe, ta bilder, sende melding og jeg fikk overført alle 12 000 bildene til Macen. Fjuh. Utover turen begynte den å klikke mer og mer, så til slutt var det bare å skru den av og la den hvile i ris til dagen derpå. Den lever utrolig nok enda, til tross for at den plutselig er blå og rosa og bruker 11 minutter på å gå fra frontkamera til vanlig kamera.

Likes

Comments

oslo

oslo_2

Forrige fredag var jeg på date med Live i Oslo og det var veldig godt å se henne igjen etter alt for lenge fra hverandre ♥ Vi spiste hver vår deilige burger og avsluttet med dessert, nammis. Det ble en sen, men veldig hyggelig kveld. Alltid like koselig å ta igjen alt det tapte og i sommer kommer vi jo til å sees masse :) Jippi.

Likes

Comments

bursdag_14

bursdag_12

bursdag_1

bursdag_11

bursdag_10

bursdag_6

bursdag_9

bursdag_15

bursdag_23

Thea fylte nylig 15 år og mamma fyller straks 40 år og dette må selvfølgelig feires ♥ Lørdag var det familiebursdag og det var superkoselig å se igjen hele familien etter alt for lenge borte. Vi hadde strålende vær hele dagen og satt ute til 22:00 i sommerklær(!!). Fantastisk. Deilig mat og enda bedre kaker, fine gjester og bare hygge - akkurat slik det skal være. Gleder meg til å være hjemme i over en måned og se mer av min fine familie.

Likes

Comments

20jun.2015_lørdag20juni_2450

b20jun.2015_lørdag20juni

20jun.2015_l

bc20jun.2015_lørdag20junibcc20jun.2015_lørdag20j
20jun.2015

Gårsdagens antrekk fra bursdagsfeiringen til mamma og Thea ♥ Har fått skikkelig dilla på løse bukser og synes det er mye finere å pynte seg til bursdag i slike enn i de svarte, kjedelige buksene jeg alltid går i. Hvitt gjør det litt mer sommerlig også. I morgen reiser vi til Danmark for en uke, så i dag skal det pakkes, trenes og sosialiseres før avreise. Håper alle får en fin søndag!

Likes

Comments

jeanette

jeanette24

jeanettepettern

jeanette20

jeanette12

Etter bursdagen til mamma og Thea tok jeg noen bilder av Jeanette med hennes finefine mage ♥ Hun ser så fantastisk ut gravid og har den fineste, runde magen. Håper jeg blir like vakker gravid når den tid kommer. Tenk snart kommer hennes tredje og jeg er så glad for at jeg er hjemme i sommer og får hilse på lille.

Likes

Comments

19junuttt

19jun

19junut

19jun.201

Gårsdagens antrekk var inspirert eller nærmest kopiert av Sarah, haha. Men jeg synes buksene hennes var så kule, så jeg måtte nesten herme litt. Utrolig deilig å være hjemme med oppmot 19 grader og sol, føler nesten jeg er kommet frem til himmelen. Gleder meg veldig til å dra frem sommerkjolen, selvom jeg samtidig ikke har så lyst enda fordi om dere skimter leggene mine ser dere hvor sykt hvite de er, haha. Hjelp! Nå skal jeg fikse meg til bursdagen til mamma og Thea - gleder meg til å se alle! ♥ 

Likes

Comments