Siste dagen i 2014 er her allerede, og jeg kan nesten ikke tro hvor fort året har gått. I 2014 har det skjedd mye, og nå ser jeg frem til å starte 2015. I løpet av dette året har store endringer skjedd. Jeg ble ferdig med videregående, flyttet til Bergen og begynte å studere. Kjæresten min ble min samboer og jeg bor ikke lenger hjemme hos mamma og pappa, ikke en gang i nærheten. Jeg har vært med på noen fine ferieturer, blandt annet til Dubai, Tyrkia og Kroatia. Jeg har opplevd mer regn på to måneder i Bergen enn hva jeg vanligvis gjør på flere måneder hjemme. Jeg hadde en fantastisk sommer hjemme før jeg flyttet til Bergen med fine venner, tonnevis med sol, masse bading og bare kos. 2013 avsluttet jeg sammen med min kjære, men 2014 avsluttes med familie og kjære imens kjæresten herjer i Hemsedal. Har fortsatt ikke bestemt meg for kveldens kjole, men mest sannsynlig blir det en av kjolene jeg tidligere har brukt, kanskje fjorårets. Jeg gleder meg hvertfall til i kveld, gleder meg til god mat og gleder meg til å se hva det nye året bringer. Året starter med et brak, og på en måte vil jeg nesten ikke at det skal begynne fordi plutselig er jeg 20 år og ingen tenåring lenger. Hjelp. 

nyttår201314

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

2.juledagen pyntet jeg meg med litt glitter og en forhåndsvis gammel, men likevel ubrukt kjole. Liker veldig godt utskjæringene på kjolen, selvom det kanskje er en kjole som egner seg bedre på dager hvor en ikke skal spise så mye. Veldig ålreit å endelig få brukt enda en kjole som har ligget i skapet så alt for lenge. Kanskje et av målene mine for neste år må være å bruke kjole/skjørt enda litt oftere enn hva jeg har gjort i år..?

DSC_8291coll

DSC_8291g

DSC_8291colll

DSC_8291m

Likes

Comments

I klesveien vil jeg si jeg er ganske jentete. Jeg elsker høye heler, jeg elsker å pynte meg, jeg elsker å krølle håret og jeg elsker å gå i kjoler. Skulle gjerne gått i diverse kjoler med alt av glitter og stas hver enste dag, men desverre faller det seg ikke alltid like naturlig inn. Julen derimot er en tid hvor jeg har lov til å pynte meg hver eneste dag. Fra lillejulaften og ut i romjulen har jeg gått i kjole og skjørt åtte dager på rad. Kjempe gøy å ta frem kjoler jeg ikke har brukt på evigheter og kjoler som blir brukt så alt for sjeldent. Jeg er så glad i alle kjolene mine, og selvom jeg alt for ofte sliter med noe å ha på meg, vet jeg at jeg har mange kjoler jeg er glad i som venter i skapet. Første juledag gikk jeg for fjorårets julekjole, og denne kjolen har jeg heldigvis fått brukt flere ganger enn bare en i år. Jeg er kjempe svak for åpen rygg og ryggen på denne kjolen er jeg så glad i  

DSC_8214i

DSC_8214coll

DSC_8214f

DSC_8214a
Kjole fra Nelly, sko fra Gina, Armbånd fra Camilla Pihl By David Andersen, ørdedobber fra Marc by Marc Jacobs

Likes

Comments

Mimrer tilbake til bryllupet til Jeanette og onkel i sommer med litt stemningsbilder ♥ Gleder meg masse til nytt bryllup i november, det er så fint og hyggelig. 

bryllup240514_18

bryllup240514_22

bryllup240514_72

bryllup240514_63

DSC_7933a

bryllup240514_48

DSC_7933c

bryllup240514_20

bryllup240514_70

bryllup240514_84

Likes

Comments

Første juledag var jeg nærmest ny fra topp til tå med ny genser fra fine Live, samt nytt skjerf, nytt armbånd og ny jakke fra mamma og pappa. Super deilig å pakke meg selv inn i den deilige, store, varme kåpen jeg fikk til jul i -10 grader som det har vært den siste tiden. Ekstra varm og god blir jeg med mine nye, store skjerf. Første juledag var jeg fortsatt stappet på julemat etter julaften, men jeg kom meg gjennom dagen med enda mer mat i magen etter hyggelig besøk hos bestemor og bestefar med mange kjære og kjente. Kan ikke få sagt nok hvor fantastisk det er å komme hjem fra Bergen og se igjen alle jeg er glad i

DSC_8080b

DSC_8080i

DSC_8080tu

DSC_8080e

DSC_8080ut

DSC_8080r

DSC_8080a

Likes

Comments

Et stort bildedryss fra årets julaften med min fine familie ♥ I år var det bestemor og bestefar på mamma sin side som var på besøk. Vi spiste deilig ribbe til middag, og hele gjengen var så stappet at det var så vidt vi klarte å få i oss dessert og riskrem til slutt. Vi hadde en rolig kveld, men koste oss masse, masse. Hele stemningen rundt julekvelden er alltid så fredfull og hyggelig. Synes det er merkelig hvor mye man gleder seg over så langt tid i forhold til hvor fort det faktisk er over, men heldigvis sitter jeg igjen med fine, nye minner hvert år. Til å være så få hadde vi overraskende mange gaver i år, og jeg er kjempe fornøyd med alle mine. Kjæresten hadde vært super kreativ i år med kjempe hyggelig gave, og mamma og pappa er som alltid like flinke til å finne ting jeg liker. Jeg fikk masse fine gaver og er super fornøyd med alt sammen. Selvom jeg ikke lengter tilbake til Bergen, gleder jeg meg til å dekorere rundt i leiligheten med alle de nye, fine tingene vi fikk. Jeg er så fornøyd med hele kvelden, og håper alle andre koste seg masse på dagen sin.

