Like etter jeg kom tilbake til Bergen etter jul knipset jeg noen bilder av stua vår etter den hadde fått inn litt nytt. Er det en ting som er sikkert så er det stua som er blitt mitt favoritt rom. Jeg elsker å dulle og dalle med pynteting til stua og flytter ofte rundt på tingene som befinner seg der inne. Denne uken har jeg fått dilla på interiørprofiler på instagram, så hver natt før jeg legger meg titter jeg litt ekstra lenge inne på disse. Det er sååå mange fine hus og leiligheter med så utrolig mye fint og mange fine stiler. Drømme!

professorarentzgate_6

professorarentzgate_3 professorarentzgate_11 copy

professorarentzgate_8

professorarentzgate_5

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I helgen reiste jeg hjem for å feire at jeg har fylt 20 år sammen med vennene mine. Var utrolig hyggelig å få sett så mange igjen, og veldig koselig at alle kom for å dele dagen med meg. Følte kvelden gikk så utrolig fort at jeg nesten ikke fikk snakket med noen, selvom jeg samtidig snakket litt med alle. Når det plutselig ble så mange på en gang jeg ville være med samtidig var det litt vanskelig å sette seg hos noen å bli værende og derfor ble jeg heller flyende rundt overalt. Men jeg håper alle hadde en fin kveld, og ikke minst så håper jeg alle vet hvor glad jeg er i de og hvor glad jeg er for at de kom ♥ Jeg er også evig takknemmelig for at mamma og pappa har hjulpet meg med å stelle i stand bursdag. Uten dem hadde jeg hverken fått feiret eller fått sett så mange av vennene mine igjen på en god stund ettersom jeg bor så langt borte fra alle. Jeg hadde så klart ikke mobilen på meg et sekund og i ettertid angrer jeg på det fordi jeg så gjerne skulle tatt noen bilder. Heldigvis har jeg fått stjelt noen av de som var der, så her er et lite bildedryss.


og tro det eller ei, men N var faktisk ikke eneste gutten, haha...

Likes

Comments

En av julegavene jeg fikk av kjæresten i år var dette polaroid kamera. Jeg er super glad for gaven og synes det er kjempegøy å bruke kamera. Har lenge ønsket meg et, men aldri helt fått meg selv til å kjøpe det. Synes det er ekstra spennende når man kun kan ta et bilde og i tillegg må vente litt før det kommer frem. Vet aldri om bilde som kommer ut blir en ren fiasko eller om det faktisk blir bra. Eneste kjipe med kamera er at det koster helt sinnsykt mye å kjøpe fotopapir til det, sjekket ut på Ebay og der var det like dyrt som butikken i Norge. Men da må jeg bare være flink til å bruke kamera til riktig tid og litt mer spesielle anledninger :)

polaroid

polaroid_1

Likes

Comments

Torsdag til søndag var Camilla og mamma hos oss på besøkshelg. Etter langt om lenge kom de endelig frem mange, mange timer for sent pga. været. Camilla fløy to turer til Flesland og mamma satt fem timer på Gardemoen og ventet på at været i Bergen skulle roe seg slik at de fikk lande. En liten stund var jeg redd for at de aldri skulle komme, men heldigvis kom de frem til slutt. Jeg hadde en super fin helg med besøk og i tillegg fikk jeg utforsket byen jeg bor i enda litt mer. Fredag brukte vi et par timer i byen før vi reiste til familien min på deilig pizza, lørdag var vi enda litt mer i byen, spiste lunsj ute, dro på kino og koste oss hjemme med take-away og søndagen reiste vi rundt i Bergen for å blandt annet besøke stedet der Camilla ble født før vi avsluttet med avskjedslunsj/middag på bryggen. Var for det meste veldig heldig med været og etter de dro har det bare blitt bedre og bedre. Veldig kaldt i luften, men det har faktisk vært sol i to dager nå, noe som er ganske overraskende etter en uke med storm, regn, lyn og hagl hver dag. Nå gleder jeg meg bare til torsdag for da skal jeg hjem å møte familien min igjen ♥

DSC_8819g

DSC_8819j

DSC_8819

DSC_8819h

DSC_8819d

Likes

Comments

Et lite bildedryss fra 4.januar, min 20 årsdag og familiebursdag. Gleder meg til å dra hjem i helgen for å klemme litt på familien min igjen, det skal bli så koselig. Jeg storkoser meg alltid med familien min og synes alle familieselskaper er skikkelig hyggelig. Til helgen skal jeg hjem igjen, eller egentlig reiser jeg allerede torsdag, og da skal jeg feire mine 20 år med mine fine venner. Gleder meg til å se alle igjen :)

