Mandagen, og for så vidt en ny uke er i gang og det føles foreløpig veldig bra. Cooper testen jeg har gruet meg til lenge er endelig gjennomført, og det gikk faktisk ikke så verst. Halv ni møtte vi opp på løpebanen i Drammen, nokså uklare etter helgens festligheter. Til tross for masse gøy i helgen gjennomførte jeg med nokså greit tempo hele veien og følte meg overraskende bra når vi kom til mål. Ble ikke akkurat full fotoshoot på løpebanen, men forrige uke gikk jeg kjempe koselig tur med fineste, Andrea opp Hørtekollen så tenkte jeg heller kunne poste de. Nå sitter jeg klar i sengen med macen på fanget og skal straks begynne å jobbe med min aller siste historie innlevering. Litt rart når man tenker på det, men også veldig deilig.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Lørdagen på Tryvann viste seg å bli mye mer gøy enn forventet. Jeg koste meg og danset masse, masse med jentene, Haakon og Martin. Er det en ting som er sikkert så er det at jakken ikke trenger å bli med om vi skulle funnet på å reise opp en dag til og om været holder seg slik, fordi jeg ble utover kvelden en varmeovn. Hjelp så varm man blir av å hoppe, sprette, danse og løpe rundt midt mellom alle mennskene. Mot slutten endte vi opp med å danse og kose oss i en ring alene, fordi vi måtte ha luft for å ikke koke over. Uansett, jeg hadde det kjempe gøy med alle og er så glad for at jeg har så fine venner :)Likes

Comments

Hjelpes, denne uken har jeg ligget på latsiden! Jeg har ikke rukket Elixia en eneste dag og har kun trent to dager utenom Elixia. Kan ikke huske sist jeg trente så lite i løpet av en uke. Mobbet kjæresten min i fjor fordi han ikke var innom Elixia i løpet av russetiden, men foreløpig kan jeg ikke skryte på meg at jeg har vært noe bedre selv. Likevel så er det heldigvis ikke bare russetiden som har stoppet meg, men heller skolen. Fredag var det muntlig høring i naturfag og jeg var et stort nervevrak før høringen. Derfor hadde jeg to og et halvt døgn hvor jeg ikke gjorde annet enn å nipugge frem mot fredagen. I det høringen var over feiret jeg med russedåp og Tryvann resten av helgen. I morgen derimot er jeg fit for fight og begynner dagen med cooper test, fortsetter den med litt historie og Elixia før jeg mest sannsynlig skal ut å rulle litt. Blir godt med en ny, og forhåpentligvis bedre uke på treningsfronten fra og med i morgen!!:)

DSC_5825l

DSC_5825m

DSC_5825me

Likes

Comments

I går var første gangen jeg dro på meg russedressen, og tiden var inne for både dåp og Tryvann. Vet ikke om jeg ligner mest på en snekker eller en teletubby i dressen min, men heldigvis er jeg ikke alene om det. I går var det dåp hos Oda før vi reiste videre til Tryvann, og jeg hadde en fin start på russetiden. Hadde ikke spesielt store forventninger til Tryvann, og var egentlig mest forberedt på å fryse, men hadde en veldig fin kveld sammen med alle snuppene og Haakon. Møtte mange jeg ikke har sett på evigheter, noe som selvfølgelig var kjempe koselig, men også veldig overraskende blandt så mange mennesker. I dag er formen nokså bra og jeg er klar for en ny kveld i dressen min, sammen med alle. Tryvann er gøy, men skal ærlig innrømme at rulling er mere gøy - synes hverfall jeg.

