Lovet å vise dere mine fire nye kjoler som til sammen kostet 440kr, og her er de. Ettersom kjolene var såpass billig må jeg si jeg er super fornøyd. Eneste som er litt kjipt er at kjolene (som dere sikkert kan se) er veldig korte på rumpa. Nesten så jeg føler jeg ikke kan bøye meg eller heise skuldrene uten at rumpa faller på nedsiden. Alle, utenom den blå sitter også litt løst på kroppen. Så på bildene måtte jeg vri og vende litt på meg for at de skulle se ordentlig fine ut.. Men herregud, de er kjempe fine og jeg er fornøyd. Nå er hvertfall jeg klar for masse glitterfester :) hihiHva synes dere? :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I går var vi i Oslo med skolen, noe som var fantastisk bra. Startet dagen på Freia hvor vi fikk mer sjokolade enn hva hvertfall jeg klarte å spise til frokost, og fortsatte dagen på verdens søteste og mest sjarmerende lille Focacceria. Focaccia er noe av det beste jeg vet og maten var helt himmelsk. Spsite focacciabrød med mozarella og en type sterk pølse, og det smakte så fantastisk. Nesten så jeg har lyst til å reise inn, kun for å spise det igjen. Ellers hadde jeg det super bra med jentene, som alltid. Stjelte noen bilder fra Ane, Ellen og Oda slik at jeg fikk lagt ut noen koselig bilder fra i går. Bare se så hyggelig det var inne på focaccerian.

Likes

Comments

Jeg har alltid elsket å kjøre bil, og følelsen av det å kjøre helt alene, med døds høy musikk, syngende og dansene er noe av det beste jeg vet. Nå er det snart et år siden jeg har fikk lappen og jeg er like glad i bilen min den dag i dag, som jeg var for et år siden. Likevel er det ting som skremmer meg. Jeg har alltid vært trygg på meg selv bak rattet, ikke fordi jeg kan si jeg er så skinnsykt flink, men jeg liker å ha kontrollen og jeg har aldri vært redd for egen kjøring. Likevel betyr det ikke at jeg har kontroll over alt som skjer langs veien, selv om det er meg selv som kjører. Jeg har som sagt hatt lappen i snart ett år nå, 40 dager til det har gått ett år for å være nøyaktig. På det ene året har jeg kost meg masse i bilen min, kost meg langs veien, opplevd masse og faktisk kjørt over hele 28000km - noe som egentlig betyr at jeg har bodd i bilen. Men det har ikke alltid vært like gøy og det har vært flere situasjoner hvor jeg har blitt redd. På det ene året har bilen min faktisk krasjet tre ganger(!!). Ett år, tre ganger.. Det må jo være mye? Det som skremmer meg mest med krasjene, er at ingen av de har vært min feil. Den aller første gangen, satt jeg ikke i bilen en gang. Jeg stod parkert i Oslo, og var raskt innom en butikk før jeg skulle hjem. I det jeg ser ut av ruta på butikken, er det en mann som rygger i super fart bakover og smeller til i fronten på bilen min. Jeg tror jeg nærmest løp ut av butikken i sjokk, og mannen beklagde seg med at han ikke kunne se bilen. Mest sannsynlig fordi han faktisk ikke så etter heller. Andre gangen var en dag jeg var på vei inn til Oslo med kjæresten min. Like etter Sandvika stoppet det opp og trafikken ble stillestående, bilen bak meg fikk ikke dette med seg og var litt for treg med å bremse og kjørte dermed i rumpa på bilen min. Det var en ung gutt som kjørte, og isteden for å stoppe når jeg satte på varsellampene, kjørte han videre. Typisk. Den tredje og siste gangen var forrige uke, og dette er vell også den verste. Jeg var på vei hjem fra skolen, men skulle bare slippe av fetteren til Navpreet på Tranby. Kjørte langs hovedveien på Tranby og utfra det ene krysset kom det en mann som ikke så seg ordentlig for før han kjørte ut i veien og rett inn i bilen min. Det betyr at bilen min har bulk foran, bak og i hele høyre side, kun venstresiden som mangler. Jeg er så ubeskrivelig redd for å skade meg eller andre som sitter på i trafikken, og jeg er så ubeskrivelig redd for døden. Jeg har selv mistet to i trafikken, og de to var så alt for mange. Jo mer jeg tenker over det, jo reddere blir jeg for å kjøre langs veien når jeg overhode ikke har kontroll på hva noen andre driver med. Derfor har jeg laget en liste over ting som både irritere meg mest, men også skremmer meg mest.

missulove

 - Jeg er kjempe redd for mennesker som kjører midt i svingen eller midt i veien. Kommer både de og jeg i grei fart rundt svingen er det ingen garanti for at bilen som ikke klarer å holde eget felt klarer å svinge unna i tide.

- Jeg blir gal av mennesker som aldri holder fartsgrensen. Enten kjører man 10 under, eller 20 over - ingen mellomting.

- Jeg hater mennesker som ligger å presser i rumpa mi på motorveien, og når jeg endelig slipper de forbi, kjører de under fartsgrensen og saktere enn hva det egentlig gikk da de lå bak.

