Så fantastisk deilig det er at hytta begynner å bli ferdig og at vi endelig kan ta den i bruk. Mamma og pappa har gjort en kjempe jobb og det blir såå fint her. Gleder meg sååå mye til å tilbringe mange, mange helger her fremover. Både om vinteren og sommeren. Navpreet har vært her et par dager, men dro desverre hjem i dag. Onsdag og torsdag kommer en stor del av familien opp, og det gleder jeg meg veldig til. Så langt har vi spist masse deilig mat, vært på skitur og ridetur, kost oss i påskesol og fantastisk deilig vær. Nyyyter det til det fulle, og kjenner jeg skulle ønske påsken varte lenger enn til mandag!! Tiden går så fort..

Beitostølen_3

Beitostølen_11 kopi

Beitostølen_12

Beitostølen_26

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Torsdag fylte Dénes 30 år og runde tall må selvfølgelig feires. Hele Jacob Aall var invitert, så vi spleiset på gave og koste oss masse sammen. Begynte dagen med vors hos Henrik med kjempebra stemning og fortsatte kvelden videre på byen. Har mange morsome bilder fra vorset, men dessverre litt for morsomme for internett, hehe. Heldigvis klarte vi å få noen hyggelige bilder også, så her kommer et lite bildedryss fra dagen. Navpreet hadde med kamera ut, og dessverre var han så flink til å ta bilder at det ikke ble et eneste bilde av han. Men men, neste gang får han være med på noen bilder også :)

DenesBday_9

DenesBday_15

DenesBday_4

bdayparty

DenesBday_52

DenesBday_1

DenesBday_32

cool

DenesBday_71

DenesBday_58

DenesBday_45

DenesBday_40

bdaydeniiiss

bdaydaniel

bdayanca

Likes

Comments

Torsdag lagde vi speltlompe-pizza til middag, og herregud.. hvorfor har vi ikke gjort det før!? Det ble så fantastisk godt ♥ Selv synes jeg det nesten var bedre enn vanlig pizza, eller ikke nesten, det var bedre. Vi gjorde det ganske enkelt, men fordi det var så fantastisk godt tenkte jeg å dele oppskriften vår med dere.

speltlumpepizza_4

Til to personer trenger du:

revet gulost 1 pakke strandaskinke 1/2 rødløk 1 boks tomatpurre 1 boks hermetiske opphakkede tomater oregano
pepper salt 6 speltlomper

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel 6 speltlomper utover stekebrettet. Smør inn et lag med tomatpurre og ha litt opphakkede tomater over der igjen. Strø over ost, løk og skinke. Til slutt ha på litt salt, pepper og oregano. Stek pizzaene i ovenen i ca. 7 minutter, og la pizzaene avkjøle litt før du server de. Deretter, nyt

speltlumpepizza

Super enkelt, super godt og samtidig går det utrolig raskt å lage. Et ekstra pluss er at det er sunnere enn vanlig pizza. Vi hadde litt mango- og avokadosalat ved siden, men mest fordi jeg allerede hadde den ferdig i kjøleskapet.

speltlumpepizza_3

Velbekomme

Likes

Comments

Antrekksbilder fra gårsdagen, tatt før jeg krøllet håret og fikset meg til bursdag. Gina Tricot har endelig fått inn yndlingsbuksene mine igjen, så etter jeg fant de i butikken måtte de så klart bli med hjem. Super stress å være så lav at ingen bukser passer i lengden, derfor er det ekstra digg når man finner noen som er akkurat korte nok. Skinnbukse, pelsvest og skjorte ble gårsdagens, både på skole og fest. 

brukdette

26marsdette kopi

26marsh

collageeee

Likes

Comments

I går feiret vi Dénes sin 30-årsdag med masse venner av han og venner fra jobb. Jeg hadde en kjempe hyggelig kveld med gøy intimvors hos Henrik og senere feiring av Dénes ute hvor vi møtte resten av gjengen. Navpreet hadde med seg sitt nye kamera, så senere skal jeg se gjennom om det er noe morsome bilder. Tok også antrekksbilder tidligere på dagen som jeg kan vise, så hold dere oppdatert ♥ Nå skal vi vaske, rydde og pakke før vi reiser videre til fjellet i morgen. Gleder meg!

