I dag skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på alt for lenge.., trene utenom hest. Den siste tiden har jeg hatt så lite motivasjon til egentlig alt. Vet ikke helt hvorfor, men tror mye kan ha med det kalde været å gjøre. Jeg er grusomt lei av skolen, eier ikke motivasjon til noe og selvom jeg tenker jeg skal bli flink til å trene igjen hver dag, så frister varme tepper og andre ting mye mer. Nå som julen og masse kaker og god mat nærmer seg, er det kanskje enda viktigere å trene enn noen gang ellers i løpet av året. Selvom jeg rir to hester daglig, føler jeg ikke det er nok. Så fra og med i dag skal jeg bli mye flinkere til å løpe og trene aerobic med mamma. *Bankibordet*

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Allerede på lørdag er det 1.desember og jeg kjenner jeg gleder meg såå mye til jul i år at jeg nesten ikke eier ord! Synes julen er den koseligste årstiden, selvom det også er den kaldeste. Først og fremst skal litt juleferie bli fantastisk deilig, men også alle familietradisjoner og ting som hører med julen. Jeg gleder meg masse til å bake pepperkaker, åpne kalendergaver, gå i julekjoler, pynte meg, få frem juletre, julepynten, nisselue og alt annet som følger med. Flere som gleder seg til jul?:)

Likes

Comments

Heihå! Da er jeg endelig ferdig med å ta alle bildene til prøve eksamen og skal straks begynne å redigere og gå gjennom alle sammen. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med dette her! I dag var jeg hos kjæresten min med verdens snilleste familie som stilte fint opp på bilder. Håper på at jeg var like flink til å ta bilder som de var til å gjøre det de skulle. Var en liten tur innom skolen på veiledning i ste og vet egentlig ikke hva jeg følte etterpå. Først var det som at alt jeg har gjort hittil raste litt sammen, men håper den følelsen er verre enn hva det faktisk er. Ønsk meg lykke til! Trenger deeeeet

Likes

Comments

Stod ute i evigheter for å ta outfit bilder i dag og frøs nærmest av meg rumpen, men det endte med at jeg ikke fikk til et eneste bilde. Vet ikke hvorfor, men kamera ville ikke fokusere på meg en eneste gang. Det endte opp i en hau dårlige og uklare bilder. Ellers har jeg nettopp kommet hjem etter å ha tatt masse bilder og vært en tur i Oslo. Vet ikke hvordan jeg ligger ann med oppgaven, men akkurat nå føler jeg at jeg hvertfall får til noe helt greit .. og nei til du som lurte, jeg strøk ikke i matte! Vi har ikke ordentlig eksamen, men prøve eksamen i mediefag, haha.

Likes

Comments

Neida. Joda. Fra i dag og frem til onsdag har vi eksamen i mediefag, altså mediekommunikasjon, mediedesign og medieproduksjon. Skal ærlig innrømme at jeg ikke var spesielt fornøyd med det, men det går heldigvis bedre nå. Hovedoppgaven vår er journalistikk og innenfor der igjen skal vi lagenoe innen foto, grafikk eller tekst som forteller noe om alternativ jul. Når vi fikk oppgaven ville jeg dø og kom ikke på en eneste måte å løse den på. Jeg hadde egentlig bestemt meg for foto før jeg kom, men følte jeg ikke klarte å formidle det gjennom 10-15 bilder. Heldigvis har jeg funnet ut hvordan jeg vil gjøre alt nå, men ettersom vi kun har i dag og i morgen på oss er det veldig vansklig å samle folk som jeg kan ta bilder av. Tror jeg har klart det og at jeg er på rett vei, men skal ikke si noe før det er overstått. Hvem vet hva som plutselig kan skje..

Likes

Comments

På fredagen tok jeg noen nusselige bilder av Sondre og kjæresten hans Martine. Hadde en liten foto oppgave som skulle leveres på dagen som gikk ut på å ta et øyeblikksbilde. Ettersom kjæresteparet kom hjem nesten likt som meg, var disse to noen fine modeller. Tror jeg må tivnge med min kjæreste på noen bilder snart også, ingenting er koseligere enn kjærestebilder.    Likes

Comments

Er det noe jeg nesten aldri går i lenger, så er det lyse bukser eller bukser i andre farger enn mørk blå og sort. Vet ikke hvorfor, men føler meg ikke lik komfortabel med lyse bukser lenger. Likevel endte jeg opp i mine lilla bukser på onsdag. Egentlig synes jeg de er veldig fine og skjønner ikke heeelt hvorfor jeg alltid velger samme buksene. Kanskje fordi klesskapet mitt er litt kaos om dagen og det er lettest å bruke det som ligger helt foran. Uansett, hva synes dere?

