I kveld er Kaja og hennes amerikanske vennine Marlee hos meg med Sanne. Ut av det blå i ste snakket vi om å stikke hull i ørene til Kaja fordi hun er den eneste av oss som ikke har hull i ørene. Såååå vi fant frem is, epple, nål og pyrisept og stakk hull i begge ørene hennes. Noen mislykkede forsøk først, men gikk bra til slutt. Hennes amerikasnke vennine er også grunnen til at vi snakker litt engelsk.
SOOO PRETTY WITH MY EARINGS!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hesterumpa mi er tilbake i full trening etter 20 late dager med bare vanlig bakkearbeid og feriekos. For første gang har han faktisk vær skikkelig sliten etter trening, enda mere sliten enn rytteren. Jeg var hjemme torsdag natt og allerede fredag morgen var det på'n igjen med sprangtrening. Lørdag reiste vi avsted til Drøbak hvor vi startet stevne og søndag var det finalen. Vi red to 125cm klasser hvor hesten var super, men rytteren ikke fullt så super. Jeg følte aldri at jeg fikk han helt frem for sjenkelen og han var ikke helt der hvor jeg liker han. Hele banen var veldig sånn at jeg måtte bestemme meg for nøyaktig hva jeg ville med halveis distanser overalt. Jeg valgte og ri bakover isteden for frem, noe som er veldig ulikt oss. Ett kjedelig riv i omhopping førte til en 3.plass i cupen. Heldigvis bedre enn ingen premie for når jeg sjekket hvordan jeg lå ann i cupen når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg foreløpig ligger og kjemper om første og andre plassen mot Iremelin. Håper det holder seg sånn frem til slutten. Nå er vi nettopp kommet hjem fra han hard og vellykket Marit trening og klare for dusjen!
Likes

Comments

New York ..
Sitter i lastebilen og drømmer meg vekk i New York og egentlig hele Amerika. Jeg er så utrolig usikker på hva jeg vil bli, jobbe med og gjøre når jeg blir eldre, men en ting jeg har veldig lyst til er å flytte til New York sommeren 2014 for å gå på engelsk språkskole der. Engelsk er noe jeg garantert kan få god bruk for ute i arbeidslivet og når jeg ikke aner hva jeg egentlig vil drive på med og hvilke skoler jeg vil søke på etter videregående, hvorfor ikke gjøre noe annet så lenge da? Mange tar friår år etter videregående fordi de er lei av skole og ønsker å jobbe eller slappe av litt før de fortsetter å studere. Jeg vil flytte, lære nærmest flytende engelsk, bli mer selvstendig, passe på meg selv, lære og leve uten mamma og pappa også heller komme hjem igjen etter et seks eller ni måneder skolegang. Vet dere hva dere vil etter videregående?


Likes

Comments

Borte bra, men hjemme best? Kan ærlig si at det faktisk var veldig deilig å komme hjem i går til både familie, kjæreste, venner og dyr. Utrolig nok rakk jeg og nesten se og hilse på alle før jeg dro videre på stevne i dag tidlig rundt klokken seks om morningen. Pain å stå opp så tidlig! Heldigvis har jeg deilig seng i lastebilen som jeg sovnet i og ble i helt til klokken nærmet seg ett og hestebassen ønsket seg litt å spise på. I går var en bra dag! Våknet med kjæresten og dro rett i stallen på trening med hesten min for å gjøre oss klare til stevne. Etter tre uker med kun to dager ridning kan jeg vell kalle meg selv litt rusten. Etter jeg kom hjem fikset vi oss og dro ned på stranden å møtte mange, mange herlige mennesker jeg ikke har settg på leeenge. Var så godt å se dem igjen! :-) Hilste også på Kaja sin amerikanske vennine som er på besøk, noe som var veldig koselig! Trimme engelsken er heller aldri feil, noe jeg virkelig fikk gjort i går. Nå sitter jeg i lastebilen og flykter fra regnværet. For et forferdelig kjedelig vær det er i dag. Er faktsk så ille at hesteklassene blir flyttet inn fordi banen ute er for dårlig. Egentlig deilig, så slipper jeg og bli så kald og våt.


Like fint vær hos dere?

Likes

Comments

Snille og ikke minst veldig, veldig flinke Camilla har fikset designet mitt til noe litt annet enn hva jeg hadde før ettersom det er en stund siden sist jeg byttet. Alt er ferdig nå utenom header. Såå derfor lurte jeg på, hva synes dere om det nye designet mitt? og er det noen som er interessert i å lage en header til meg? Jeg er elendig og lite kreativ..
Likes

