I går var jeg knall rosa på skolen ettersom jeg skulle videre til Oslo med Navpreet utover kvelden. Fikk tvingt Sondre til å ta outfit bilde av meg, så nå er det endelig litt blogging igjen. Hurra! Vet ikke hva som skjer med meg, men den siste tiden har jeg reagert ekstremt på vippene mine. Hater at jeg gjør det! Øynene mine ser ut som to store tomater, de svir og det ser nesten ut som jeg ikke gjør annet enn å gråte fordi jeg er konstant rød. Hater det, kan ikke leve uten vipper igjen..


Topp//New Look, Jakke og smykke//Topshop, Bukse//Gina Tricot, Sko//Dr.Martens, Klokke//Marc Jacobs

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå er det en evighet siden sist jeg blogget, og vet dere hva? Jeg hater det. Jeg vil faktisk blogge, men tiden strekker ikke til og jeg har aldri noen som vil være med å ta bilder. Dagene går i skole, hest, kjæreste, lekser, mat, trene, sove. I dag har jeg endelig fått tvingt med meg min snille lillebror til å ta noen bilder nede ved vannet. Som vanlig har jeg mye å gjøre, så jeg rekker ikke blogge nå egentlig. Derfor, snakkes vi senere :) Hadehadehade

Likes

Comments

I dag er jeg så trøtt at jeg egentlig ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. I det jeg kom hjem fra skolen jobbet jeg litt med en skoleoppgave før jeg plutselig lå sovende oppå mac'n og våknet en halvtime senere. Er det noe jeg faktisk aldri gjør så er det å sove etter skolen, har alltid så mye annet å bedrive tiden med. Ville egentlig en tur på Elixia etter skolen, men ettersom Navpreet ikke hadde tid, ville jeg ikke dra alene. Hater å trene alene. Prøvde også å få til et outfit bilde i dag ettersom jeg faktisk kledde meg som et menneske, men Sondre er umulig å vil ikke hjelpe til. Buhu! Tror jeg må våkne til å bli litt produktiv, om bare litt er det trening med Clayton. Håper alle har en fin tirsdag!

Likes

Comments

Denne helgen fylte bestemor Turid år og dette måtte selvfølgelig feires. Er så koselig å være samlet hele familien, spesielt nå ettersom alle mine fine tanter både er gravide og får bebier om dagen. Heidi har skjønne Stella, Janne har fått lille Helene og Jeanette venter ei lita ei innen noen få uker. Kjempe koselig med tre rosa bebier i familien, er så glad i barn!! I bursdagen til bestemor var lille Helene og jeg måtte selvfølgelig kapre henne før jeg reiste videre til Navpreet. Skjønne lille sovnet i armene mine en liten stund før hun våknet igjen for å spise litt. Ah, smelt! Nesten ingenting er koseligere enn bebier.Likes

Comments

I går spiste vi som sagt deilig mat i Drammen ute med to familier. Rakk så vidt hjemom i dusjen før vi reiste så jeg fikk låne en genser av snille, Harleen. Klarte også å tvinge med meg Navpreet ut for å ta noen raske bilder før solen gikk ned. Snill familie!


Likes

Comments

I går var vi to familier ute å spiste god mat på Glass i Drammen. Det Navpreet liker best ved å være med meg er at jeg liker å ta bilder når vi er ute å gjør noe. Føler det kommer godt frem i bildene hvor glad han er i akkurat dette og meg i disse øyeblikkene. Haha :)Likes

Comments

Bestemor fylte år på lørdag og dette måtte selvfølgelig feires. Jeg gikk for første gang i mine Louboutins og wiiii så mye jeg elsker de. Plutselig er jeg 20cm høyere og får hvertfall litt lange ben. Har så vidt vært hjemme i helgen derfor har det ikke blitt noe blogging, men har faktisk tatt en del bilder, så det kommer i morgen. Nå er det natta, sov godt alle :)
Likes

Comments

Min kjæreste er russ i år og ser fantastisk bra i russedressen sin! Forundrer meg ikke om jentene sikler etter han og det er ikke alltid like gøy å sende han rundt på russetreff med masse litt for fulle jenter. Hehe, neida. I går dro Kaja og jeg ut for å se på bussen hans, Merry Men. Bussen er blitt sinnsykt fin og er så gjennomført. Helt klart den fineste bussen i år! Planen var egentlig å bli med hjem til Navpreet og slappe av resten av kvelden; Men ettersom min kjære har tentamen i dag og jeg har fri fikk jeg plassen hans i bussen og klærne hans og ble med guttene ut på min første rulletur. Ææ, bra kveld :):) Nå skal jeg videre til Elixia for å trene litt med PT. Jeg er fortsatt støl etter forrige time, kan bli kos.

Likes

Comments

I går var det min tur til å se på Justin i Oslo og åååååh så gøy det var :) Hadde egentlig ganske bra plasser under hele konserten, men helt på slutten kom jeg så nærme at jeg nærmest kunne ta på han om han hadde lent seg litt lenger ned. Var ikke akkurat feil at jeg havnet super nærme i det han dro av seg klærne heller, hehe. Var veldig gøy at jeg fikk billett og er veldig glad for at jeg dro. Tror jeg er en av de roligere Belibersene i Norge, men kjenner jeg liker han bedre og bedre for hver gang jeg ser han. Wii!  Har du vært på eller skal du på en av konsertene? :)


se sååå nærme!!

Likes

Comments