- Jeg irriterer meg grønn over de som faktisk blinker til venstre i rundkjøringer, men ikke blinker mot høyre. Da kan man jo like så gjerne la være å blinke?

- Jeg blir like redd hver gang mennesker velger å kjøre forbi rett foran en sving, før en bakketopp, på en alt for kort slette eller når de satser på at bilen som kommer i møte kjører såpass sakte at de rekker det, mens bilen som kommer i mot må stå på bremsene for å la idioten som kjører forbi komme tilbake i eget felt.

Har helt sikkert glemt noen punker, men er det noe dere irriterer dere over, eller er redde for i trafikken?

Likes

Comments

I dag er det søndag, egentlig den deiligste dagen ettersom man ikke trenger å gjøre noenting annet enn å slappe helt av. Søndag må være den ene dagen i uken dette faktisk er lov. I dag har jeg bokstavelig talt ligget i sengen hele dagen, og det betyr at pysjen fortsatt er på. Det eneste jeg har gjort er lekser - ikke så veldig spennende, men det må til. Gleder meg faktisk til en uke med tantamen! Synes tentamen er super chill og det skal bli helt fantastisk å slippe å stresse med tre innleveringer til samme tid. Den siste tiden har leksene gått i ett, så denne uken skal det bli godt å bare fokusere på matte. Hjelper å tenke på at det snart er juleferie også, skal bli så godt.

DSC_7340

Likes

Comments

Torsdag var jeg så svart som overhode mulig på skolen i svarte sko, svart bukse og svart jakke. Elsker den svarte jakken min fra nelly, like fin både åpen og lukket :)

tjena

outfitsmilee

jakkedet

Likes

Comments

Endelig er det fredag og endelig er det helg!! Kjenner jeg er super klar for helg, selvom mesteparten av helgen min skal gå til skolearbeid og jobb. Gyminnlevering skal ferdigstilles, norsktentamen er på mandag og jeg må jobbe masse med matte frem mot mattetentamen som er mot slutten av uken. Selvom det blir mye lekser er det deilig å slippe å stå opp syv hver dag. Enda deiligere var det å komme hjem til verdens fineste himmel. Jeg drar som regel hjemmefra når det er mørk og kommer hjem når det er mørkt, men i dag rakk jeg solnedgangen og herremin så fin den var. Perfekt start på helgen :)

finestehimmelen

himmelhå

Likes

Comments

Jeg har fått ny jakke fra Sheinside(direktelink), og jeg eeeelsker den. Har bokstavelig talt gått i den hver dagen siden den ble min. Super fin og perfekt lenge, kjempe deilig og passe varm. Jeg er super fornøyd, tror nesten denne jakken er en av de tingene jeg er mest fornøyd med derfra. Veldig enkel jakke, men med skinndetaljer på lummen blir den likevel veldig fin :)


Skjerf - Acne, Bukse - Gina tricot, Sko - Dr.Martens, Jakke - Sheinside, Topp - Zara

Likes

Comments

Jippi, da har jeg bestilt Berlin tur til kjæresten min og meg. Vi reiser fredag 13.desember tildig på morningen og kommer hjem søndag 15.desember sent på kvelden, så det blir tre hele dager med shopping og masse kos. Har aldri vært i Berlin før, men både mamma og pappa var der for litt siden og de sa det var en fantastisk by med masse bra shopping. Jeg gleder meg så, så mye!!

Likes

Comments

Kjedet meg litt på skolen i dag og gikk tilfeldig innom nelly sitt super salg for å se om jeg fant noe spennende. Etter å ha bladd igjennom alle sidene klarte jeg å kjøpe disse fire nye kjolene, pluss en blå kjempe fin jakke for under 1000kr. Helt ærlig så trenger jeg kanskje ikke fire nye paljettkjoler, hvertfall ikke når det er Rebecca Stella sin som står øverst på ønskelisten til nyttårs, men... fire kjoler + en jakke for under 1000kr?! Jeg måtte faktisk bare lukke øynene og klikke de hjem. Jeg elsker å pynte meg og har alltids bruk for en kjole på lager, så nå har jeg fire nye. Gleder meg kjempe masse til å få de hjem, og håper de passer alle sammen. Om dere er på jakt etter billig kjole anbefaler jeg dere en tur innom Nelly sitt salg for å se. Den dyreste kjolen jeg kjøpte kostet nå 202kr og den billigste kostet 85kr. Super digg!

Likes

Comments

I dag har jeg vært hos Clayton og kosa masse, masse. Lille bebien min sovnet til og med i armene til mamman sin når han fikk kos. Blir så glad hver gang jeg er på besøk hos han og er evig glad for at Thea fortsatt rir på han. Ingenting er koseligere enn å dra i stallen til Clayton. I dag har jeg en skikkelig slappe-av-lørdag. Startet dagen i armene til kjæresten min, så på Carlsen vinne sjakk og gjorde litt lekser. Nå sitter jeg hjemme med mamma og pappa og ser på skal vi danse. Krysser fingre og tær for at Kim-Daniel og Kathrine kommer til finalen. Joggebuksa har vært på i hele dag og skal ikke av før jeg skal på jobb i morgen, elsker slike dager!

Likes

Comments