I det siste har vi drevet med et skoleprosjekt hvor vi skulle lage en film om oss selv, som beskriver oss som person. Nå er min ferdig så jeg tenkte jeg kunne dele den, hva synes dere?
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå er dagen snart over og jeg skal straks ut for å grille litt. Været i dag har vært super bra, så grilling på slutten passer perfekt. En liten smak av sommer. Clayton var kjempe fin i dag, noe ikke jeg var. Etter skikkelig fail på første hinder, slo jeg til meg selv litt og red resten feilfritt. Etter ferie har jeg blitt litt småredd når det går fremover, derfor rir jeg veldig tilbake, enda jeg vet alt for godt at jeg ikke skal det. I morgen er det skjerpings og konsentrasjon på plass(!!). Nå er jeg nydusjet og skal straks bort til min bebi for å kle på han litt og gå en tur i solen før mat. Endelig er det helg også!:-)


Pølse var stjerne(som alltid) og vant :)
Likes

Comments

Den siste tiden har NRJ hatt en konkurranse på radioen hvor du kunne vinne en tur med Karpe Diem og Petter Pilgaard i den røde Toyotaen dems. Ei jente i første klasse på skolen vår hadde vunnet konkurransen, så i går kom de. Hele skolen fikk beskjed om å møte opp utenfor kvart over åtte, noe vi selvfølgelig gjorde. Da måtte vi selvfølgelig ta noen bilder med både Petter og Karpe. Vet ikke om jeg synes hele greia var skikkelig klein eller ikke, men det var såklart gøy. Tok bare noen få, stygge bilder med min iphone ettersom jeg ikke hadde mer minne, men vet både Martine og Live tok et par til. Her er hvertfall de jeg fikk. Og etter hva Kaja la ut av meg i går, er vell alle bilder i hele verden finere... Æsj!! 

Likes

Comments

Hei på dere! Akkurat nå sitter Ida i lastebilen, og er på vei til Kristiansand. Hun har dessverre veldig dårlig nett nå som de er ute å kjører, så derfor tenkte jeg å undeholde dere lesere litt. Og forresten, det er Kaja som skriver, hehe. 

Sånn egentlig så har jeg ikke så mye å skrive om da. Har ikke sett Ida siden søndag tror jeg, så jeg har ingen morsomme historier å fortelle heller. Nå som vi ikke går på samme skole er det så vanskelig å få tid til å være sammen i ukedagene, noe jeg kjenner at jeg hater litt. Og i tillegg til skole, så jobber jeg, og Ida har hester, kjæreste og masse sånn tullball. Derfor er det ofte jeg kjenner at jeg savner henne litt da. Men det går fint fordi jeg har så mange fine bilder av meg og Ida på pcen min. Så når jeg kjenner savnet komme, da ser jeg bare igjennom bildene mine. Ikke hat meg for dette Ida, men du er faktisk utrolig søt!

Du og jeg da. Vi er så fine. Passer like godt sammen som ♥ rundstykker med smør og gulost   Ida er så søt! Er det rart jeg elsker henne?  

Men jeg tror vi runder av dette innlegget her og nå jeg. Føler ikke at jeg er i det kreative hjørnet i dag, og jeg har ikke lyst til å vise dere alle de fine bildene av Ida da. Vil jo ha noen for meg selv også! Så til alle Ida sine fantastike lesere; måtte dere alle få en finfin kveld, og kose dere masse på skolen i morgen før helgen ringes inn! Hoho. 

 

Likes

Comments

Har vært veldig lite blogging den siste tiden, både fordi jeg har hatt lite inspriasjon og lite tid, men også fordi jeg ser helt forferdelig rar ut om dagen. Her en kveld hadde jeg forferdelig vondt i øyet mitt og det klødde helt ubeskrivelig mye. Tilslutt endte det med at jeg måtte klemme og ta litt på øyet for å se om det ordnet seg, noe det ikke gjorde. Plutselig satt jeg der med alle vippene mine i hånden på høyre øye, samt mange på venstre. Hva kan man si? Verdenskrise å være jente uten et snev av øyevipper(!!). Kan nesten ikke få sagt hvor forferdelig fæl jeg følte eller egentlig føler meg. De har heldigvis begynt å vokse bittelitt ut nå, men de synes såvidt. De siste dagen har jeg måtte ty til H&M-vipper, noe som er ekstremt ubehagelig og klør grusomt mye. Skjønner ikke at enkelte jenter klarer å bruke disse hver eneste dag. Jeg blir gal bare de få timene jeg er på skolen. Håper for alt i verden at vippene mine kommer tilbake igjen og blir som før! Overlver ikke uten. 