Likes

Comments

Heihå! Har hatt en kjempe deilig fredag og fikk gå kjempe tidlig fra skolen for å ta øyeblikksbilder. Har tatt noen søte bilder av Martine og Sondre, tror de er det nusseligste kjæresteparet jeg vet om :) Nå skal jeg hive meg i stallen før min kjære nussebass kommer. Endelig heeeelg!!
Bukse//Nelly, Jakke//Abercrombie and Fitch, Skjerf//Acne, Sko//Dr.Martens

Likes

Comments

Nå nærmer både julen og bursdagen min seg og jeg får ofte spørsmål fra både familie og venner om hva jeg ønsker meg. Hver gang jeg fåt dette spørsmålet svarer jeg "aner ikke", selvom jeg egentlig aner. Helt ærlig kommer jeg over ting jeg ønsker meg eller ting jeg synes er så fine at jeg bare ha det litt for ofte. Noen ting setter seg mer på hjernen min enn andre. Denne julen ønsker jeg meg nytt kamera, både et gammelt polaroid kamera og et nytt Nikon kamera. Jeg ønsker meg masse store, gode og kule gensere. Har satt min forelskelse på den første rosa genseren over fra Nelly sin Issue 1.3 serie, Skappel genseren er også på toppen av listen. Jeg ønsker meg store kjeder til å pynte opp genserene med, samt crazy galaxy bokser og spike bh. Jeg leser rundt og finner ting som inspirer meg og ting jeg liker litt for ofte og litt for mye, hadde det vært opp til meg og om jeg hadde hatt uendelig med penger hadde blandt annet hele chicy.se og Runwaydreamz.com vært hjemme hos meg.

Likes

Comments

Hva er dine planer etter videregående(hvis du fortsatt går der)? - Jeg vet ikke helt, men jeg har tenkt på blant annet militæret eller handelshøyskolen. Jeg vil studere litt i utlandet etterhvert, men jeg skal ikke være borte så lange om jeg skal noe.

Hvordan ble du og Ida kjent? - Det var en bursdag som vi begge var i, og det var første gangen vi pratet sammen egentlig. Etter det så traff vi hverandre tilfeldig noen ganger, også bare ble vi bedre og bedre kjent.

Hvordan er forholdet mellom din(Navpreet) familie og Ida, i og med at jeg regner med at dere er Indere? Har du noen råd? Er selv i et forhold med en som tilhører en annen religion, så må holde det hemmelig. Vi har vært sammen i over et år og snart aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. - Forholdet mellom familiene våres er veldig bra, vi er ute og spiser sammen og foreldrene våres snakker ofte sammen :) Ja, familien min er fra India, men hele familien min har bodd i Norge veldig lenge. Så vi er ganske norske, selv om vi i bunn og grunn er indere. Det finnes kulturforskjeller mellom familiene, men det er bare å tilpasse seg litt så går det fint. :) Det er litt vanskelig for meg å gi deg noen råd i og med at min familie aldri har hatt et problem når det gjelder noe sånt. Likevel er mitt beste forslag at du ber kjæresten din i det minste snakke med sin familie, og se hva de sier. Han burde i alle fall prøve.

Hva liker du best ved Ida? - haha, alt :):)

Hva syns du om at Ida blogger? :-) - Har egentlig ikke tenkt så mye over det, jeg har i alle fall ikke noe i mot det.

hvor lenge har dere vært sammen? - Litt over 5 måneder :)

Er dere mye med hverandre? - Ja, det er vi faktisk. Selv om hun bor et sted det nesten ikke går noen busser, så foreldrene våres kjører oss mye:) Snart har vi begge lappen så da blir det nok enda mer.

