Fikk et spørsmål hvor noen lurte på om jeg ikke kunne ha ukens spørsmål, og jo det kan jeg jo selvfølgelig ha. Så derfor kjører jeg egentlig bare på nå med noen av spørsmålene som har kommet inn denne uken. Håper dere får svar på det dere ville ha svar på :)

Hvordan kan blomster gå i dvale? haha. - Noen blomster legger seg til å sove om natten, så de lukker seg når kvelden kommer og åpner seg på morgningen. 

Hvor er armbåndene du bruker fra? :D - Kjøpte de fra Christinamote på instagram :)

Hvordan er treningsplanen din for ei uke egentlig? - Har egentlig ingen fast treningsplan.. Rir seks dager i uken, prøver å få til å ha personligtrener time 1-2 dager i uken, ellers løper jeg og trener styrke som det passer meg. Altså de dagene jeg har tid :)

Har du flyttet fra stall gullik?? - Ja, han står på Valstad igjen

Hvorfor flytta du egentlig Clayton fra Stall gullik?:) - Fordi jeg skal slutte å ri og Valstad er mye nærmere meg, derfor er det enklest å ha han der. Planen var egentlig å selge han, men Thea hoppet han i går og det gikk super bra, så hun skal ha han isteden :) Tenkte å lage et eget innlegg om det

Den rosa ridevesten din - hva heter det merket igjen? Har prøvd å se etter sånn vest dritlenge, men har jo helt glemt hva merket heter :P - Den er fra Equiline, men den selges ikke før til vinteren. Jeg var så heldig at jeg fikk den eneste som var til salgs i Norge foreløpig. 

Kjempefint outfit, men kan jeg spørre om hvor har du kjøpt shortsen? - Tusen takk! Den er fra Abercrombie & Fitch

Jeg har et spørsmål siden du har skrevet at du har lappen. Betalte du for den selv? - Nei, jeg fikk den i bursdagsgave

Hva heter egentlig bunaden din? :) den er så fin!! - Jeg har Lierbunad :) Tusen takk!Hvor er jakken fra? :)) - Jakken er fra Superdry

Hvor er skoene som du har på deg her: http://pappasdatter.blogg.no/1366364068_19042013.html ifra?=) - Dr.Martens :)

Du er så flink, kan du gi meg litt motivasjon? haha - Tusen takk! Haha, ja, sender det over i posten ...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det var en kveld Thea og jeg dro ut for å ta litt sommerlige bilder i alle de gule, fine blomstene som er rundt oss hjemme. Vi kledde oss i kjole, løpt ut i bilen for å rekke det før det ble mørkt og da vi endelig var fremme hadde selvfølgelig alle bomstene gått i davle for å sove. Great. Fant noen erstatnings blomster, men de var langt ifra så mange som det de andre egentlig var. Haha, typisk vår flaks, men Thea var likevel søt :)Likes

Comments

Heiihåå! Jeg er endelig hjemme fra skolen og ferdig med en vellykket PTtime på Elixia. Jeg elsker timene mine med personlig trener - føler de er gull verdt. Hver gang jeg er ferdig er jeg nærmest gjennomsvett og de neste dagene klarer jeg så vidt å gå pga stølhet. Det må vell være et positivt tegn? Sist time var på fredag og jeg følte meg grisestøl helt frem til i går. Klarte å prestere å strekke noe i låret på Elixia i går, så klarer så vidt å bøye meg fremover i dag, og i dag var det på'n igjen med trening så de neste dagene blir vell like så støle og vonde. Har en skikkelig hat/elsk-følelse til stølhet. Veldig deilig å vite at du har trent ordentlig, samtidig veldig vondt. Haha :) Heldigvis er det verdt smerten! 
Helt rosa i dag også, alt er fra Nike :)

Likes

Comments

Før jeg kom meg ut av sengen i går satt jeg og drømte meg bort i fine hus på weheartit. Herreeemin så mange fine hus det finnes! Er det en ting jeg er sikker på så er det at jeg en dag må bli flink til å jobbe, spare og tilslutt ende opp noe ala disse. Om jeg noen gang går skikkelig lei av jobben min, må dette være motivasjonen til å fortsette. Haha! Jeg drømmer meg helt bort, kan sitte å se på fine hus i timesvis.
Likes