Likes

Comments

Hei alle sammen! 

I dag og i går så har Ida egentlig ikke klart å blogge og det kan kanskje være fordi hun har vært med meg. "Meg" er altså kjæresten hennes, så dere kan godt skylde på meg for at det ikke har kommet noen nye innlegg på to dager, haha. Jeg har aldri blogget før og dette er min første gang, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive. Har lest blogger før da og vet at man pleier å skrive hva man har gjort så kanskje jeg kan fortelle hva Ida og jeg har gjort de to siste dagene?

I går tror jeg vi begge våknet og dro på skolen. Vet ikke helt hvordan Ida sin dag var, men tror hun hadde det ganske greit. Man gjør jo egentlig ikke så mye på media-linjen. Det er litt som en barnehage hvor de tegner og tar masse bilder. Så jeg tror dagen hennes var ganske grei. Jeg går på studiespes som er litt hardere, og jeg startet dagen med to seige timer med matte. Heldigvis visste jeg at Ida skulle komme til meg senere på dagen så jeg kom meg gjennom det. Vi hadde noe som heter "balldag" på slutten av dagen og det var faktisk ganske gøy. Selv om jeg ikke spilte da, siden de byttet fra fotball til innebandy i siste liten. Etter skolen dro jeg hjem og Ida på trening med Marit. Hun brukte lang tid så treg som hun er, men jeg har flyttet til nytt hus så jeg hadde masse å gjøre. Til slutt kom hun seg opp til meg og vi gjorde egentlig ikke så mye. Snakket sammen og koste oss. Det som er greia er at når jeg er med Ida så trenger vi ikke å gjøre så mye, fordi det som teller er at jeg er med henne.
I dag så var vi også begge på skolen, tror begge hadde en fin dag. Ida gjorde som media linjen alltid gjør; gikk på tur og lekte med puslespill. Etter skolen tok jeg bussen til henne og vi har sett film. To deilige og slappe dager. Ganske greit å få vært mye med hun siden hun drar på stevne i Kristiansand i morgen 
Likes

Comments

Etter stallen i dag fikk jeg utrolig nok med meg både pappa og Sondre ut på tur opp fjellet hjemme i Sylling. Deilig å begynne uken med litt trening! Nå sitter jeg hjemme og koser meg med appelsinjus og musikk, samtidig som jeg beundrer Vilde sine bilder. Vilde er ei super, super søt jente som går i klassen min. Hun tar masse bilder og er utrolig flink i photoshop. Selv synes jeg absolutt alt Vilde lager og tar blir av blir utrolig fint - jeg beundrer virkelig hennes kunster! Hun er så flink!! Derfor synes jeg dere burde besøke Bildevilde på facebook her og drømme dere bort i bildene hennes og gi henne litt ros på skulderen. Er hun ikke bare super flink?!


Likes

Comments

Da er mandagen nesten over og en ny uke har begynt. Tiden går så utrolig fort nå som skolen er i gang igjen, dagene bare flyver av sted. I dag har jeg hatt en fin dag på skolen og spist deilig middag. I morgen skal vi oppdatere macene våres, så jeg driver å tar backup på alt jeg har inne på mac'n min. Tar eeeevig lang tid, ettersom den inneholder alt for mye. Heldigvis er det verdt det! Vet om ei som hadde ligget å gråtet om hun hadde mistet alt på mac'n sin, ehe. Håper alle har en fin mandag! :-)
Jakke1, jakke2 og Bukse//Zara, Topp//River Island  

Er forresten nesten flaut hvor dårlig jeg er på overskrifter....

Likes

Comments

Kom akkurat på at det er skole i morgen og at jeg egentlig burde sove..

Ork å legge seg, enda mer ork å stå opp så tidlig, ork å gjøre engelsk og ork å ha gym, ork å gå på badet, ork å gå ut av sengen, ork å dusje når jeg er så trøtt, ork å fikse seg, ork å ha time, ork å gjøre noe som helst. Nå høres jeg forferdelig lat ut bare, men huff, likte sommerferierutinene mine mye bedre enn hverdagsrutinene. Alt for tidlig morninger! Eneste som er bra er at jeg har en søt klasse det blir koselig å se igjen! Har nettopp sittet å sett gjennom photo booth bildene mine på mac'n fra i fjor, alt for mange styggsøte bilder. Nå må jeg prøve å sove, kos dere på skolen i morgen! God natt :-)

Likes

Comments