Speltlumpe, philadelphia, skinke, avokado og pepper. Helt klart en ny frokost favoritt hos meg ♥ Jeg blir så utrolig lei av å bare spise brød hele tiden, så derfor er det ekstra godt når det er litt forandring. Noen som har noen gode frokosttips å dele kanskje? :)

DSC_6312

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Startet fredagen og helgen med litt inspirasjon fra Janni Deler ♥ Jeg har lenge fulgt henne på instagram, men egentlig aldri lest bloggen hennes før nå i de siste ukene. Jeg finner meg nesten aldri nye blogger jeg begynner å lese fast, men er heller et vanedyr som leser de fire faste hver dag, og litt ekstra innimellom for gøy. Nå har de fire blitt til fem, og Janni er den nye bloggeren jeg går innom nærmere hver dag for å drømme meg bort. Hun har super fine bilder, besøker fantastisk fine steder hele tiden, har masse fine klær, kjempe søt kjæreste, også er hun veldig pen. Kjenner jeg gjerne skulle byttet ut eksamenslivet mitt mot Baliukene hennes.  Ah!

fridayinspiration

Likes

Comments

I dag holdt jeg meg god og varm med to jakker på inne ♥ Jeg er så innmari frysen av meg om dagen, og det er så irriterende. Må pakke meg inn i pledd og masse klær når jeg er hjemme, fordi jeg aldri klarer å få varmen i meg. Det ender også alltid med at jeg dusjer litt for lenge om morgningen fordi det er så godt og varmt i dusjen. Håret mitt har den styggeste fargen om dagen, og ute skinner det orange i lange baner. Likte håret når det var på det mørkeste, men etter et par runder i dusjen og litt soling ble det bare lysere og lysere. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme meg hjem for å fikse på det, fordi den fargen jeg har nå er så fæl. 

DSC_6196g

DSC_6196tre

DSC_6196e
Sko fra Nike, bukse fra Acne, topp fra Nelly, skjerf fra Day og jakke fra Riccovero

Likes

Comments

Lese, skrive, skrive, lese, forelesning, skole, lekser, eksamen, mere lekser, osv. Sånn går dagene, og ettersom vi har hatt sprutende regn hele uken har det heller ikke blitt tatt noen bilder. Litt kjipt, ettersom jeg liker bilder og liker å blogge i de små leksepausene, men. Akkurat i dette øyeblikk skinner faktisk sola, utrolig nok. Deilig å se litt til den innimellom alt regnet også. Hadde nesten ikke trodd den skulle komme tilbake i år, hehe. I dag skal jeg gjøre lekser, på møte med jobben og trene. Håper på at noe spennende skjer i den kommende uken, slik at jeg ikke begravses helt i havet av eksamen. Håper alle har en fin dag, og at dere nyter solen litt mer enn meg som sitter inne

DSC_6189

Likes

Comments

Da var mandagen her igjen med en ny uke og nye muligheter Jeg startet uken som jeg hadde lovet meg selv, med en treningsøkt. Eller sånn egentlig starten jeg dagen på skolen klokken åtte og var der frem til fire før jeg rakk å trene. Men ukens første økt ble hvertfall gjennomført, og det var det viktigste. I dag prøvde vi ut Satselixia, og det var utrolig deilig. I morgen åpnes medlemskapet mitt på Elixia igjen, og det gleder jeg meg veldig til. Enda en positiv ting med dette er det at nå får jeg trent når jeg er hjemme både i november og i julen også. Var veldig godt å trene med kjæresten min ettersom det var første dagen på nytt sted og jeg er så pysete, men fremover må jeg nok lære meg til å trene litt alene igjen. Uansett så skal det bli gøy å prøve noe nytt, og det var godt å se at dette senteret hadde litt mer av de samme tingene jeg likte så godt på Elixia i Asker :) 

Likes

Comments

Denne søndagen startet litt for sent, med litt for god mat og litt for mye serietitting. Men vet dere hva? Det var fantastisk deilig ♥ For første gang på det jeg kan huske har vi sovet ordentlig ut og våknet uten vekkerklokke, og jeg kjenner at det var noe jeg skikkelig trengte. Etter en litt treg start på dagen fikk vi endelig rumpene i gir og plutselig var leiligheten skinnende ren og leksene i gang. Nå sier jeg meg ferdig med leksene for dagen, mens kjæresten min er mye flinkere som fortsatt sitter med matte. De siste dagene har været i Bergen vært skikkelig mye vind, masse regn og veldig surt. Så i dag har vi rett og slett holdt oss inne. Frister så lite å gå ut av døra når været er sånn, spesielt når du drar på deg så mye regntøy og paraplyer du bare kan, men likevel blir klissvåt og paraplyen vrenges hver andre meter. I morgen har jeg en skikkelig lang skoledag, men trøster meg med at jeg skal spise biff til middag i kveld, jippi.

