Etter langt om lenge har jeg endelig fått meg likepage på facebook, lik meg på facebook her og follow meg på instagram - Idap1. Har du likepage? Hva heter du på instagram?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hvor har du kjøpt kjole nr.2? Var veldig fin, ser etter en sånn kjole:) er den fra Nelly? Tusen takk! Den er kjøpt på Nelly, men kjøpte den i fjor.

Hvor kjøpte du den KL-jakka du har på deg lenger nede på bloggen forresten (julebildene)? Vet du av noen nettbutikker som selger den? Skriv det gjerne i et innlegg :-) Jeg fikk den av Annki like etter jeg begynte å ri. Den ble brukt som Valstad jakke før jeg begynte på Valstad og det er fem år siden nå, vet ikke helt om du får tak i den noe sted lenger desverre!

Så fine! Hvor er genseren med gull stjerne fra? :) Det står "Lulu <3 love"="" i="" nakken="" på="" den,="" vet="" ikke="" hvor="" du="" får="" tak="" i="" det="">

Så fiin, hvor mye kostet den? Takk :) Den kostet 700kr

kan du skrive hvor den genseren med gullstjernen midt på er fra? og kanskje de andre genserne også? de var så fine! Jeg har ryddet de inn i skapet og puttet noen på vask, men tror de fleste genserene var kjøpt på B.young og Vero Moda :)

Hva slags kamera fikk du? Å, så fin genser :-) Jeg fikk Nikon D800 :)

elsker genseren din, hvor er den ifra? ^^ Tusen takk :) Den er fra Wildfox

Jeg har et lite spørsmål til deg. Jeg er på utkikk etter ny ridehjelm, har sett på den du har, er du fornøyd med den? Vet du hvor de selger den, og hvordan prisen ligger? :) Ja, jeg er veldig fornøyd med hjelmen min! Kjøpte min på Hestehuset, men det var i 2010 så jeg er usikker på hva den koster. 

Mye fint!! Hvor er den friends bilderamma fra? Hadde betydd mye om du kunne svart! :) Skulle gjerne svart på det, men fikk den til jul så det vet jeg desverre ikke.. Men trooor det stod en lapp med "Home" på den.

det var kjempefint! hvor gjorde du det? :) Tusen takk, bestilte og lagde dekselene her :)

var det søstra di på bilde med hesten? har hun hest? Ja, det var lille søsteren min og ja, hun har to ponnier.

har søstra de blogg? Hun lager nye blogger hele tiden, men blogger aldri

flotte bilder! hvem er det sin hest? Takk! Den er lille søsteren min sin

Likes

Comments

Plutselig så var det nyttårsaften og jeg har egentlig ingen aning om hva jeg vil gå i. Tanken var noe glitrende ettersom det er siste dagen i året og rakketter skal opp, men jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken. Kjøpte egentlig kjole nr tre til nyttårsaften i år, men vet ikke heeelt om det er den jeg kommer til å ende opp i likevel. Jeg elsker den sorte jeg hadde på meg på julaften, men har heller aldri brukt den første blå glitter kjolen. Tok noen dårlige bilder i speilet hvor dere ser kjolene på (må skaffe meg selvutløsende knapp til det nye kamera). Hvem synes dere jeg burde gå for?
Kjole 1

Kjole 2

Kjole 3

Kjole 4

Likes

Comments

Ettersom det er jul, jeg snart fyller 18 år og jeg forhåpentligvis snart har lappen så kjøpte jeg med meg en liten gave til meg selv fra vi var i Oslo og Asker på shopping i dag. Var å så på Mulberry sin nettside her om dagen og fant denne søte nøkkelringen. Skrev den opp på ønskelisten min og plutselig i dag ble den min. Kunne nesten ikke dy meg når den lå i butikken. Nå blir det forhåpentligvis litt orden på nøklene mine. Var den ikke super søt? :)Likes

Comments

I dag har jeg egentlig gjort ingenting. Jeg har sløvet rundt i kjæresten sin t-skjorte, en shorts og dott i håret helt til klokken ble litt for mye. Løp en tur i stallen for å ri en times tid på Clayton før jeg dro hjem igjen og gjorde ingenting. Deilig med ferie! Nå er Navpreet her om ti minutter og han sa jeg måtte være klar for alt. Lurer på hva han skal ta meg med på i kveld, vet ikke helt om jeg skal glede meg eller ikke..

Likes

Comments

I år som alle andre år fikk jeg mange fine julegaver og akkurat det jeg ønsket meg. Mitt aller høyeste ønske var kamera, og det fikk jeg av verdens snilleste foreldre! Ellers fikk jeg som sagt Wildfox genser av min kjæreste, flere fine gensere fra resten av familien, toalett mapper og diverse andre ting. Jeg er så fornøyd :) Skulle nesten ønske det var julaften to ganger i året. Fikk dere noe fint til jul?


:)

Likes

Comments

Her kommer et evig langt Bildedryss fra de tre siste dagene. De har vært magiske, fantastiske, fine og ikke minst koselige. Er så glad i familien og kjæresten min, de gjør julen perfekt!

Likes

Comments

Noe av det jeg liker nesten mest med julen er at jeg kan pynte meg nesten hver dag. Kjoler, høye heler, krøller i håret, smykker og alt som følger med. Jeg elsker å pynte meg og har en drøm om å bo i New York over en liten periode hvor jeg kan pynte meg, shoppe og gå i høye heler hver eneste dag. Aah!

Likes

Comments

Ingenting er bedre enn å feire julen med de man elsker aller mest - kjæresten og familien! Bildene er forresten litt uklare og dårlige ettersom det var nesten helt mørkt ute da de ble tatt, men koselig fordeom :)

Likes

Comments

Jeg vet ikke om navnet Navpreet har en betyding, men om det har vedder jeg på at navnet betyr sinnsykt treg!! Ganske meningsløst innlegg, men jeg har ikke ord for hvor treg den gutten er. Jeg er hundre prosent sikker på at jeg rekker å dusje, sminke meg, kle på meg, fikse håret og være klar til å dra bort, minst tre ganger i løpet av den tiden han bruker på å stelle seg én gang. I dag tidlig vekket jeg han klokken ti i håp om at han skulle komme tidlig. Trodde kanskje han skulle klare å være her innen to og da følte jeg meg slem fordi jeg ga han hele fire timer. Nå er klokken over tre og han er enda ikke kommet, haha! Jeg skal aldri mer ha på meg at jeg er treg, eller at jenter er trege på badet. Amen!

Likes

Comments