26mar.2015_bday

Likes

Comments

For å motivere meg selv innenfor treningsfronten liker jeg å sette meg selv mål. Det er lett å si at man ønsker strammere rumpe og fastere lår, det er også lett å ønske seg markert mage og slanke, markerte armer, men det er ikke alltid like lett å motivere seg selv for å faktisk komme seg ut døra å gjennomføre de tunge øktene. Selv opplever jeg at motivasjonen min er veldig opp og ned. Jeg vil så gjerne, men etter en lang dag er det ofte sofaen frister mer. For å klare målene mine, må jeg sette meg noen delmål innenfor det store målet. Jeg trenger noe som inspirer meg, noe som drar meg i gang og noe som motiverer.

Tidligere hadde jeg faste PT-timer med Lars noe som helt klart var en stor motivasjon i seg selv. I Bergen er dessverre ikke Lars, og ikke har jeg råd til noe PT når jeg ikke bor hjemme lenger heller. Derfor må jeg motivere meg selv med andre ting. Tidligere trente jeg mye styrketrening hvor jeg med tiden ble nokså sterk, etter jeg kom til Bergen ble det mindre styrke og lettere styrke når jeg først trente. Jeg mistet litt motivasjonen og trengte virkelig noe for å komme meg i gang igjen.

♥ Etter mye tid og inspirasjonshenting på instagram har jeg endt opp med å kjøpe treningsprogrammet til Kayla Itsines og akkurat nå er målet mitt å fullføre hele programmet, hver uke - ingen skulking. Det hjelper utrolig mye å ha programmet å trene til. Jeg har en strukturert plan med hva jeg skal trene og når jeg skal trene, altså ingen unnskyldning tillat. Samtidig er programmet veldig tungt, men også veldig gøy. Det beste av alt er vell egentlig at det kun tar 30 minutter å gjennomføre øktene. Super motiverende å ha en plan å følge!

♥ Utenom treningsprogrammet til Kayla trenger jeg også noe som kan motivere meg innenfor kardio-trening. Herregud så dårlig jeg er innenfor den kategorien. Jeg er mye mer glad i styrketrening, men samtidig ønsker jeg å være flink til å trene litt kondisjon også. I dag meldte jeg meg inn i et arrangement på facebook som går ut på å komme i from med 20 turer til Stoltzen innen 20.juni. Super motivasjon og et mål jeg er kjempe gira på å klare. Å gå opp Stoltzen er også en veldig bra treningsøkt, og samtidig en økt som ikke tar lang tid i det hele tatt. Ingen unnskyldning her heller altså. Å sette seg slike mål hjelper meg mye og motiverer i stor grad.

♥ En treningspartner er også svært motiverende. Jeg trenger ikke nødvendigvis noen å trene med, men noen å dra med er en stor fordel. Avtal en tid, avtal at dere skal trene og dra hverandre ut av døra. Selv er jeg heldig som har en kjæreste som er veldig opptatt av trening, så vi er flinke til å få hverandre ut av døra og på trening.

♥ En annen ting som helt klart hjelper på motivasjonen er akkurat det jeg driver med nå. Forteller målet mitt videre til andre, fordi da må jeg hvert fall klare det. Når jeg først har sagt ifra til mange at jeg skal klare det, får man enda litt mer lyst til å nå målet sitt. Samtidig har jeg laget meg en instagram-konto, @bringfit, hvor jeg følger mange inspirerende mennesker og samtidig deler litt av min egen treningshverdag selv. Kjempegøy, synes jeg.

♥ Ta progresjonsbilder. Samtidig som man jobber mot målet sitt kan det være veldig motiverende å ta bilde av seg selv en gang i uken fra alle vinkler for å se om det er noen endringer. Det er ekstra gøy å fortsette med treningen når man ser at det hjelper. Jeg er veldig for bilder, men veldig imot vekt. Jeg veier aldri, aldri meg selv fordi det ikke har noen hensikt. Den perioden jeg trente med Lars veide jeg mer enn noen gang tidligere da jeg tok body scan av meg selv, men jeg har heller aldri vært strammere eller vært i bedre form enn hva jeg var i den perioden. Det er viktig å huske på at muskler veier mer enn fett, så ta heller bilder og mål omkretsen på kroppen.

