Har skikkelig elendige internettforhold her nede, så gir nesten opp bloggingen. Akkurat nå er vi hos noen i familien og spiser, noe som er kos! Måtte nesten utnytte 3G'n som fantes her. Clayton var stjerne og vant Son bil og båt cup i dag!! Jeg elsker stjerna mi!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Som sagt er jeg endelig fremme i Bergen og har fått alt på plass og kommet meg i seng. Internett forholdene er til å dø av her nede, ingenting går fremover. Internett jeg har med funker ikke og jeg lever på mobilnett i en sneeeeeglefart. Kreperer innvendig kjenner jeg, hater tregt nett! Bare det å laste opp mobilbilder til bloggen tar timer, kamerabilder får bare vente til jeg er tilbake i trygge, fine Lier med supernett. Mye bedre! Haha. Ellers så startet jeg faktisk hesten i en oppvarmingsklasse i dag. Trodde egentlig jeg bare skulle ri trening for Frank, men i Bergen var det ingen trener eller trening, men oppvarmingsrunder. Så jeg løp ut av bilen med hesten, leide en liten tur og ga han litt mat før jeg hoppet oppå og red ned. Har egentlig aldri startet alene uten trener så hadde igrunn en dårlig følelse. Heldigvis gikk det veldig bra! Hesten var super og vi var så heldig og fikk med oss en clear round slufse ut, weyhuu! Nå er vi klare for morgendagen :-)


Trøtt i trynet klokken 8 i dag tidlig..Ingenting er vell finere enn å kjøre til Bergen..?Bebiiiii <>Håper været holder og at dette blir en deilig helg. Ingenting er bedre enn stevneplass og hestebil rett ut mot havet og sol

Likes

Comments

Har prøvd å blogge sikkert hundre ganger i dag uten lykke. Internett forbindelsene på vei til Bergen har vært helt elendig og jeg vil ikke akkurat skryte av det her fremme heller. Stevneplassen er plassert nede i en dump uten dekning og det tok meg hele 30 minutter å laste opp bloggen og facebook, om ikke mer.. Hater tregt nett! Ellers så satt jeg i går og sjekket ut de siste nyhetene fra Nastygal. Jeg er ganske sikker på at jeg kunne kjøpt absolutt alt de har på nettbutikken. De har så mye fint, enda bedre blir det når de setter det sammen så bra også. Skulle gjerne kjøpt hele butikken, men tollingen inn til Norge er så dyr at det er bare å glemme. Håper jeg finner masse fint og lignende i USA.
Likes

Comments

Jeg elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker sommer! I dag har vært så herlig med sol og over 20 grader hele dagen. Jeg har vært ute hele dagen helt til nå og bare koset meg. Må nesten utnytte det alt jeg kan når det er så få av slike dager i Norge. Hesten er også nyvasket i dag og har stått ute og kost seg til han ble tørr i gresset. Nå er alt klart til Bergen utenom meg, vurderer å begynne pakkingen før det blir alt for sent. Håpet egentlig på sol og deilig vær i Bergen, noe det faktisk pleier å være, men ser ut som det blir gummistøvler og regntøy som må med i følge værmeldingen. Håper den lyver!


også er jeg så flink til å kjøre bil daa

Likes

Comments

Etter treninger, middag med mamma og rydding av rommet har jeg bare sittet å ventet på å bli hentet og igrunn kjedet meg ihjeeeeeel. Måtte opp i skuffen i ste for å sjekke ut om vi hadde konditorfarge slik at jeg kunne dip dye håret mitt for å få tiden til å gå. Vet ikke om jeg skal si heldigvis eller ikke, men vi hadde ikke konditorfarge, så det ble altså ingenting av. Buu! Halvveis glad for det nå ettersom mamma ikke trodde jeg kom til å få det ut av håret igjen. Om det hadde skjedd så hadde det nok vært morro med skikkelig mislykket rosa farge i håret også, YOLO(hehehheh).
Jeg var så fotogen og flink til å ta bilder i dag at de fleste ser egentlig sånn her ut ^vetikkehvajegprøverpå
Likes

Comments

I dag er en av de første dagene i ferien hvor jeg egentlig ikke har gjort noe spesielt eller skal gjøre så mye mere enn trening. Var så herlig at jeg våknet til sol i dag og faktisk kunne legge meg ut litt på morningen før vinden kom. Skal ikke klage på vinden, må nesten være glad for den bittelille solen som kommer. Været i år er så kjedelig at jeg nesten blir emosjonell, heldigvis reiser jeg fra kalde Norge om bare 9 dager. Satser på mere sol og masse gøy der! Jeg er så klar for masse sol, shopping og bare kos. Nå skal jeg snart løpe opp i stallen for å ri litt på lille Clayton igjen, Marit-trening er alltid vellykket og gøy.


