Jeg tror den aller fineste tingen med å flytte til Bergen må være leiligheten vår ♥ Jeg hadde aldri trodd at min første leilighet uten mamma og pappa skulle bli spesielt fin, men her sitter jeg i dag - super fornøyd! Etter litt besøk av mamma har hun hjulpet til å innrede den litt mer, og nå begynner det å bli litt mer hjemmekoselig her. Mine snille bestemødre hadde gitt mamma penger slik at jeg kunne kjøpe inn litt pynt og blomster, så nå har alle vinduer fått fine blomster, sofaen har fått puter og pledd, og mamma med sine kreative hender har hjulpet til å plassere og dekorere pyntegjenstandene våre litt bedre, så nå begynner det virkelig å komme seg. Jeg er veldig fornøyd med leiligheten, og har knipset masse bilder i dag. Begynner med stuen, så viser jeg resten av rommene senere om det er noe interesse for det. På grunn av solen er det veldig vanskelig å se hva jeg egentlig har i vinduene, men ettersom begge stuevinduene er like tok jeg et nærbilde av det ene for å vise litt bedre. Hva synes dere? :)

DSC_3844f

DSC_3907

DSC_3865

DSC_3844

DSC_3859

DSC_3844a

DSC_3844e

DSC_3855

DSC_3844c

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fredag kom endelig mamma på besøk, og jeg skal ærlig si det var utrolig godt å se henne igjen ♥ Etter litt lunsj gikk vi opp nærmere 1000 trappetrinn til Stoltzen, og det kjentes godt i låra. På veien opp og ned møtte vi på en gutt som løp opp hele veien to ganger uten å gå, og hva den gutten er laget av lurer jeg veldig på. Selv hadde jeg nok med å gå opp i et jevnt tempo uten å stoppe, og jeg vet at å løpe opp hele er noe jeg aldri kommer til å klare å pushe meg selv til å fullføre. Nå er hvertfall to av de syv byfjellene gått, så nå er det bare fem igjen. Har satt meg et mål om å gå alle før jul, og det er noe jeg skal klare :) Nå er det natta, i morgen skal jeg kose meg en siste dag med mamma ♥ Sov godt! 

Stoltzekleiven

Stoltzekleiven4

Stoltzekleiven3

Stoltzekleiven1

Likes

Comments

På en regnfull søndag kveld er det ingenting som er bedre enn varm kako i hånden, sjokolade på bordet og armen til kjæresten i sofakroken. Er det en ting jeg er alt for glad i, så er det akkurat det ♥ Fra mandag til onsdag var Live på hyggelig besøk her, og i morgen kommer endelig mamma på besøk. SOM jeg gleder meg til å se mamma! Først, god natt og sov godt :)

sjokoladenam

Likes

Comments

Fredag hadde onkelen til kjæresten min åpning av sin nye restaurant, Nama. For anledningen hadde jeg på min helt klart fineste kjole etter kjærestens ønske ♥ Denne kjolen får jeg brukt alt for sjeldent i forhold til at jeg gjerne skulle gått med den hver eneste dag. En anledning hvor jeg kunne bruke denne passet derfor perfekt! Under åpningen fikk vi servert masse deilig vin og mat i hyggelig selskap. Nama maten er helt fantstisk, og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal dit for å spise - og selvfølgelig til neste gang kjolen skal på igjen :)

namafest

Likes

Comments

Lørdag var det maskeradeball som avslutning på en fin, fin fadderuke. Utvalget av kjoler som jeg har med meg til Bergen er ikke alt for stort - de to eneste lange kjolene jeg har med meg er veldig sommerlig, og derfor endte jeg opp med å kriseshoppe bare noen timer før. Fant to kjoler på Gina Tricot jeg ble veldig fornøyd med, og klarte aldri helt bestemme meg for hvilken jeg ville gå for, og derfor ble begge med meg hjem ♥ Fikk masse oppmerksomhet rundt kjolen, enda jeg fant den i siste liten, så det var veldig gøy. Hadde en fin kveld, med veldig vondt i bena grunnet alt for høye heler, men likevel en veldig bra avslutning på en veldig fin uke :) Tok ingen bilder med masken fordi den var mye finere av enn på, haha..

DSC_3685

DSC_3685mange

DSC_3721a

DSC_3721yt

Likes

Comments

Da var mine første timer på ny skole overstått, og foreløpig virker ting bra. Fadderuken er også offisielt i gang, og om rett over en time er det klart for bli-kjent vors. Heldig som jeg er kom jeg på gruppe med ei annen fra Drammen, så det var veldig deilig med noen kjente fjes. Virker som vi har flere søte mennesker på gruppa, så jeg håper på at denne uken blir bra ♥ Nå skal jeg hive i meg litt mat, før jeg løper videre til resten av gjengen. Håper alle har en fin onsdag :)

DSC_3609b

DSC_3609c

DSC_3609

Likes

Comments

Lørdag står maskeradeball på programmet som avslutning på fadderuken, noe som betyr at jeg trenger en maske. Klokken ti i dag tidlig møtte jeg Line i byen for å fikse et par nødvendigheter, blandt annet denne masken til ballet. Vi gikk innom en stor kostymebutikk hvor vi fant flere fine masker, og jeg endte opp med hvit maske med sølv detaljer. Synes egentlig den var veldig søt og fin, samtidig passer den til det meste. Prøvde masken på så vidt det var når jeg kom hjem, og haha.. for et syn. Håret var helt forblåst, ørene tøyt ut på hver sin kant under det flate håret og munnpartiet så ut som en kanin. Håper jeg får det til bedre når dagen kommer. Nå er det egentlig bare kjolen som gjenstår, og med min fattig studentlummebok er egentlig ikke kjole noe jeg burde invistere i. Likevel har jeg kun med meg en lang kjole, og den er veldig sommerlig og rosa, så andre alternativer kan friste nå som sommeren er over. Tenkte å ta meg en liten tur for å sjekke ut andre alternativer, så får vi se hva jeg ender opp i tilslutt

DSC_3561

DSC_3561g

Likes

Comments

Trodde det skulle være litt kjølig når jeg gikk ut i dag, tok på meg en stor, deilig høstgenser og gikk ut døra. Minuttet etterpå ble det stekende sol, og alt for varmt med så mye klær. Umulig å kle seg etter vært om dagen, i ene sekundet er du iskald, mens i andre kokvarm. Gleder meg til vi kommer til september og været bestemmer seg litt mer, og man vet at det ikke er for varmt med genser. Dagens bilder ble elendig, og av totalt 88 bilder ble disse de utvalgte som ikke var totalt utbrent. Men men, bedre bilder neste gang :)

DSC_3487

DSC_3487 copyh

trolll

DSC_3487e

Likes

Comments

I kveld ble jeg sittende å se tilbake på diverse bilder fra blandt annet denne sommeren, samt andre ferier. Kjenner det at jeg ikke er helt klar for å gi slipp på sommeren enda, men jeg har vell heller ikke akkurat noe valg. Sommeren er helt klart min favoritt årstid, og jeg skulle helt klart gjerne hatt sommer hele året. Jeg elsker alt ved sommeren, og denne sommeren har vært helt fantastisk. Sitter igjen med mange fine minner fra i år, og skal helt klart ta med meg disse inn i den kalde tiden som nærmer seg

DSC_2274kult

DSC_1166

DSC_1383

DSC_0852

sprut

DSC_0868

kiel11

DSC_0190norge

sheinside17

DSC_6697

hvaerfargeiansiktet

dubailand

finrygg

Likes

Comments