Comments

I dag hadde vi fri fra skolen fordi tredje klasse hadde norskeksamen, noe som egentlig var veldig deilig. Føler på en måte at jeg ikke har gjort noen verdens ting i dag, men når jeg tenker meg om så har jeg gjort hvertfall litt. Starten dagen klokken ti, satt i sengen litt for lenge og var i stallen for å ri verdens fineste, Clayton klokken ett. Senere dro jeg rett hjem i dusjen, videre til Elixia og var der en stund før jeg dro til kjæresten min og ble der ut kvelden. Ikke en alt for interessant dag, men veldig deilig. I morgen er det tilbake på skolebenken allerede klokken åtte. Kjenner jeg overhode ikke har lyst til å stå opp så tidlig igjen. Heldigvis bare tre dager til det er fredag :)


Likes

Comments

Endelig er det sommer og andre farger enn svart og grå som er på klærne. De siste dagene har jeg egentlig vært helt blå. I stallen er både jeg og hesten min helt blå og når jeg kommer hjem har det gått en del i blått. I hele vinter har jeg egentlig vært skikkelig grå, trist og svart, jeg som egentlig elsker farger. Nå er heldigvis den tiden over og fargene tilbake. Elsker denne tiden på året :)
Shorts//Abercrombie & Fitch, Klokke//Marc Jacobs, Armbånd//perledryss, Skjorte//Ralph Lauren 

Likes

Comments

Nå begynner jeg å bli helt frisk igjen etter en alt for lang periode uten noen som helst krefter til å trene eller i det hele tatt bevege meg rundt. Det har nå blitt to uker uten noen som helst form for trening, og det begynte å gjøre meg litt stresset ettersom jeg er veldig vandt til å trene en del, så det føles godt å være tilbake. Hadde pt-trening på fredag samtidig som jeg red tre hester og dro ut på en skogtur med Kaja i går. Kjenner jeg blir så støl i lårene av treningene med personlig trener at jeg nesten ikke klarer å gå. Det å gå trapper er det verste - pleier vanligvis å løpe ned trapper, men nå holder jeg meg fast i rekkverket som om jeg skulle vært en gammel dame på 90 år.. Huff, heldigvis er det verdt det :) Skal prøve meg ut på en løpetur i dag igjen, samt å ri enda tre hester til før det blir Elixia i morgen og pt-trening på onsdag igjen. Gleder meg!Sko, tights, skjorte og treningsbh er fra Nike :)

Likes

Comments

I går hadde jeg en veldig avslappende kveld med god mat og familie. Er så herlig med sommervær og deilig tempratur hvor man kan gå i lite klær hele dagen. De siste dagene har øynene mine sett ut som to store tomater. Har fått en allergisk reaksjon på lim så øynene mine svulmer opp og blir gigantiske med knall rød farge. Ser helt grusomt ut og er like grusomt som det ser ut som. Føler nesten ikke jeg klarer å åpne øynene ordentlig fordi de er så tunge og store. Har tatt masse is på øynene så det har sunket en god del til i dag, men jeg håper virkelig det gir seg ordenltig nå. Hater at det skjer. 


Shorts og Topp//Abercrombie & Fitch, Jakke//New Look, Armbånd//Link&Love, Klokke//Marc Jacobs, Sko//Burberry

Likes

Comments

Jeg elsker deg!

Tror det ikke finnes noe bedre enn norsk sommer når den er på sitt beste. De siste dagene har det vært helt fantastisk deilig vær, stor sol og bare kos. Hadde hele sommerferien i Norge vært som nå, hadde jeg virkelig elsket å bo her. Håper for alt jeg har at denne sommeren blir bra for i år skal jeg kun på én uke med ferie og resten av tiden skal tilbringes hjemme. Krysser fingrene for masse sol. Håper alle koser seg i solen i dag, det gjør hvertfall jeg og min fantastisk hvite kropp.


Likes

Comments

Jeg er en av få heldige vinnere i klassen som kom opp i skriftlig norskeksamen, derfor har de to siste dagene bestått av norsklesing, litt grammatikkøving og andre norskregler. Egentlig så er jeg faktisk veldig glad for å ha kommet opp, ettersom jeg overhode ikke vil opp i noe som helst muntlig og det er veeeeldig liten sjangse for det nå som jeg er oppe i skriftlig. Norsk er ikke akkurat det verste faget heller, håper jeg. Krysser fingrene for at de andre elevene i klassen som ikke kom opp, kommer opp i noe grusomt vanskelig muntlig. Heheh, neida. Nå skal jeg fortsette litt med norsk før det er natta. I morgen skal jeg heldigvis til Trude for å fikse og trikse litt, ser helt forferdelig grusom ut om dagen, så bloggen må leve på arkivbilder. Huff.

Likes

Comments