Litt forskjellig bilder fra litt forskjellig steder til litt forskjellige tider. Føler jeg har så mange, men samtidig så få bilder ifra ferien. Litt fordi jeg hadde mye mindre plass på minnekortet enn hva jeg trodde, men også litt fordi vi ikke hadde noen til å ta bilder av oss sammen. Uansett, få eller mange bilder - jeg elsker å ha muligheten til å se tilbake på minner.

#ferieminner 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

 Mottok ny topp fra sheinside.com(direktelink) her om dagen og hoppet rett i den da jeg kom hjem fra jobben og skulle ut på kino med kjæresten min, kusinen og fetteren hans på fredagen som var. Synes den sitter veldig fint på og er super søt i bunnen - elsker også glidelåsen i ryggen. Er så deilig å bestille klær fra nett når det passer! Finner ofte så mye mere på nettet, enn hva jeg gjør når jeg går i butikkene i Norge. 

//sponset

Likes

Comments

Utenfor hotellet i Tyrkia hadde de den søteste husken full av blomster hengende fra taket på hver side av inngangen. Forelsket meg helt og måtte selvfølgelig huske litt i den imens vi ventet på taxi. Hadde bare med 50mm ut på tur, så klarte ikke ta bilde av hele; men kjøpte faktisk go pro før turen så filmet den litt. Fikk ikke kamera til å funke før halve turen var ferdig ettersom jeg trodde minnekortet var for stort, så det ble minimalt med film. Tenkte likevel å sette det jeg har sammen og se om jeg fikk noe ut av det i det hele tatt eller om det bare ble tull. 
i min søte kjole fra sheinside.com

kjekken min

 

//sponset

Likes

Comments

Åå, så koselig det er å se tilbake på bilder av Clayton og meg fra forskjellige stevner. Kjøpte både filmer og bilder av www.horsemultimedia.com i går med bilder fra både AEG og Spring tour, ble sittende å se på i flere timer. Jeg er så heldig som hadde verdens fineste tid med verdens beste hest. Det eneste som gikk om og om igjen i tankene mine var at jeg har så inderlig lyst til å ri AEG igjen. Det er det koseligste stevne i året og Clayton var så fin som aldri før der i fjor. Han hoppet supert i 130cm og jeg kan sitte å se tilbake på den runden til det uendelige. Åå, bebi gutten min. Bare se så fin han er! 

Likes

Comments

I dag er siste dagen på jobb for denne uken før jeg endelig har to dager fri. De neste to dagene skal bli late, deilige og forhåpentligvis fulle av sol og sommer. De siste dagene har det vært litt mørkere vær, men det er egentlig veldig deilig når man jobber. Håper på litt Tyrkiasommer i Norge de to neste dagene når jeg har fri, kroppen min trenger det :) Likes

Comments

Siste kvelden gikk jeg i gammelt skjørt og ny topp fra Tyrkia. Kjøpte faktisk en del nye klær der nede, og ettersom glidlåsen på den ene kjolen jeg tok med ned var ødelagt og en annen kjole for varm, rakk jeg å få brukt noe av det allerede der nede. Vet ikke om dere vil se alle innkjøpene i et innlegg eller om jeg bare skal vise det i forskjellige outfit? :) 


Skjørt og armbånd//New Look, clutch//Marc by Marc Jacobs, sko//Burberry, ny topp fra Tyrkia

Likes

Comments

Må egetlig reise på jobb nå, men drøyer tiden litt fordi jeg alltid er der alt for tidlig. Sitter å mimrer litt tilbake til syden, stranden, havet, solen og late dager. Kjenner jeg er veldig misunnlig på mamma og pappa når jeg titter ut av vinduet og ser de kjøre avsted i båten, imens jeg må jobbe. Argh, ingenting er kjedeligere enn den følelsen. Likes

Comments

Den ene dagen i sydenland dro vi inn til Antalya for å shoppe litt - besøkte et kjempe stor kjøpesenter og utrolig nok fikk jeg med meg en del klær hjem. De hadde spesielt masse søte kjoler, og hvem jente får nok av kjoler? Hvertfall ikke jeg. Kan handle kjoler til evigheten, får aldri nok. Liker å gå i kjole best av alt man kan gå i. Så jentete, så fint og så sommerlig. Her i kjole fra sheinside.com 


Kjole//Sheinside(link), sko//Burberry

 

//sponset

Likes

Comments

Når jeg ser tilbake på bildene og ser at dette er siste kvelden, må jeg faktisk innrømme at det som repeterer seg mest i hodet mitt er - herregud, så blek jeg er. Kan trøste meg selv med at jeg er brunere i virkeligheten, men likevel. Mammaen min blir super brun i syden og jeg har alltid misunnet henne veldig. Jeg derimot er så heldig å arvet pappa sin pigmenter, og han har faktisk ingen. Trist, men sant. Skulle ønske det gikk an å ta fra de rike og gi til de fattig når det gjaldt slike ting som feks pigmenter, men sånn er det desverre ikke. Ellers, siste kvelden spiste vi (som alltid) veldig god middag, gikk en tur ned til bryggen på stranden og tok noen få bilder, før vi pakket ferdig koffertene og lastet ned serier til hjemreisen. Nå når jeg er hjemme igjen, skulle jeg ønske ferien varte enda lenger..

Likes

Comments

Den ene dagen kjørte vi traktor-taxi inn til byen Belek hvor vi gikk rundt å tittet på masse jallabuikker, uendelig med falske vesker, sko og diverse tilbehør, fjell med huler man kunne vandre i, samt små boder med masse dilldall. Kjøpte med to armbånd til Navpreet, men ellers var det lite å kjøpe. Veldig søt, liten by :)Likes

Comments