Fire nye av kjolen jeg hadde på hos Live. Jeg nyyyyter solskinnsdagene og håper alle andre gjør det samme ♥ Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til sommerferie!

mønsterli

 kjoleeeetulllll

DSC_6658outfit

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Som alltid fikser flinkeste, Gry håret mitt hver gang jeg skal på spesielle anledninger - enten det er skoleball eller bryullp det skal ordnes til. Jeg blir alltid like fornøyd, og det er kjempe stas å være litt ekstra fin på håret til enkelte anledninger. Denne gangen gikk vi for en litt løs flette, samt litt oppsetning bak. Egentlig hadde jeg også krøllet håret, men etter jeg klipte meg kort har håret blitt så frisk at det ikke holder på krøllene lenger. Fint at det har blitt såpass sunt, men litt kjipt at krøllene er ute etter fem minutter. Med krøller eller ei, ble jeg kjempe fornøyd med håret, og måtte selvfølgelig knipse noen bilder for å vise. Gry er så flink, og så kreativ med håret - skulle så gjerne hatt den egenskapen selv! ♥ Nå er det natta, sov godt! 

weddinghair

Likes

Comments

Dagen før bursdagen til Live kom endelig kjolene jeg hadde bestilt fra Nelly. Ettersom de fleste av mine kjoler er enten skikkelig partykjoler med masse glitter, eller helt svarte fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg noen skikkelig sommerkjoler med litt farger. Både kjolen som Live og jeg hadde på var de to jeg hadde bestilt, og jeg er såå fornøyd. Kjolene gjør meg glad med alle fargene og nå er jeg endelig litt mer klar for sommerfest, grillkos og hygge i solen. Har egentlig veldig lyst til å bestille hjem et par sommerkjoler til, men kan ikke skryte på meg så mye jobbing oppi alt eksamensstresset, så vet ikke om jeg egentlig har råd til en eneste en, haha.. Nå er jeg endelig ferdig med skriftligeksamen og det skal feires med seks dager fri, lesing til muntlig eksamen, soling, trening og litt jobbing. Kjenner det skal bli fantastisk godt å få muntlig eksamen overstått, får ikke sagt hvor mye jeg gruer meg. Uansett, nå er jeg ferdig med en løpetur i solen, hater å løpe når jeg er sliten, men elsker følelsen etterpå. Skal straks sette meg ned å begynne å redigere litt bryllupsbilder, gled/gruer meg ettersom jeg tok latterlig mange. Men ja, tidenes mest random innlegg.. Håper alle har en fin onsdag ♥

birthdaaayy

Likes

Comments

Lørdag feiret vi vår aller fineste, Live som fylte 19år. Vi koste oss masse med grillmat, kake, partyhatter og masse kos. Var kjempe hyggelig i bursdag med mange fine jenter. Nå er jeg endelig ferdig med matteeksamen, men ettersom jeg ikke har verdens beste følelse lar jeg heller de glade bildene ta seg av blogginga i dag.

livemin19

friendsss

mariasara

kråkeida

flottee

tresko

inemaria

Likes

Comments

Denne helgen har vært den fineste helgen på lenge. Fredag feiret fineste Live sin 19års dag med masse fine jenter, og i går var jeg i bryllup til tante og onkel. Jeg har over 2500 bilder som ligger og venter på å bli lagt inn på dataen og redigert, fra både bursdag og bryllup. Jeg gleder meg så mye til å se gjennom bildene. Aller først må jeg øve masse på matteeksamen og få den overstått, men fra i morgen rundt klokken to er jeg ferdig og klar for å begynne med bildene. Jeanette og onkel Lars var sååå fantstisk fine i går, og hele dagen var utrolig bra. Har aldri ført vært ordentlig i bryllup, så det var veldig gøy! Nå skal jeg spise litt frokost med min kjæreste og jobbe med litt med matte resten av dagen. Håper alle har en finfin søndag, og har hatt en fin helg! ♥

verdensbeste

verdens

Likes

Comments

Kjenner det skal bli fantastisk godt å få mandagen overstått, fordi nå begynner jeg å bli smålig lei av matte. Dagene mine består av å regne gamle eksamener og repetisjonshefter i alle slag og fasonger, sove, spise litt, og mere matte. Krysser fingre og tær for at det går min vei på matteeksamen, men kjenner jeg meg selv rett blir det vell en fire pluss. Vet ikke hva det er med matte og meg, men jeg har aldri fått noe bedre på tentamen. Før regnet jeg gjennom en eksamen dagen før tentamen med pappa, fikk alltid fire. Nå regner jeg gjennom hundre eksamener og masse repetisjonshefter i flere uker, får fortsatt fire, men en pluss. Hvordan er det mulig?! Det er så frustrerende når jeg virkelig prøver, men aldri lykkes. Men men, jobber for livet og håper jeg klarer å bikke opp på femeren denne gangen. Kan ikke gi opp helt enda!

DSC_6430

Likes

Comments

Å så glad jeg er for det fantastiske været!! Til tross for matteeksamen prøver jeg å utnytte solen så godt jeg kan. I dag har jeg gjort litt matte på skolen, litt matte på biblioteket, trent og grillet i shorts og treningsbh. Startet grillingen i tights og singlet, men kjente raskt at det ble alt for varmt. Solen stråler for fult fra morning til kveld, og på det varmeste har det vært 21.5 grader i dag. Blir lettere emosjonell av at jeg må sitte inne å gjøre matte når jeg egentlig vil ut å kose i solen, men lurer litt på om jeg skal ta med meg mattebøkene ut i morgen om været fortsetter som i dag. Jeg blir såå glad, og jeg gleder meg bare enda mer til sommer. Jippi :)
Lille Selma tasler rundt på terrassen i bånd frem til hun blir stor nok til å møte verden på egenhånd. Litt skummelt å være ute, men også veldig spennende.