Comments

Vet ikke helt hva det er med meg og vær, men jeg tror nesten regn og mørke skyer følger meg hvor enn jeg er, snur og vender på meg. Jeg elsker sommeren og synes det er den beste årstiden av alle. Solen gjør meg lykkelig og glad hele tiden - jeg nyter hvert eneste sekund jeg får med sol. Sommeren i Norge har vært trist, grå og våt i år. Derfor har vi flyktet til varmere strøk og andre siden av verden for å få en liten smakebit på bedre værforhold enn hva vi har hjemme og lever med resten av året. Jeg begynte min første ferie i San Fransisco hvor vi var klar over at været var skiftende, noe som forsåvidt var greit. Vi begynte dagen med kjørlig luft, men det skiftet over til varm og deilig sol før det gikk over til nærmest høst på kvelden igjen. Vi reiste videre til Los Angeles hvor det nesten alltid er bra vær! Gjennomsnittlig i LA sies det at det er ca.10 regndager i året. Gjett hvem som fikk med seg en av de ti? Jeg. Heldigvis varte ikke regnet for alltid og var over etter en veldig kort stund. Senere fløy vi over til New York hvor vi kom ned til nesten litt for varm varme, men ettersom jeg har drømt om sol alt for lenge nå, elsket jeg dette! Butikkene med masse klimaanlegg var en drøm imellom all shoppingen og var en deilig avkjøling før vi gikk ut i gaten igjen. Vi tilbringte kun noen få dager i New York, men likevel fikk vi oppleve nærmest storm. Det øset ned, tordnet og lynet den ene dagen. Både store isklumper og vanndråper løp om kapp ned fra himmelen. Vi dro hjem fra statene og i Norge møtte vi selvfølgelig på regn og 12 grader, noe som egentlig var ganske forventet. Pappa fant ut at han hadde en uke ferie til og bråbestemte at vi skulle ta noen få dager i varmere strøk slik at vi ikke endte opp med alt for lang vinter og fikk med oss noen få soldager denne sommeren også. Vel fremme i Marbella med strålende sol koser vi oss noen dager før det jammen begynner å regne, tordne og lyne her også. Vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte, tror egentlig ikke værguden vil gi meg sol i år.


Våt i Los AngelesKlissvåt i New YorkVåt i MarbellaLikes

Comments

Internett på mac'n min fungerer litt som den vil, men er mere av enn på. Greit irriterende når det funker alle andre steder og på alle andre duppeditter. I kveld har vi som alle andre kvelder hvert ute å spist. Dro til gamlebyen i Marbella for å titte litt i de søte butikkene med alt det rare i før vi satte oss ned på en koselig restaurant midt på torget. Tiden her nede har gått super fort og allerede i morgen reiser vi hjemover til kalde Norge. Kjedelig å reise hjemover til dårlig vær, men etter tre uker på ferie rundt i USA, og nå Spania kjenner jeg at det skal bli deilig å komme hjem til venner, familien, hesten, egentlig alle kjære og litt trening igjen. Allerede lørdag reiser jeg videre til Drøbak for å starte stevne på Clayton. Håper jeg ikke er helt ute av trening! Likes

Comments

I dag har vi igjen hatt en kjempe deilig dag! Lurer på hvor ofte jeg egentlig sier det?.. Hvertfall, dagen begynte litt overskyet og et lite sekund trodde jeg at det aldri skulle komme noe sol. Likevel dro vi inn til Nikki beach for å se om været ble bedre, noe det heldigvis ble. Rundt ett - halv to kom solen, noe som var fantastisk herlig. Slask som jeg er sovnet jeg av og har nesten sovet hele dagen. Eh! Bortsett fra at jeg var våken for å spise litt lunsj og bade. Gikk til og med glipp av moteshowet som var på stranden. Hvordan er det mulig? Huff.. Helt tilfeldig møtte jeg også på ei vennine som bor nesten likeved meg hjemme i Norge når jeg satt og spiste lunsj. Verden er ikke stor. Glemte vekk kamera i dag, men iphonen blir flitig brukt. Internett på daten er også helt mongo her nede. Skjønner ikke hvorfor, men nettet vil nesten bare funke på mobilene og ipadene, ikke min mac. Buu.. Nå er vi inne etter en fin dag på stranden og koselig kveld i gamlebyen, klare for natten. Sov godt alle :-)


Likes

Comments

I går hadde vi en koselig kveld ute. Vi gikk borte hele strandpromenaden før vi stoppet opp ved enden for å spise litt mat. Etter deilig pizza gikk vi en tur opp i byen for å titte litt. I byen fant jeg noen kjempe fine armebånd jeg bare mååå kjøpe i dag. Helt forelsket! Nå er de andre på vei ut døren, så jeg må nesten løpe etter. I dag skal vi brune oss på Nikki beach :-)

Likes

Comments

Kan med hånden på hjerte si at det var fantastisk deilig å komme frem til sol og varme i dag tidlig. Etter tre kvarter søvn hjemme, ingenting på fly og noen få minutter i bilen var det ingenting jeg lengtet mere etter enn solsengen, stranden, solen, sanden og havet. Været er helt perfekt og solen skinner høyt oppe på himmelen. Fantastisk! Vi begynte dagen på stranden hvor det var veldig deilig og varmt vann, men utover så kom det flere og flere brennmaneter og tilsutt ble det så ille at ingen kunne bade mer. Litt kjedelig! Meen vi turet opp til bassenget og fant et kjempe stort, men tomt basseng på hotellet. Tror det er veldig dårlige tider her nede fordi alt ser dødt ut og det meste er stengt. Gikk forsåvidt greit for meg, sier ikke nei til et helt basseng alene. Dagen har vært kjempe deilig og super fin! Eneste jeg virkelig dør av er at ikke en spaniol her nede skjønner et eneste ord engelsk, så det er helt umulig å kommunisere. Til og med respesjonen kunne bare snakke spansk, så vi måtte vente til det kom en dame som forstod hvertfall noe. Har på følelsen av at jeg kommer til å måtte lære meg noe spansk mens jeg er her nede, har allerede begynt. Nå skal vi ut å titte i byen og spise middag. Håper alle koser seg med ferien sin :-)
Bildedryss fra i dag..Likes

Comments