Jeg elsker deg, kjæresten min!
Sov godt alle søte mennesker, i morgen er det endelig fredag :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Søndag var vi i barnedåp til skjønne Helene som jeg er så heldig og er fadder til. Som alltid hadde jeg med meg kamera og noen(mange) bilder ble selvfølgelig tatt. Begynner med tre, så kommer det flere med tiden. Er hun ikke nydelig? :)

Likes

Comments

Tirsdag hadde jeg på meg ny jakke fra Nelly og jeg er sååå glad i denne jakken. Jeg synes den er super søt og  er veldig fornøyd med at jeg trykket den hjem. Synes slike jakker kan gjøre et i utgangspunktet nokså kjedelig antrekk komplett.

Likes

Comments

Dagene med skole flyr unna og det eneste jeg gjør i ukedagene er å glede meg til helg. Føler jeg aldri rekker å få med meg alt jeg skal gjøre i mellom alle matteleksene, naturfagleksene, leseleksene og diverse andre lekser. Lekser er det hvertfall nok av på påbygg, og for meg som har gått medie uten lekser i to år er dette en liten overgang. Men, ett år igjen - stor motivasjon. Uansett, nok syting, dagens antrekk.
Likes

Comments

Er det èn ting jeg enda ikke har lært etter to år med media,  så er det å se bra ut på bilder. Tror dette er det verste bilde jeg har sett av oss begge, men likevel det beste. Er det mulig at begge to klarer å være så uheldig på samme tid? Haha.

Likes

Comments

Var i dåpen til Helene på søndag i verdens fineste skog i Vikersund. Måtte selvfølgelig utnytte meg av muligheten og tvang kjæresten min med meg ut i skogen for å ta noen bilder. Se så koselig, eventyrlig og fin skogen er :) og ikke minst, se så fin kjæresten min erLikes

Comments

Er ikke jeg heldig og har ikke jeg verdens beste pappa, så vet ikke jeg. Lørdag kveld kom jeg hjem til en overraskelse på sengen og jeg kunne ikke blitt mere glad. Har lenge drømt om Mulberry Alexa vesken fordi den enkelt og greit er perfekt. Den går til alt og er har plass til masse. Om jeg vil kan jeg bruke den på både skole, shopping, overnatting, reising og det meste. Den har en perfekt strl og fargen er såå fin. Iih, jeg er så glad i den allerede :)

Likes

Comments

Verdens søteste Vilde og jeg løp rundt på skolen i dag med Benjamin for å ta noen søte bilder i midttimen. Er så koselig med venninnebilder og er ekstra gøy når Vilde er så utrolig flink med foto. Tok mange bilder som ikke var fult så fine, men midt i mellom alle grimaser og dobbelthaker var det noen veldig søte også. Må vise dere tidenes bilde senere, haha! Uansett, jeg er så glad i Vilde <>

Likes

Comments

Utover kvelden i går var jeg på litt besøk hos bestemor og oldemor før jeg reiste inn til Elvefestivalen med kjæresten for å møte jentene mine. Ettersom mine fleste fredager og lørdager går til jobb, svarte bukser, svart tskjorte og forkle, ville jeg pynte meg hvertfall litt. Endte derfor opp i mitt nye, fine skjørt fra sheinside med split. Har ingen slike skjørt fra før av, og jeg elsker allerede dette! Hva synes dere? :) 


Skjørt//sheinside, sko//Burberry, topp//Abercromie & fitch

Likes

Comments