Plutselig har jeg kommet meg inn døren hjemme, og er nå 18 timer unna der jeg var for to dager siden. Jeg har hatt en veldig fin tur med Live, og tror aldri jeg kunne funnet en bedre reisepartner enn henne. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å virkelig kose meg og ha det kjempe gøy igjennom en 14 timers kjøretur, men det klarte vi - uten problemer. Vi har ledd så vi nærmest har gråtet, opplevd landet på et helt nytt nivå, sett de vakreste stedene, fryst, gråtet av kinofilmer, gått fjelltur og koset oss masse. Jeg har hatt en super tur, og er veldig glad for at vi dro ut på en liten ferie for å oppleve litt mer av det lille landet vårt. ♥

DSC_0056gap

DSC_0056pene

DSC_0056lættis

DSC_0056le

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Den siste uken har Live og jeg vært på en liten road trip gjennom deler av Nord Norge. På det lengste har vi vært 18 timer unna hjemme, og er det en ting vi har funnet ut av er det at Nord Norge er ubeskrivelig mye finere enn Østlandet. Havet er lyseblått, strendene er kritthvite, midnattsolen lyser opp landskapet hele natten, og uansett hvor du snur deg er det helt fantastisk fint. Vet ikke hvor mange ganger i løpet av turen jeg har sagt 'åå, Live SE!!', for rundt hvert hjørne har det vært helt spesielt. Forutenom at været var en god del kaldere enn hjemme, skulle man nesten tro man var kommet frem til syden. Har ikke hatt tilgang på internett hele uken, var så vidt jeg klarte å oppdatere instagram i ny og ne - men det betyr at jeg har en god del bilder å vise frem :) Håper alle har hatt en fin start på sommerferien! 

heavenonearth5

heavenonearthsk

heavenonerath3sk

Likes

Comments

Begynte egentlig å skrive et litt dypt farvel-innlegg, men blir så emosjonell på kvelden at det får vente til senere. Uansett så vil jeg takke verdens beste jenter for tre fantastiske år ♥ Fredag var det klart for middag med verdens beste lærer, Simon, vitnemålsutdeling og galla på skolen. Vi hadde en fin avslutning på vårt lille eventyr, og er nå klare for å fortsette reisen ut i den store verden. Alle jentene var såå fine, og før jeg sovner må jeg nesten dele tre bilder av seks jenter som har hjulpet meg å gjøre videregående til en lek og noe jeg helt klart aldri vil glemme. 

galla2014a

galla2014b

DSC_9864

Likes

Comments

Ferdig med barneskolen, ferdig med ungdomskolen, ferdig med videregående og ferdig med 13år på skolen!!! Hjelp, så godt. Det siste året har flydd forbi, og før jeg i det hele tatt rakk å merke at jeg begynte i 3.klasse var jeg ferdig. I dag skal det feires litt med jentene mine, og fredag feires det med galla, fine kjoler, vitnemålsutdeling og gøy. Nå ser jeg frem til det kommende året hvor jeg plutselig skal ut å studere i den store verden, eller hvertfall litt utenfor Lier. Gruer meg veldig til å ikke se enkelte hver eneste dag, men før jeg begynner å bli lei meg for det skal jeg kose meg ordtentlig med sommerferie!!! ♥

okDSC_9333l

Likes

Comments

Fire nye fra bryllupsdagen ♥ Kjenner jeg trenger å føle litt glede midt oppi eksamenskaoset. Jobbet frem til halv ett i natt, og våknet rundt ti i dag for å begynne på'n igjen. Har ikke kommet meg halvveis gjennom pensum, selvom 12 word sider er fylt ut med liten tekst. Ser for meg at eksamen blir en fiasko, men er vell ingenting annet som hjelper enn å jobbe. Heldigvis at jeg levert neon gode innleveringer som kommer godt med under øvingen. Håper alle har en bedre helg en min, haha..