♥ Kjøp nytt treningstøy. Nesten ingenting motiverer meg mer enn nytt treningstøy. Sterke, freshe farger på trening er det beste jeg vet.

♥ En siste ting som helt klart er viktig for meg er god musikk når jeg trener. Jeg har lenge hatt en treningsliste på Spotify, men jeg går litt fort lei. Derfor har jeg opprettet en ny som dere gjerne må følge her.

Svett_14

greennike

smothienam

Likes

Comments

Hver dag etter lekser, jobb, skole og trening er ferdig er det beste jeg vet å ta på meg de deilige tøflene mine, joggebukse, håret i dott og en stor genser. Jeg elsker å starte hver dag med en god frokost, gjerne smoothie eller omelett. Samtidig elsker jeg å avslutte hver dag med en god middag. Akkurat dette er vi veldig flinke til i Bergen, og det koser jeg meg veldig med. God mat er viktig og ofte høydepunktet i ukedagene når alt annet er mas. Jeg elsker å slappe av i leiligheten, gjerne med et blad eller bare armkroken til kjæresten. Jeg er egentlig en skikkelig kosejente og jeg setter så stor pris på de små tingene i hverdagen. I kveld slapper jeg helt av med stearinlys og pledd, kunne ikke kost meg mer.

tøfler

interiør_1 kopi

idinavi_2

smoothie_4 kopi

mat

idinavi

Likes

Comments

I dag gikk jeg årets første tur opp Stoltzen med super spreke Celine. Det var helt fantastisk vær så vi måtte selvfølgelig ut døra, men jeg skal ærlig si jeg angret en liten stund på vei opp. Å trene ben dagen før Stoltzen tror jeg er noe av det dummeste jeg har gjort, og i dag lærte jeg at det er noe jeg aldri skal gjøre igjen. Samtidig kjente jeg at formen var litt bedre i fjor enn hva den er i år. Trengte ikke stoppe en eneste gang for å puste hverken første eller siste gangen jeg gikk i fjor, men i dag trodde jeg bena mine skulle drepe meg for jeg var så tung i kroppen. Men det betyr at det bare er å gå og gå, så kommer jeg tilbake der jeg var veldig snart. Kjempe fin tur og kjempe koselig var det uansett hvor mye melkesyre jeg hadde i bena! Alltid deilig når man kommer på toppen og ser utsikten, spesielt når det er så fint vær.

25mar.2015_Stoltzen_1314

25mar.2015_Stoltzen_1331 kopi

25mar.2015_Stoltzen_1338

25mar.2015_Stoltzen_1330 kopi

25mar.2015_Stoltzen_1324

Likes

Comments

Egentlig bare innom for å ønske alle en god natt, og for å vise et bilde av den kjekke kjæresten min. Sov godt, snakkes i morgen ♥

model

Må klype meg selv litt i armen hver gang jeg ser dette menneske for å sjekke om det faktisk er sant at han er min. Helt fantastisk at jeg sover sammen med denne kjekkasen hver eneste natt og våkner med hver eneste morgen. Haha, klisjé, men herregud så heldig jeg er. Jeg sier det alt for sjeldent. 

Likes

Comments

Er det en ting jeg har blitt skikkelig glad i den siste tiden så er det hatter. Jeg synes det gjør skikkelig mye med et enkelt antrekk, og samtidig er det super digg å gå med hatt når det regner i Bergen. Fungerer nesten som en paraply, haha. I dag tuslet kjæresten og jeg en liten tur i byen etter skolen for å titte litt i butikker og spise litt lunsj. Været har vært helt sykt skiftene i dag, i det ene sekundet sprut regn og i det andre sekundet strålende sol. Veldig rart. Nå er jeg endelig inne og tørr hvert fall, klar for å jobbe litt med eksamen.

23mar.2015_Outfit_1141

hatteguri

23mar.2015_Outfit

outfit23mars

bloggoutfit

outfit23mars15

Likes

Comments