Hei, alle sammen!

Hilser fra Kroatia og ville egentlig bare innom å fortelle at jeg har minimal tilgang til Internett og ikke mulighet til å blogge herfra, derfor er det veldig rolig på bloggen. Har et par tre ferdigskrevede innlegg, men ingen store greier for resten av uken. Er hjemme igjen på lørdag, og er tilbake med bloggen og forhåpentligvis masse fine bilder etter det :)

Enn så lenge prøver jeg å oppdaterte instagram med litt bilder når jeg har mulighet, så om noen ønsker kan de følge med på @idap1 :)


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hehe, ja du leste riktig.. Velkommen inn i mitt lille walk-in ♥ Er det en ting jeg har ønsket meg hele livet, og alltid har drømt om å bygge når jeg blir voksen og har eget hus så er det et walk-in. Jeg har alltid vært sååå misunnelig på alle med et eget walk-in closet, et rom med klær liksom. Hva mer kan en jente ønske seg? Jeg har vært ganske klar over at dette ikke kom til å skje før jeg ble godt voksen, men plutselig skjedde det lenge før jeg ante det. Før vi skulle på visning fortalte megeleren at de hadde et klesskap man kunne stå i, så jeg var forberedt på et litt ekstra bredt klesskap. Det viste seg at det ikke var noe klesskap, men en liten bod som var gjort om til walk-in. Dere kan jo tenke dere trynet mitt i det han åpnet dørene.. Jeg falt pladask, og var i himmelen. Selvom det ikke er store greiene, så er et lite walk-in bedre enn ingen walk-in. Synes jeg. Som regel pleier det å være stappet med klær her inne, men ettersom jeg er på vei ut døra og har halvparten av klærne mine utenfor rommet i dette øyeblikk, tenkte jeg at jeg nesten måtte knipse noen bilder for å vise frem. Hihi, jeg elsker det.

DSC_4977a

DSC_4977b

DSC_4977s

walkinn

Likes

Comments

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg er verdens dårligste pakker. Fredag natt reiser vi til Kroatia, og der blir vi en uke. For turen har vi leid inn en seilbåt vi skal bo på, og derfor er det både begrenset hva vi kan ha med oss, samtidig som det kan bli litt kaldt når vi er ute å seiler. Derfor har jeg fått beskjed om å ta med alt fra ulltøy og vindjakke til bikini. En annen ting mamma fortalte var at hun kun hadde tenkt til å ta med seg to kjoler, et par capribukser og fine topper til å ha over. Det å bruke en kjole to kvelder er jo selvfølgelig ikke noe problem.... Neida. Jeg vil ha med alt, egentlig alt og ingenting. Akkurat i dette øyeblikk har jeg lagt frem alt for mye, men ettersom jeg ikke aner hvordan vær og vind blir, klarer jeg ikke legge unna noenting. Det betyr at i morgen må jeg få til å rekke å prøve på diverse antrekk, og forhåpentligvis finne litt mer ut av hva som blir med, og hva som blir hjemme. Flere som har samme problemet?

pakke

Likes

Comments

Er det en ting jeg virkelig kjenner jeg skulle hatt mere av så er det sko, spesielt høstsko. Høyeheler og joggesko har jeg i lange baner, men hverdagslige sko jeg kan bruke til alt fra skole til en dag på byen har jeg utrolig lite av. Nå om dagen går jeg annenhver dag i ballerinasko og converse, og de stakkars ballerinaskoene mine begynner å bli så slitte nå at de nærmest faller fra hverandre når jeg tar de av føttene. Huff! Tror nok neste månedslønning må brukes på et par nye sko, eller to..Likes

Comments

Hva jobber du som, som varer så lenge på en tirsdag? Jeg jobber som servitør på Jacob Aall :)

Har bare et spørsmål, hva studerer du :)? Markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen studerer jeg nå :)

Hvor er toppen fra? Toppen min er fra Zara :)

DSC_4301f

Kan du lage flere treningsinnlegg på bloggen din :D? Er så gøy og motiverende å lese :D Kan selvfølgelig prøve på det! Egentlig skulle jeg ønske jeg var flink til det, men speiselt nå etter jeg byttet fra Elixia til Sib synes jeg det er mye vanskligere. Kanskje jeg må bli flinkere til å trene ute, og heller lage noe ut fra det :)

Så fin:) hvor har du kjøpt den? Den har jeg kjøpt på Zara :)