4

11

40

46

Likes

Comments

En kombinasjon av eksamen, kjedsomhet, dårlig konsentrasjon og feriepenger ender opp med shopping. Igjen klarer jeg å distrahere meg selv med alt annet som er mye mer spennende enn eksamen, denne gangen ble det litt shopping. Tror jeg nevnte i går at jeg trengte litt sommerklær? I dag er jeg hvertfall seks plagg rikere, så nå håper jeg bare at de kommer fort og at de ikke minst passer. Jeg er så svak for Nelly, spesielt når prisene ikke er så høye og jeg i tillegg har penger på kontoen. Må nesten nyte at jeg har muligheten nå, for ettersom sommeren bor jeg mest sannsynlig ikke hjemme lenger og da er det andre regninger som må betales. Strøm, vann, internett, mobil og kjedelig ting jeg gruer meg til å bruke hele lønna på..


Likes

Comments

Fredag den 13 var det i dag ja, vanligvis merker jeg ikke stort til dette, men tror dagen i dag er et unntak. Jeg kom opp i sosiologi og sosialantropologi på eksamen, og kunne nesten ikke vært mer misfornøyd. Alt annet hadde faktisk vært bedre. Problemet er ikke at jeg har så sykt dårlig karakterer i faget, men heller det at jeg synes det er vanskelig å vite hva jeg skal svare fordi faget i seg selv ikke alltid har noe fasit, men er mer et tenkefag. Det er så mange mennesker, ideologier, og så mye jeg lett kan blande. Var egentlig ikke så stresset for eksamen, men plutselig snudde det brått. Jeg vet hvertfall at de neste dagene skal brukes til å lese, lese, lese også håper jeg på at jeg overlever tirsdag. Heldigvis kan jeg feire den 17. med at uansett hvordan eksamen går er jeg for det første ferdig med alt på VGS, og for det andre har Navpreet vært min i to år, så vi skal gjøre noe hyggelig ♥ Ønsk meg lykke til, hehe.. 

imblue

DSC_9788

flowerpower

blåååfjell

Likes

Comments

Forrige uke kom endelig min nye kjole fra Sheinside(annonselenke), perfekt timing med tanken på været. Jeg hoppet rett inn i kjolen og der ble jeg. Den er så løs, ledig, deilig og fin til samme tid. Gleder meg allerede til å få brukt den masse i sommer sammen med sene sommerkvelder, grillkos og fine mennesker. Om vinteren kjøper jeg alltid mørke kjoler, så nå er det på tide å fylle opp skapet med litt sommerlige kjoler igjen ♥

sheinside

sheinside17

sheinsidetoavmeg

sheinside122

Likes

Comments

I går var jeg en liten tur innom skolen, fikk beskjed om at jeg ikke kom opp i eksamen før fredag, og dro rett hjem igjen. Skulle egentlig lese Tusen strålende soler, men det endte med at jeg sovnet i solen og ikke våknet før kjæresten ringte og var klar for Elixia. Veldig deilig! Håpet egentlig på at jeg kunne ligge å rennebort i solen i dag også ettersom jeg er super hvit i forhold til alle andre jeg omgås med, men foreløpig er vinden litt for kald. I går løp jeg rundt i mitt blå, blomstrete skjørt og min nye crop top. Har egentlig aldri turt å bruke crop top fordi jeg føler meg litt naken, men jeg synes det er såå fint, så det er noe jeg bare må vende meg til :) Hva synes dere om crop top?

ballerina

DSC_9677gggee

DSC_9677e

skjørrttsnurr

DSC_9677phhhh

Likes

Comments

I går red vi tur til vannet i Sylling med kjole, joggesko og sekk på ryggen. Tror aldri før jeg har følt meg så amatør og så turist på hesteryggen før, men det måtte til. Planen var egentlig å ta masse koselige bilder i den fine skogen ved det fine vannet, men når alle hadde hver sin hest, den ene mer umulig enn den andre ble det vanskelig. Ble egentlig ingen fine bilder fra turen, men fikk selvfølgelig kjempe gnagsår i rumpa av å ri uten bukse. Selvom jeg ser ut som en boms og bildene er nokså dårlig, må jeg likvel dele to ettersom vi faktisk prøvde, haha. Får håpe på bedre lykke neste gang, også får vi ha minst en person uten hest slik at vi hvertfall har litt kontroll.

DSC_9632

jihahest copy
Kjole fra Sheinside (annonselenke)

Likes

Comments