I morgen er det russeball og den største utfordringen er vell egentlig håret. Jeg er veldig lite oppfinnsom, veldig lite flink med hår, sminke og sånne ting generelt, og vet heller ikke om jeg vil ha rett eller krøllete hår. Er helt forelsket i håret på øverste bilde til venstre, fine og stor krøller. Det er mye som er fint, men kanskje veldig vanskelig og egentlig vil jeg være ganske enkel på håret. Tror jeg går for løst hår med krøller foreløpig og tenkte kanskje å prøve å lage store krøller, men har aldri gjort det før, så det kan bli spennende. Hva synes dere jeg brude gjøre med håret? Noen tips? :)
Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God onsdag ♥ Nå er jeg akkurat kommet hjem fra skole og Elixia. Hadde naturfagprøve på skolen i dag, og følte faktisk det gikk helt greit, så da er det bare å forberede seg for matteprøve i morgen. Etter skolen reiste jeg en tur til Elixia med Poonam på power time. Har aldri vært på power før, men synes det var veldig gøy! Overvurderte bicepsen min litt og kjente utover i sangen at jeg kanskje kunne tatt på litt mindre vekter, men det gikk til slutt. Nå skal jeg lage pastasalat og gjøre matte med kjæresten min, kjenner jeg gleder meg til skoledagen i morgen er ferdig og jeg kan slappe helt av :)


Bildene er ikke fra power timen

Likes

Comments

Er jeg den eneste som drukner i lesker og ikke vet hva jeg skal prioritere mest? Regner egentlig med at jeg ikke er alene. I morgen er det naturfagprøve og på torsdag er det matteprøve, deretter skal tre bøker leses samtidig som særemne skal besvarer og historie innlevering skal fullføres. Kjenner jeg stortrives med leksene, men er det en ting jeg faktisk er helt ubrukelig på så er det å lese naturfag. Jeg skjønner ikke hva det er, men uansett hvor mye jeg leser så får jeg det ikke til å sitte, og uansett hvor mye jeg prøver å synes det er spennende, så er det faktisk ikke det. Skulle ønske jeg var en av de som digget naturfag og tok det super lett, men nei..

Men, hver gang jeg nevner at jeg har vært i Dubai får jeg alltid det samme spørsmålet, egentlig fra alle. Derfor tenkte jeg å svare på det ordentlig her. Som mange sikkert vet går araberne i Dubai veldig tildekket, og egentlig ingenting annet enn kanskje øynene på kvinnene synes. Derfor er det mange som lurer på hvordan det er med klær. Hva har turister lov til å ha på, hva er det jeg pleier å gå i og er korte kjoler eller utringning lovlig? Jeg har vært i Dubai så mange ganger nå, at jeg faktisk ikke helt vet hvor mange ganger jeg har vært der og klær har aldri vært et problem. Helt siden første årene jeg var der har jeg gått i både shorts og kjole på kjøpesentre fordi det er helt sinnsykt varmt utendørs, og ingen sa noe. Etter jeg hadde vært der et par ganger kom det opp nye skilter på kjøpesentrene som sier at man helst skal dekke alt mellom knær og skuldre, men det er ikke noe du må. Derfor har jeg i senere tid alltid gått i kjole (fordi jeg aldri har bukse i dubai), men kanskje heller hatt en lett jakke over inne på kjøpesentrene. Ingen sier noe nå heller, men du får ofte mange lange blikk fra damene som går fult tildekket. Absolutt alle turister går i det som passer dem selv, og foreløpig ser det ut som at det har gått helt fint alle de gangene jeg har vært der. I gatene er det ingenting som sier noe uansett hva du har på, bortsett fra at du må ha på bikini på stranden - det er altså ikke lov å sole seg naken. Så teknisk sett så kan du ha på vil, men de ønsker at du dekker alt mellom skuldre og knær inne på enkelte kjøpesenter som The Dubai Mall og Mall of Emirates.