DSC_6182

DSC_5863

DSC_6045

DSC_6036

Likes

Comments

Kun ved hjelp av små, enkle detaljer kan et egentlig ganske så enkelt antrekk bli mye mer spennende. Selv er jeg veldig glad i små detaljer, og detaljene kan være alt. Et armbånd, en cut-out, åpen rygg, en annen farge enn resten av antrekket på en detalj, en ring, eller så mye mer. Bare å la fantasien løpe, og plutselig har du et antrekk mer spennende enn hva du begynte med

DSC_4003aas

DSC_3253a

bdaydetaljut

DSC_2798h

stellamc

ut

hjjjjii

DSC_5738b

dettt

DSC_2124m

skjørrttsnurr

g

DSC_9175s

Likes

Comments

Det siste året har trening vært noe av det jeg har interessert meg mest i. Jeg har brukt haugevis av sparepengene mine på PT-timer hos Lars på Elixia, og kjørte over 20 minutter for å komme meg på trening nærmere fem til seks ganger i uken, nesten hele året. Etter jeg begynte på Elixia for omkring to år siden, ble trening en større og større del av hverdagen min, og med tiden ble trening noe av det jeg likte aller best. Jeg gledet meg til PT-timer med Lars, jeg gledet meg til å trene, gledet meg til å si hei til personale på Elixia, til og med å trene alene gledet jeg meg til. Med tiden kom resultater, og selv om man kanskje ikke la merke til veldig stor forandring når man så meg, merket jeg det helt sinnsykt på meg selv. Plutselig gikk jeg fra å løfte 50kg til 100kg i markløft, jeg kunne etter mange timer og mye pirking fra Lars sin side, trene med 70kg i knebøy, og det å løfte egen kroppsvekt over 10 ganger i pullups og hangups ble mulig. Jeg lærte så utrolig mye på timene hos Lars, ting jeg ikke ante man kunne gjøre og ting jeg ikke ante man kunne bli så sliten av, men likevel så glad av når man gjennomførte. Jeg gikk hjem gjennomsvett med nye erfaringer og masse gøy hver eneste gang, og jeg elsket det. Elsket følelsen av å prestere bedre, lære mer, se resultater, føle resultater og bare det å være på senteret var motiverende.

Intensiv styrketrening ble helt klart min favoritt, og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan Lars klarte å komme opp med så mange forskjellig øvelser, så mange kombinasjoner av øvelsene og hvordan han klarte å gjøre treningen som var så slitsom, så gøy. Siste dagen min på Elixia før jeg flyttet til Bergen var faktisk super trist for min del. Jeg synes det var grusomt å tenke på at jeg ikke skulle tilbake for å trene med Lars, ikke skulle tilbake til samme stedet, trene med samme menneskene og bruke samme utstyret. Nå som jeg endelig begynte å bli kjent med senteret, utstyret og ikke minst meg selv. Jeg fant ut av hva jeg likte, hva som funket og hva som ikke funket. Etter så hard trening gjennom hele året, var denne sommeren en av de jeg har følt meg bedre i enn på lenge.

Så flyttet jeg til Bergen, og motivasjonen var i starten på plass. Jeg hadde ikke meldt meg inn i noe treningssenter, men lange joggeturer og fjellturer ble det flere av. Sakte, men sikkert begynte skolen og treningen dabbet av. Jeg meldte meg inn i SiB, treningssenteret for studenter i Bergen, men har aldri klart å få tilbake den gode følelsen jeg hadde på Elixia. For meg, etter jeg kom til Bergen, har treningsgleden forsvunnet helt. Fjellturer går jeg fortsatt, og jeg elsker de, men sentret ser jeg nesten aldri lenger. Jeg synes det er flaut å trene alene igjen, jeg føler meg helt lost og aner ikke hva jeg driver med. Sier N at han skal trene med vennene sine blir jeg livredd, og jeg klarer nesten aldri dra meg på trening lenger.