DSC_7964

DSC_7967

DSC_8016

DSC_8020

DSC_8062d

DSC_8028

DSC_8041

DSC_8062a

DSC_8023

julaften2014

DSC_8062b

Likes

Comments

Lille julaften i år var min kjære paps og jeg på juleshopping i Oslo for å finne årets julekjole og for litt kos ♥ Etter en runde på Steen & Strøm og senere prøving av kanskje 15 kjoler på Høyer fant vi endelig den rette. Skal sannlig sies det ikke var så lett dagen før dagen, spesielt ikke når de fleste små størrelsene var utsolgt. Enda vanskligere ble det når jeg er nokså liten og svømte i halvparten av kjolene og var for lav for de resterende. Heldigvis fant vi en til slutt, og jeg ble veldig fornøyd. Var egentlig på utkikk etter en litt mer julete kjole, men fordelen med denne er at den kan brukes til alle anledninger. Med kjede til, krøller i håret og høye heler var jeg klar for kvelden og jeg koste meg masse på den store dagen i min nye kjole. Var også super hyggelig på shopping med pappa, veldig godt med litt kvalitetstid etter mange uker fra hverandre.

DSC_7986b

DSC_7986i

DSC_7986a

DSC_7986j

DSC_7986f

DSC_7986e

Likes

Comments

Å så gøy det er å komme hjem på ferie og endelig sitte litt på hesteryggen igjen. Allerede første dagen hjemme var det rett opp i stallen, og det beste av alt var at jeg møtte så mange venninner som jeg red med tidligere. Kjempe hyggelig å være med de fantastiske dyrene og enda hyggligere når jeg får dele dagen med mine fantastiske venner i samme slengen. Nesten som å være tilbake til den tiden jeg var 15 år ♥ Så langt har jeg kun ridd på Mulvin ettersom Clayton hadde en halv sko som måtte fikses, men regner med at jeg skal ut å ri litt på Clayton en av de nærmeste dagene også nå som skoen er i orden. Thea tvinger meg alltid til å hoppe litt når jeg først er kommet meg til stallen, men herremin for en pyse jeg har blitt. Forrige gang jeg var hjemme hoppet jeg en liten bane på Clayton, og bare det å hoppe en kombinasjon på 80-90cm var plutselig skummelt. Merkelig hvor redd det går an å bli for noe man tidligere ikke fantes redd for, men samtidig er det kanskje ikke så rart etter så lang pause uten noen tegn til hopping på hest. Forhåpentligvis kommer jeg raskt tilbake med litt trening, så kanskje målet mitt til sommerferien må være å hoppe en ordentlig bane på hest igjen :)

DSC_7687

DSC_7725

DSC_7744

Likes

Comments

Det er ingen tvil om at julen er den kosligste tiden på året, synes jeg ♥ Førjulstiden, julaften, romjulen - hver dag er fylt med god mat, familie og masse glede. For min del synes jeg julen ble ekstra spesiell i år ettersom jeg har flyttet hjemmefra og måtte kjøre hjem til jul. Det var noe med den turen som gjorde at jeg gledet meg litt ekstra mye. Så langt har jeg hatt noen super fine dager. Jeg har vært med masse venner jeg ser alt for sjeldent, kost meg masse med familien min og til tross for at det hele tiden skjer noe, har jeg slappet av mer nå enn hva jeg har gjort på det jeg kan huske. Jeg gleder meg til hver dag og til å tilbringe enda flere dager hjemme. Håper alle har en fin jul, koser seg minst like mye som meg og avslutter 2014 med mange fine minner.

DSC_7767a

DSC_7679

DSC_7828

DSC_7798f

DSC_7784b

DSC_7818

DSC_7819

DSC_7835d

Likes

Comments

Ville bare titte innom for å ønske alle sammen en GOD JUL ♥ Annki, Marthe og jeg har i år, som alltid, holdt vår koselige tradisjon med julebilder i stallen før Tre nøtter til Askepott. Thea, Mulvin og Pluto ble også med i år, og til tross for tidenes raskeste fotografering fikk vi masse koselig bilder. Håper alle får en kjempe fin dag med god mat og masse kos. Stor juleklem fra oss

DSC_78622

DSC_7891

DSC_78624

DSC_7891b

DSC_7862f

DSC_78621

DSC_7862n

DSC_78628

DSC_7862e

Likes

Comments