Likes

Comments

I dag har vi hatt fagdag i gym med skolen, og vi dro til Holmen for å klatre. Veldig gøy å klatre, men også veldig skummelt. Jeg har helt latterlig høydeskrekk og i starten var jeg helt sinnsykt pysete. Heldigvis kom det seg etterhvert, og når jeg klatret siste veggen var jeg nesten helt på toppen. Maria derimot var super flink og den første som kom seg opp på den vanskeligste veggen. Etter vi var ferdig med å klatre grillet vi pølser, spilte volleyball og koste oss i solen. Veldig fin skoledag med andre ord :)Likes

Comments

Da var påskeferien over og i dag har jeg vært tilbake på skolebenken. Vi hadde en veldig deilig start på skoleuken med tur til Oslo. Startet dagen på Hjemmefrontmuseet og gikk senere ned til Akerbrygge for å kose i solen. Når skoledagen var over hentet min kjære meg, og tok meg med på både middag og shopping. Fant ingenting i butikkene i dag, men hadde en veldig fin og deilig dag i solen. Det er så fantastsik deilig med masse sol, 20 grader og bare glade mennesker. Håper på at denne sommeren blir fantastisk!

DSC_5738a

DSC_5738b

DSC_5738

Likes

Comments

I dag kjørte jeg en skikkelig  bomtur inn til Oslo hvor jeg egentlig skulle på jobb. Med øsende regnvær og påskeferie var det ingen mennesker som skulle ut å spise, og i det jeg kom inn døren på jobb fikk jeg beskjed om at det ikke var noe jobb å gjøre. Kjipt å reise helt inn til Oslo for også snu i døra, men fikk heldigvis sett Live en liten time. Forrige uke kjøpte jeg to nye topper fra Nelly, og jeg er kjempe fornøyd med tskjorten jeg har på på bilde. Kanskje ikke tidenes bilde, men sånn er det å være alene hjemme med ødelagt stativ og selvutløser.. Regner med at det ikke er siste gangen jeg bruker den, så bedre bilde får tas senere :) Nå skal jeg tvinge meg selv til å gjøre feriens første lekser, frister veldig lite.

outfittttt

Likes

Comments

For over et halvt år tilbake kjøpte jeg en billig earcuff på H&M som jeg så for meg at jeg kom til å bruke sååå mye. Jeg synes earcuff er dødskult, men får aldri meg selv til å bruke det. For å sette fast earcuffen øverst på øret er det en klips og jeg synes den klipsen er fantastisk irriterende. Jeg skulle så gjerne klart å bruke den selv, og synes det er kjempe fint når andre gjør det, men jeg fikser ikke å ha på klipsen. Uansett hvor vond den er tenkte jeg å prøve å tvinge meg selv til å ha den på i hele dag. Hva synes dere? Fint eller harry? Haha

earcuff

Likes

Comments

I det siste har jeg fått flere spørsmål om jeg ikke skal være russ, og i såfall hvorfor ikke. Jeg skal være russ, men foreløpig har jeg vært en veldig dårlig en. Allerede i går var russen på treff i Fredriksten, mens jeg enda ikke er ferdig med dressen min. Bokstavene er på, litt av stjernene kom på i går og i dag skal den gjøres helt klar. Det har vært så mye annet å tenke på i det siste at jeg har glemt russetiden helt bort. Men nå begynner jeg å endelig å bli klar. Jeg er ikke den ivirigste russen, og er heller ikke på noen buss eller van, rett og slett fordi jeg ønsker å bruke pengene mine på andre ting. For en liten stund tilbake takket jeg nei til å være med på buss for siste gang, og kjøpte meg personlig trener timer på Elixia i stedet. Forhåpentligvis blir jeg litt mer klar for sommer enn alle de som drikker seg kanakas hver eneste dag. Men selvfølgelig gleder jeg meg til det jeg skal være med på :) Er du russ i år?

russedress

russedressss

russedresss

Likes

Comments

Kan vell ikke si noe annet enn at det er fantastisk deilig å ha påskeferie. Dagene nytes med sol, kosing, turer, familie og bare masse hygge. Jeg spiser god mat hver dag, lager deilig juice og skal grille litt i morgen. Lengter ikke tilbake til skolen, og er veldig flink til å utsette skolearbeidet jeg egentlig burde gjøre i ferien. På lørdag drar jeg på fjelltur, noe jeg også gleder meg masse til. Håper alle har en strålende påske!

DSC_5404

fruksalat

Likes

Comments