Likes

Comments

Gratulerer så mye med gårsdagen!:) Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Jeg hadde en veldig fin 17.mai. Våknet opp og følte meg elendig, men etter en dusj og litt deilig frokost hos Oda med jentene, ble alt bedre. Gikk i russetog og tok med meg latterlig mange russekort, trodde aldri jeg skulle bli kvitt de, men alt var borte før jeg hadde gått halve toget - skulle tatt med resten! Etter russetoget dro vi videre, grillet og koste oss masse i solen, med mange fine mennesker! 17.mai betyr også at russetiden er over, herregud så fort det har gått. Føler nesten at jeg ikke har vært russ en gang, men heldigvis har det blitt noe. Siste russeuken hadde jeg det veldig gøy med jentene, Average Joe's og Play. Kjenner det skal bli godt å bytte ut de sinnsykt skittene conversene med noen helt nye, og russebukse med joggebukse, hehe. Nå er det tid for eksamen, og jeg er heldigvinner som en av de som kom opp i matte. Hjelp! Håper alle hadde en fin 17.mai, og at alle som har vært russ har hatt en super russetid ♥

Likes

Comments

Endelig er jeg godt plantet under dyna og klar for en god natts søvn. I dag har Selma og jeg koset oss alene hjemme, og senere dro jeg i hyggelig bursdag. Denne helgen har vært veldig fin, og det er som alltid like trist at den er over igjen så fort. Håper alle har hatt en fin helg, og har ladet godt opp til en ny uke. Nå er det natta her i huset, sov godt ♥

Selma

Likes

Comments

10 ting jeg liker:

- Å le så mye at det gjør vondt i magen.

- Følelsen etter en bra treningsøkt.

- Å reise, og oppleve nye steder.

- Å ligge i armkroken til kjærsten.

- Å ta bilder, slik at jeg kan se tilbake på de i ettertid.

- Å våkne opp og vite at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil hele dagen.

- Å ha kosekveld med venninnene mine, kjærsten min, familien min og Selma.

- Å legge seg nydusjet i nytt sengetøy.

- Gårsdagens godteri til frokost.

- Å oppnå noe jeg har jobbet for.

dubailand

9 ting jeg ikke liker:

- At jeg utsetter ting til siste liten. To dager før feks en innlevering på skolen jobber jeg som en gal fordi jeg hele tiden tenkte jeg hadde så god tid.

- Når mennesker ikke lukker igjen dolokket før de drar opp. Man ser dovannet sprute rundt, og alle bakteriene flyr rundt i rommet. Æsj!

- Å forsove meg, eller være forsinket.

- Trege mennesker som alltid, alltid kommer for sent.

- Krig, mobbing, krangler.

- Mennesker som konstant er ute etter oppmerksomhet.

- Å være alt for varm, eller alt for kald.

- Mennesker som ikke tipser en krone, uansett hvor hardt servitøren jobber for å tilfredsstille kunden.

- Sure mennesker, eller mennesker man ikke kan stole på.

FLondondag1_1

8 blogger jeg leser:

- Angelica Blick: elsker både stilen og utseende hennes, og ikke minst kvaliteten på bildene.

- Kenzas: blogger om litt av alt, alt fra mote til kjærlighetslivet. Super pen med de lengste, fineste bena og fine bilder.

- Fotballfrue: alle har vell hørt om fotballfure? fine bilder, fine klær, verdens søteste datter og stor treningsmotivasjon.

- Nettenestea: fin stil, fint hus og fine bilder.

- Cathinthecity: det jeg liker best med Cathrine er at hun er så jentete! Masse søte klær, alltid fin på håret, veldig hvitt og rosa.

- Livingdoll: reise blogg som er på mange fine og spennende steder. Ikke minst har hun fin klesstil, og døds fin kropp.

- Leneorvik: Lene lyser glede, og virker super søt. En av få bloggere som ikke poserer med trutemunn og sinnafjes på 90% av bildene.

- Fanny Lyckman: veldig pen jente med kule bilder.

 

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden:

- Reise verden rundt.

- Gifte meg.

- Fullføre studiene, ta master og deretter få en bra jobb jeg trives med.

- Kjøpe mitt eget hus med walk-in closet.

- Bruke masse tid med familien min.

- Få min egen lille familie.

- Være en like god mamma som min mamma.

jeg elsker hester_6

6 ting jeg er redd for:

- Å minste noen jeg er glad i.

- Bilulykker.

- Kreft.

- Å mislykkes.

- Å bli etterfulgt på natten.

- Å dø.

 

5 steder jeg liker å være:

- Sammen med kjæresten min.

- På ferie, både storby. og strandferie.

- Hjemme hos mamma og pappa.

- På stranden.

- I stallen.

berlin11

4 ord som beskriver kjæresten:

- Kjekk.

- Morsom.

- Målbevisst.

- Snill.

 

3 ord som beskriver meg:

- Glad.

- Omsorgsfull.

- Kjærlig.

sprut

2 dårlig ting ved meg:

- At jeg blir fort gretten når jeg er veldig sulten

- Sjenert og litt pysete blant nye mennesker eller i ubehagelig situasjoner

 

1 ting jeg gleder meg til akkurat nå:

- Å fullføre videregående, og feire med sommerferie, sol, jordbær, bading, reising, is, venner, familie og kjæreste. 

Likes

Comments