På Elixia lærte jeg så mange bra øvelser, og jeg følte jeg hadde så mange muligheter. Øvelser som inneholdt kettlebell og tau ble noe av det beste jeg visste om. Jeg lærte så mye, og trente mye uten maskiner, og heller masse med egen kroppsvekt, egenkropsvekt og litt utstyr, og øvelser i sirkler som i utgangspunktet tok litt plass. På SiB er det helt annerledes - utstyret jeg elsket finnes ikke her, for det meste er det bare maskiner rundt omkring, og plassen er det krig om. Du står i kø i evigheter før du kan gjøre øvelsen du hadde lyst til, og plutselig blir treningen ingenting mer enn et ork og en haug av ventetid.

Jeg har mistet så mye av motivasjonen, og den lidenskapen jeg hadde for trening. Jeg har blitt så svak, og føler plutselig at jeg hverken kommer på noen øvelser jeg kan utføre på trening, eller mestrer noe av det jeg kunne. Kroppen min har blitt noe helt annet enn hva den var, og på trening i dag kunne jeg så vidt se muskelen jeg hadde i låret for bare et par måneder siden. Magen har blitt slappere, humøret har blitt mere ujevnt og ikke minst synker energien min vestenlig fortere enn før. Det å være i Kroatia, i bikini, med min venninne som er så tynn og fin var helt grusomt for selvbildet. Jeg tror mye av grunnen til at jeg følte meg såpass dårlig var fordi man føler seg hundre ganger bedre bare man trener. Jeg var ikke nødvendigvis spesielt mye tynnere før, kanskje egentlig bare strammere, men den følelsen av at man har trent gjør så mye, hvertfall med meg. De siste dagene har jeg tenkt utrolig mye over akkurat dette. Hva var det som egentlig skjedde? Hvor var det jeg mistet jeg motivasjonen helt? Hvordan kan noe du var så glad i, bli noe du synes er så slitsomt?

Jeg blir lei meg av tanken på hvordan det har blitt, og har funnet ut at dette må snu. Jeg vil så gjerne tilbake til gamle rutiner, gamle treningsvaner (minus Lars, fordi han dessverre ikke er i Bergen) og jeg vil så gjerne ha motivasjonen tilbake. Jeg vil klare å bruke alt det Lars lærte meg selvom han ikke er her med meg, og om jeg står fast vet jeg at kjæresten min er kjempe flink og kan masse.

I dag testet kjæresten og jeg ut et annet senter, og heldigvis ble jeg mer positiv over å være der. Søndag skal vi teste ut enda et, hvor vi først skal trene litt styrke før vi fortsetter videre til svømmehallen for å svømme av oss helgen. For første gang på lenge gleder jeg meg til søndag og trening. Er det en ting jeg vet, så er det at uansett hvor hardt jeg må jobbe for det, så skal jeg komme tilbake dit jeg slapp i sommer. Vi har også funnet ut at det er en SatsElixia i nærheten av oss, så om mitt nåværende senter fortsetter å demotivere meg så mye, må jeg nesten åpne Elixiamedlemskapet mitt igjen etter jul og heller spise litt mindre slik at jeg har råd til Elixia igjen. Jeg vil så gjerne, og jeg vil så gjerne føle meg bedre enn hvordan jeg føler meg nå.

Fra og med nå, er det full fres på treningsfronten! Jeg skal lage et treningsprogram for neste uke og jeg skal klare å gjennomføre det. Jeg skal tilbake dit jeg var, og nå som jeg har fremmet det for hele verden (eller den lille delen av verden som leser dette) må jeg hvertfall klare å fullføre det! Hjelp meg gjerne, og kom gjerne med lure tips og triks for å få tilbake motivasjonen ♥ Jeg vet også at kjæresten min som i utgangspunktet var den som introduserte meg for trening, klarer nok å gjenskape mye av gleden jeg en gang hadde bare ved å støtte meg og oppmuntre meg på treningsfronten. 

hoppsannn

Likes

Comments

Etter åtte timer på skolen i går var endelig min første eksamen levert, og det var såå godt å bli ferdig ♥ Veldig motiverende å bli ferdig med den første, men litt demotiverende å tenke på at det var 1 av totalt 8 eksamener.. I går pakket jeg meg inn i min deiligste cardigan, den er så god og varm, og varme er noe jeg trenger om dagen. Fy, så vått og kaldt det er om dagen. Heldigvis er det jo hyggelig når kvelden kommer og du ligger varm og god under teppet :)

brukkkj

DSC_6100

ut

DSC_6100d

ushm

Likes

Comments