Rett før jul var min lillesøster på juleball med skolen, og var ikke Thea verdens fineste prinsesse på ballet så vet ikke jeg. Min fine, lille prinsesse kjøpte inn en døds fin, lyseblå kjole for anledningen og så ut som en liten snøprinsesse da hun skulle på ball. Heldig for henne skal tre av våres kjære tanter og onkler gifte seg veldig snart, så hun kan pynte seg i kjolen allerede i mai igjen :)







Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Denne julen har for meg, vært helt perfekt. Jeg har vært masse med familien min, masse med kjæresten min, spist masse god mat, slappet av masse, vært i Sverige, sett masse Gossip girl - faktisk nesten sett mere film enn hva jeg har gjort i hele 2013. Jeg har trent litt for å opprettholde meg selv før 2014, men også spist nok godis til å legge det vekk igjen på nyåret. Jeg har hatt det såå bra og jeg nyter å ha ferie så mye. Kjenner jeg er veldig klar for enda en uke med fri, og veldig lite klar for at skolen skal starte igjen. Såpass lite klar at jeg dropper å tenke på det. 4.januar fyller jeg også år, så det er enda en ting å se frem til. 19år er kanskje ikke så spennende, men det er min dag likevel :) Avslutter ferien med familiebursdag, så det blir hvertfall en fin slutt på ferien ♥ Man kan nesten begynne å glede seg til både vinter- og påskeferien igjen allerede etter nyttår, fordi det kommer fort. Jippi! Her er litt bilder fra min siste tid i 2013 :) Håper alle har en suuuper juleferie og koser seg masse!





















Likes

Comments

Første juledag spiste vi masse, masse god mat hos bestemor og bestefar med kjempe mange fine mennesker. Jeg hadde på meg den ene kjolen jeg kjøpte på nelly sitt super salg for kun 79kr. Fikk spørsmål om hvordan bh jeg brukte under slike kjoler med åpen rygg, og vanligvis bruker jeg denne klister bh'n fra nelly. Nå har jeg dessverre vokst ut av mine, så i julen har jeg gått uten bh og det har egentlig funket helt greit :)







Likes

Comments

Slenger ut et bildedryss fra julaften, før jeg løper videre til bestemor Turid på god mat og pakkelek med hele familien. Som sagt hadde jeg en fantastsisk dag i går, og håper alle andre hadde det samme ♥



























Likes

Comments

Da er julaften vel overstått, og det er et helt år til neste gang. Jeg har hatt en kjempe, kjempe koselig dag og en veldig fin julaften. Klarte til og med å glemme at vi ikke hadde snø når dagen var på sitt beste. Synes det var veldig gøy å åpne pakker i år, nesten mer gøy enn hva det har vært på kanskje de tre siste årene. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg gledet meg så mye til å se hva hver eneste pakke inneholdt. Fikk masse fint og er veldig glad for alle gavene ♥ Håper alle har hatt en kjempe fin dag og en koselig feiring. I dag gikk jeg med min ubrukte nellykjole - som jeg gledet meg veldig til å bruke, samt Christian Louboutin skoene mine. Prøvde å ta noen bilder når jeg var ferdig fikset, men det er sannelig ikke lett når det er mørkt allerede halv tre.. 











Likes

Comments

I går var jeg på butikken og hentet min nye jakke fra sheinside. Veldig deilig med ny jakke, spesielt en type jakke jeg ikke har fra før. Alltid når jeg skal bort er jakke et dilemma, egentlig fordi jeg ikke har noen 'gå bort jakke'. Nå har jeg endelig fått en som kan brukes til litt finere anledninger. Har jakken i small, og den er egentlig litt for stor. Likevel ser den egentlig fin ut på - spesielt åpen, eller med hendene i lomma. Hva synes dere? :)







Likes

Comments

Dagen i dag har jeg tilbringt først i Bærums verk sammen med kusinen og fetterne til kjæresten min, før vi senere dro på Elixia å trente litt. I dag var det nesten ingen mennesker på Elixia, og det var såå deilig. For aller første gang i mitt liv trente jeg helt alene uten hverken Navpreet eller Lars. Jeg har helt angst for å trene alene, egentlig bare fordi jeg synes det er super flaut fordi jeg er redd for at alle ser på meg og tenker det jeg gjør er super teit. Likevel beit jeg i det sure epple i dag og det gikk faktisk super bra. Trente masse forskjellig jeg har trent med Lars, som knebøy, markløft, kettlebells og masse gøy. Svettet som en gris og er såå glad for at jeg faktisk fullførte hele økten alene. Skulle ønske det var like lite mennesker på treningssenteret hver dag, da hadde det jo aldri vært noe sak. Uansett, dagens outfit :)









Likes

Comments

Da var det endelig juleferie på alle mulig måter. Jobbet fra 12:00 i dag tidlig, og gikk hjem med gooood sjokoladefondant i magen i kveld. Snilleste og søtste Manni på kjøkkenet hadde laget til meg, og enda kosligere var det at det sto både Ida og et hjerte på tallerkenen. Ellers så stenger restauranten i kveld, så det er så godt som juleferie som det overhode kan bli. Ingen skole, ingen jobb i to hele uker. Herremiiin så mye jeg skal kose meg, og ikke minst slappe av. I morgen er det tidlig opp for en økt på Elixia og senere ut på tur til julemarked. Det at det kun er tre dager igjen til jul er for meg absurd å tenke på. Jeg har ingen julesteming, absolutt ingenting og trenger virkelig en stor dose før tirsdag. Tror det som holder stemningen mest tilbake er det at det ikke er snø. Det er ikke et snev av hvit snø ute - kun brun, grønn og glatt bakke.. Det gjør meg såå lei meg og jeg vil så gjerne at det skal snø i det minste litt på julaften.







Likes

Comments

Endelig er det juleferie!! Ahh, denne ferien kjenner jeg at jeg trenger veldig mye. Helt vilt å tenke på at jeg kun har igjen et halvt år på videregående skole. Veldig deilig, men også veldig skummelt. Ett år fra nå, aaaaner jeg ikke hva jeg gjør, hvor jeg bor, hva jeg studerer eller noen ting. Kjenner det skremmer meg veldig, men spennende skal det også bli. I dag hadde jeg på meg helt nytt skjørt, ny genser og nytt kjede fra Berlin. Det er egentlig noe av det eneste jeg kjøpte, men jeg liker det veldig godt. Jeg var grusomt ufotogen i dag, men det må vises likevel. Håper alle har en suuuper ferie, og koser deg masse i julen ♥










Likes

Comments

I dag er det ett og et halvt år siden Navpreet ble kjæresten min. De siste 548 dagene, har vært de beste dagene i mitt liv, og jeg elsker deg mer og mer for hver dag som går ♥ Tusen takk for mange fine minner, masse gøy og alt du både gjør og er for meg. Gleder meg til mange, mange flere år sammen med deg :)














Likes

Comments