DSC_8638

ida20år_6

ida20år_1

ida20år_9

ida20år_8

ida20år_13

ida20år_11

ida20år_2

Likes

Comments

Lille julaften var pappa og jeg på en liten shoppingrunde, og en av godsakene som ble med meg hjem var denne genseren fra Kenzo. Elsker mønsteret og elsker at den er litt jentete med en liten blondekant nederst. Synes den har en veldig fin lilla farge også, men den kommer ikke helt frem i bildene. Samme dagen som genseren ble kjøpt ble den også brukt i juleselskap hos bestemor. Synes det er så gøy med nye klær at jeg ikke klarer å vente med å bruke de :)

DSC_7790b

DSC_7798

DSC_7790c

Likes

Comments

Litt sent ute, men bedre sent enn aldri? Hadde veldig snille søsken i julen som egentlig tok en god del antrekksbilder, men det ble mere bildeknipsing enn blogging og derfor kommer bildene litt sent. Jeg elsker å pynte meg og er veldig glad for at jeg fikk brukt mange skjørt og kjoler på mitt opphold hjemme. Veldig glad i dette skjørtet som jeg kjøpte i Sverige for noen år tilbake for kun 50kr, det var et kupp spør du meg. Gleder meg allerede til 24.januar for da skal jeg hoppe inn i finstasen igjen, jippi.

romjulsantrekk2014_1

romjulsantrekk2014_19

romjulsantrekk2014_9

romjulsantrekk2014_18

romjulsantrekk2014_3

romjulsantrekk2014_6

Likes

Comments

ida20år_19

ida20år_20

ida20år_21

Tre bilder fra bursdagen min som gjør meg veldig, veldig glad. Jeg har så mye kjærlighet for Navpreet, og er så glad han er min.

Likes

Comments

4.januar fylte jeg 20 år og dagen feiret jeg med hele familien min ♥ Tanken på det å fylle 20 år skremte meg egentlig mer enn det gledet meg dagene før dagen ettersom jeg skulle gå ut av min tid i livet som tenåring. På en måte gledet jeg meg til å bli eldre, men samtidig er jeg så redd for at tiden skal gå for fort og livet plutselig forsvinne. Jeg er overhode ikke klar for å bli gammel enda, og 20 år betyr jo faktisk halvveis til 40. Når dagen kom var det ikke like skummelt som jeg hadde sett for meg, og jeg føler meg den dag i dag like gammel som det jeg har gjort de siste tre årene. Haha, så det er betryggende. Tenåringstiden min har vært fantastisk og de største minnene som sitter igjen er tiden på hesteryggen - for en herlig tid det var. På en dårlig dag kan jeg mimre tilbake med gamle filmer og bilder, og plutselig føler jeg meg mye bedre. Jeg er så glad for alt jeg fikk oppleve sammen med de fine hestene mine. Nå føler jeg på en måte en ny tid i livet har begynt, og jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer. Plutselig er jeg litt mer voksen. Jeg gleder meg til å tilbringe fremtiden min sammen med min samboer og bedre halvdel. Jeg gleder meg til å fullføre studiene i Bergen og håper jeg i løpet av de neste årene klarer å bestemme meg for hva jeg vil jobbe med. Jeg gleder meg til å flytte hjem å lage min egen lille familie når den tid kommer (selvom det fortsatt er en stund til), og jeg gleder meg til hele 2015. Jeg håper starten på 20-årene blir like så bra som starten på tenåringstiden, så langt har det hvertfall begynt bra :)

DSC_8548a

DSC_8548c

DSC_8548f copy

DSC_8548d

Likes

Comments

Oi, så langt bak jeg henger om dagen med tanke på bloggen. Jeg har mange minner å dele, mye som har skjedd, men rett og slett ikke hatt noe tid. Siden sist har jeg feiret nytt år og ny alder, jeg har havnet i Bergen igjen og begynt på mitt andre semester. Leiligheten har fått masse fine, nye ting etter julaften og bursdag, jeg har fått mange flotte julegaver og bursdagsgaver jeg er blitt veldig glad i allerede og har masse bilder på lur. Med nytt objektiv og nytt kamera er det veldig gøy å leke seg litt. Håpet egentlig på bra vær i Bergen i dag ettersom det var kommet masse snø i går, men nå pøsregner det og alt det fine, hvite er borte igjen. Uansett.. Nyttårskvelden min ble tilbringt med familien min og kjæresten som plutselig kom på døra. Vi spiste deilig kalkun, god dessert, masse godis, hadde pakkelek og masse fine raketter. Avsluttet 2014 perfeket og er nå klar for det nye året. Starter selvfølgelig syk og har ikke tid til det, men krysser fingrene for at jeg blir frisk som en fisk veldig snart. 

nyttår201415

nyttårsaften2014_15_9

nyttårsaften2014_15_17

nyttårsaften2014_15_20

nyttårsaften2014_15_6

nyttårsaften2014_15_7

nyttårsaften2014_15_1

nyttårsaften2014_15_4

Likes

Comments