Hvrodan takler du at Ida får så mye oppmerksomhet (regner med at hun får en del fra gutter, siden hun er så pen)? - Det går helt fint siden hun vil jo bare ha meg :))

Hvordan klarer dere å være så mye ifra hverandre når dere er så forelsket? - Det er ikke så kjempegøy å være uten henne, men er ikke verdens undergang. Vi er faktisk ikke så mye borte fra hverandre, mest når hun er på stevner o.l.Krangler dere ofte? - Nei, og når det først er noe så finner vi fort ut av det og det er kjempe deilig.

hva liker du/dere best og gjøre sammen? - Vi gjør så mye forskjellig, men å spise ute er veldig gøy :)

Hva er et mest romantiske du har gjort for henne, eller hun for deg? - Vi er ikke så klissete par egentlig, men hun ble veldig glad da jeg lagde matpakke til henne med en lapp :)

hva bruker dere og gjøre når dere er sammen? - Vi er veldig mye ute, vi er ute og spiser, fest, er med venner, shopper osv. Så er vi litt hjemme også, da bare ser vi film eller noe sånt :)

noen tips hva man kan finne på med kjæresten?(jeg og kjæresten min har kjeda oss litt mye i det siste..) - Prøv å finne på noe dere begge liker, Ida og jeg har startet å se en serie som heter The Mentalist. Det er spennende og vi er begge like engasjert.

Vil du være sammen med henne for alltid? - Ja:)

hvordan var deres første kyss? romantisk, kleint osv? - Det var romantisk, haha

Snakker hun mye om hesten sin? - Eh, ja..

Rir du eller er du redd hester? - Både ogBeste minne med Ida? - Klarer ikke å velge ett, er så mange :)

Er Ida populær blant guttene? - Aner ikke, men jeg tror det :)

Hvor langt unna bor dere hverandre? - Ganske langt, man må kjøre

Hva var førsteinntrykket ditt av Ida når du for første gang møtte henne? - Først var hun litt sjenert, men hun åpnet seg fort :)

Siden du er russ 2013, har dere tenkt å lage litt bøll rundt Ida? - Litt usikker på hva du mener med "bøll", men hvis du spør om vi skal gjøre ting med henne så er svaret JA.

Skal du være med Ida på litt stevner fremover? - Har ikke planlagt noe enda.

Hva syntes du om at Ida bruker såpass mye av tiden sin i stallen og på stevner? - Føler ikke at hun bruker så mye tid på det, det har i alle fall ikke påvirket forholdet vårt. Så derfor går det veldig fint.

Har Ida mange guttevenner? - Ikke noe mer enn normalt :)

Har familiene deres møtt hverandre? - Ja, mange ganger

forteller deere alt til hverandre? - Jeg tror vi deler alle våres hemmeligheter, men noen hemmeligheter er ikke bare våres så for min del syns jeg det er greit å ikke dele noe som ikke er sitt eget.

er du hennes beste venn og kjæreste? - Hun sier det :)

Er dere begge født i 94? - Nei, jeg er 94 og hun er 95. Det er bare 2 måneder mellom oss da, og snart er begge 18 så da tenker vi nok aldri på det.

Går dere på samme skole? - Nei, Ida går på Akademiet og jeg går på st.hallvard. Jeg har gått på Akademiet i første klasse, men byttet på grunn av at jeg ville ha noen andre fag som ikke finnes på akademiet.

Jeg er ny leser og lurer på hvor gammel Ida er? - Ida er 17, og blir 18 4.januar.

Blir du fort sjalu om Ida er med andre gutter på en fest? - Nei, når vi er på fester er det ikke sånn at vi henger over hverandre hele tiden. Noen fester er vi mer med andre enn vi er sammen.

Har dere laget noen "regler" i forholdet deres(feks hva dere har lov til og ikke lov til)? - Nei, det har vi ikke. Føler man ikke trenger det, det sier seg selv hva som ikke er lov og hva som er lov på en måte.

Hvordan er det å sove med Ida? - Noe av det beste jeg vet :)

Hva er din mening om utroskap? - Tror jeg føler det samme som de fleste andre her i verden, at utroskap er dritt.

Og til slutt til min venn Håkon Liahagen Fossen, dine spørsmål kan jeg svare på når jeg ser deg i friminuttet. :)

Likes

Comments