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg hatt helt dilla på smoothie, og nesten hver eneste dag står det en ny, god smoothie i kjøleskapet laget av snille mamma. I dag tidlig laget jeg frokost til kjæresten min og meg, og ettersom flere spør etter oppskrifter på smoothiene jeg har drukket den siste tiden bestemte jeg meg for å lage en i dag tidlig som jeg kunne vise dere. Smoothie er egentlig fantastisk enkelt og samtidig fantastisk godt. Mamma sine oppskrifter er egentlig litt mer spennende enn mine, men da får jeg heller ta igjen de senere :) Håper det smaker ♥Likes

Comments

Dagene går i ett, og med skole og trening er jeg ikke hjemme før sent på kvelden. Når den sene kvelden kommer er det enten lekser eller familiehygge som står for tur. I dag har jeg hatt en nokså bra økt på Elixia med personlig rekord i knebøy og i morgen skal jeg på min første gruppetime med Poonam. Vi har meldt oss på Cardio Energy, og jeg gleder meg masse. Gikk en del på gruppetimer med mamma før, men etter jeg byttet til Elixia for litt over et år siden har jeg ikke vært på en eneste en. Egentlig litt dårlig, ettersom jeg tror det er mange morsome timer. Blir spennende å se i morgen og jeg håper på å komme meg gjennom timen uten å se ut som en stor idiot.
Likes

Comments

Da er mandagen straks over, og denne uken har begynt ganske bra. Startet sent på skolen og sluttet tidlig, men fikk likevel gjort masse matte. Dro på Elixia etter skolen og Big horn med kjæresten min etter trening. Kjempe deilig å få trent litt og kjempe deilig med god middag. Nå sitter jeg oppe med familien min og drikker tidenes diggeste smoothie laget av mamma ♥ Fin dag!

Likes

Comments

I går var jeg i bursdag hos lille søsteren til kjæresten min, som fylte 14 år. Hadde på meg min deilig, hvite kjole fra Bikbok, med en deilig cardigan over fra sheinside. Ser i etterkant at bh'n kanskje var et dumt valg, men fant ingen hvite i farten, så ..Likes

Comments

På skolen de siste dagene har jeg tittet rundt på nettet etter treningstøy, og jeg finner såå mye fint. Vanligvis pleier det å være kjoler jeg søker rundt på, men den siste tiden har det byttet litt om. Jeg elsker å trene i nye klær og elsker de sterke fargene som er på treningstøyet. Har også blitt helt forelsket i 2XU tightsene, så har allerede bestilt en til fra min kjære Kaja. Vurderer å gå til innkjøp av noen nye topper også, men må nesten vurdere det litt til - er jo ikke lenge til jeg er i Dubai og der pleier de også å ha masse fint :)


Likes

Comments

Var hjemme allerede klokken ett i dag, og ettersom jeg ikke skal være på jobb før seks rakk jeg mer enn jeg trodde. Har fått gjort en god del norsklekser og tatt noen bilder i dag - første gang på evig. De loddrette bildene ble egentlig ganske grelle og brune, men jeg må hive i meg middag og reise til jobb innen et kvarter, så det får fikses på senere. Håper alle har en super torsdag ♥Likes

Comments

Forrige helg var pappa og Sondre i London, og når de kom hjem søndag kveld hadde de med gaver til alle. Jeg fikk en kjempe fin genser og t-skjorte fra Abercrombie & fitch, samt disse kule skoene fra Kurt Geiger. Utrolig hva pappa finner på shopping alene, for disse falt rett i smak. Han selv sa han synes de var harry, men kule og at de da måtte være perfekt til meg (fordi jeg er så 'harry'). Jeg likte de hvertfall super godt og har allerede fått brukt de. Desverre kom plutselig all snøen som skulle vært her i julen nå, og ettersom jeg er litt redd for å ødelegge disse vil jeg ikke gjøre de kliss våte i snøen med en gang. Derfor hviler de litt inne nå, før snøen legger seg. Gleder meg til å bruke de enda mer :)
Hater egentlig dager som det har vært i denne uken her, hvor jeg ikke får tatt noen bilder. Både fordi jeg har følt meg helt grusom etter snøen kom - håret ble elektrisk, hendene og ansiktet tørket ut og diverse, samtidig har det heller aldri blitt noe tid til å ta bilder, eller tid til å finne klær som er brukbare om morgningen. Bare tull med andre ord. Selvom jeg ikke har fått tatt noen bilder, har det hvertfall blitt mye trening på Elixia, noe jeg er veldig glad for! I morgen drar jeg rett på jobb etter skolen og blir der resten av kvelden og utover natta. Vet ikke om jeg skal skrive at jeg gleder meg..? 

Likes

Comments