DSC_4739ytr

Likes

Comments

Mandag - ny uke, nye muligheter. Jeg var veldig klar for mandag i dag, veldig lite klar for tirsdag i morgen. I morgen er det skole fra 11:45 - 17:30, og jobb fra 18:00 - 00:30. Kjenner jeg gleder meg helt grusomt mye til tirsdagen er over og jeg kan nyte en dag fri på onsdag. I dag har vært en fin dag, vi begynte åtte på skolen hvor vi fikk utdelt en ny eksamen jeg egentlig synes virket veldig ålreit. Etter litt diskusjon rundt eksamen gikk jeg hjem, kjøpte nye sko og trente med min kjære. Etter en litt for slapp sommer og ikke alt for hard trening i starten av Bergenlivet føler jeg meg verre enn noen gang, og jeg kjenner jeg egentlig kvier meg for en uke i bikini. På en måte vet jeg ikke om man kan se så mye forskjell eller om det kun er selvfølelsen som synker etter en periode med mindre trening, men jeg tror det at jeg følte meg mye mer vell og komfertabel i kroppen min den perioden jeg trente helt sinnsykt mye. Etter noen måneder med to økter i uka, isteden for fem så kjenner man at man ikke er helt der man vil være. Heldigvis er jeg tilbake for fullt nå, men resultater kommer ikke akkurat på en uke. Forrige uke var hvertfall bra, og denne uken startet bra med skuldre og triceps i dag. Håper alle har en god mandag :)

DSC_4855a

DSC_4855c

Likes

Comments

Gårsdagens antrekk. I går gikk jeg for en svart, enkel kjole - selvfølgelig med åpen rygg. Haha, det er jo meg. Hadde egentlig på meg min nyeste jakke, angrer på at jeg ikke tok bilder med den for den er jeg veldig glad i. Det får heller bli en annen gang. Nå er det natta, om nøyaktig åtte timer sitter jeg på skolebenken. Sov godt!

DSC_4739yttt

DSC_4739ut

DSC_4739

rrDSC_4739

Likes

Comments

I kveld skal vi ut, gutta og jeg. Har på meg den lille sorte, helt ny fra Zara. Håper alle får en super kveld

DSC_4800

Likes

Comments

Om nøyaktig en uke sitter jeg på flyet til Kroatia med familien min, og et vennepar av familien. Jeg gleder meg S Å mye til sol og sommer ♥ Planen var egentlig at kjæresten skulle være med, men desverre har han sin første eksamen dagen etter vi kommer hjem, og må derfor være hjemme for å jobbe med den. Jeg synes det er innmari kjedelig at han ikke får vært med, og skulle mer enn gjerne hatt han der. Mest av alt ville jeg egentlig tvingt han med meg, men skjønner så klart at eksamen er litt viktigere enn ferie. Når kjæresten ikke ble med var det plutselig ledig plass på rommet mitt, så derfor blir Live med meg isteden :) Tror vi kommer til å få en kjempe fin ferie uansett, og jeg gleder meg alt for masse. Tror en av grunnene til at jeg faktisk gleder meg så mye som jeg gjør er fordi jeg for første gang på lenge får en hel uke med familien min. Det skal bli så godt! Nå skal jeg løpe til jobb i regnværet, og med det ønsker jeg alle en fin lørdag

dubailand

DSC_1383

1vannnnn

theafin

gocart

DSC_0755

1grrrrr

hvaerfargeiansiktet

dubai_dag3dubai

mammamiognappemi

Likes

Comments

En av de siste dagene før jeg reiste til Bergen hadde jeg en liten avskjedskveld med jentene, hvor snilleste Oda hadde med seg super fin innflytningsgave En del av gaven jeg fikk var et Missoni håndhånkle, og etter mitt første ønsket jeg meg flere. Jeg synes håndklene er super fine, og de pynter opp mye av badet i seg selv. Har selvfølglig ikke råd til å ha dusjhåndklene fra dette merket, men ettersom alle håndklene inneholder masse farger passer de fint inn sammen med resten av håndklene våre. Etter mitt første har jeg allerede fått kjøpt meg to til, slik at jeg har litt å velge i. Det fine er at håndhånklene koster ikke mer enn 149kr, og det er en pris selv studenten kan leve med når jeg vil unne meg noe fint til leiligheten. 

DSC_4593a

Likes

Comments