Bebiiiiss


Likes

Comments

Denne helgen har jeg vært med min kjære, fine, herlige og fantastiske Frida! Var kjempe koselig å være med henne igjen etter hele to måneder siden sist. Finnes ikke søtere jente enn Frida! Vi har shoppet litt rundt i Stavanger, spist, gått litt tur, spist enda mer, sett Gossip girl, spist enda mer og sett enda mer Gossip girl før vi gikk enda en tur. Bare sånn jentekos vi liker det! Skulle egentlig ta litt bilder i helgen, men det er bare dårlig og kjedelig vær, så får ta det igjen. Min kjære flytter snart til England i hele to år. Vet om ei som skal besøke henne i helgene vi er ledige! Blir lite blogging om dagen ettersom jeg aldri er hjemme, alltid utenfor døren og aldri alene. Jeg koser meg, though! Snart reiser jeg videre til USA også. Da skal jeg nattblogge masse med alt det gøye jeg skal oppleve. Herrefred, jeg gleder meg så mye!! Likes

Comments

I går gikk nesten alt som kunne gå galt, galt! Det begynte med at jeg reiste fra Sylling tidlig, tidlig om morningen for å ta toget fra Asker til Gardemoen. Bankkortet mitt funket selvfølgelig ikke på togstasjonen og jeg mistet det første toget. 10 minutter senere hoppet jeg på nytt tog og kom meg endelig hel frem til Gardemoen før jeg måtte igjennom kø for å betale toget. Når det endelig var ferdig manglet jeg bare å sjekke inn bagasjen. Stod i lang, lang kø og når jeg endelig kom frem til automaten funket den ikke og jeg måtte bakerst i køen igjen. Når jeg var fremt i denne køen også stod det at sjekk inn var fullført og at jeg ikke trengte å gjøre noe mere, men jeg manglet lappen til å ha på kofferten slik at kofferten kom til samme sted som meg. Etter en liten stund ble jeg sendt fra dame til dame og dame til mann, men ingen kunne hjelpe meg før endelig en mann kom å skulle hjelpe meg. Da vi kom frem til skranken og kofferten skulle fikses var det to minutter for sent. Jeg tenkte at to minutter ikke kunne gjøre noe og løp videre til ny kø for å få hjelp av ny mann, men var ikke fremme i køen før flyet allerede skulle gå. Da mistet jeg det flyet og måtte vente fire timer på neste(!!). Greit kjedelig alene på Gardemoen, men jeg koste meg på Starbucks og i telefonen. Heldigvis! Jeg kom tilslutt endelig frem til Frida og koser meg masse her <3>
Greit lei av kø og venting..

Likes

Comments

Om ikke mange timer sitter jeg på flyet på vei til min kjære, Frida i Stavanger. Jeg gleder meg så alt for mye til å se hun igjen, det går alt for lang tid fra gang til gang. Så dette kommer til å bli en bra helg! Kofferten er nesten ferdig pakket, mangler bare toalettsaker som skal oppi i morgen tidlig. Skulle nesten tro jeg skal være borte i evigheter, minst en uke ettersom jeg har pakket såpass mye. Jeg er så elendig til å pakke at det nesten er trist. Vet aldri hva jeg trenger, hva jeg skal ha på eller noe. Planlegging av klær er noe av det jeg er dårligst på tror jeg. Vet aldri hva jeg skal gå i, derfor ender jeg opp med alt for mye hver gang. Lurer på hvordan jeg skal få det til når jeg skal til USA i 16 dager(bare 14 dager til jeg drar!!!). Fjuh! Nå er det natta på meg, sov godt <3>


<>


Likes

Comments

Det er så herlig med ferie, sommer og alt! Alt blir så mye bedre om sommeren, spesielt om været er med. Tirsdag og i går red jeg verdens fineste på trening. Elsker å ri treninger på han, han er så fin! I går var vi mange ute og spiste og spilte ball og bare surret rundt før vi plutselig skulle leve etter YOLO fordi det begynte å bli så kaldt. Haha.. Kjørte en tur innom Lierskogen og hilste på Kaja og Elisabeth, noe som var kooos. Lenge siden jeg har sett dem :-) Tror jeg hadde magekramper helt til i dag tidlig ettersom jeg lo for mye på bilturen i går. Nå er jeg ferdig med en treningsøkt og venter bare på at Cathrine skal komme før vi kjører videre til Ragnhild for litt jentekos.


Likes

Comments