Den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i fargerike armbånd med dødningshoder, peacemerker, blomser og sommer. Ble plutselig med mamma og pappa på Sandvika forrige uke og var en tur innom Panduro. Fant ut at jeg måtte prøve å lage noen slike selv, inspirert av CM Design. Kjøpte med meg noen pakker med perler og satte meg ned med mamma. Her er de to første vi lagde. Hva synes dere? :-)Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hele ti timer av gårsdagen gikk til Justin Bieber, noe jeg aldri kommer til å glemme! Stemingen, folkene og alt var helt sykt. Bare å ha opplevd det er nesten helt vilt, beste av alt med hele dagen var så klart å se Justin live. En ting jeg er sikker på er at jeg faller hver gang jeg ser han, om og om igjen. Jeg var en av de 5000 heldige som var inne på oprataket og fikk sett han ordentlig, noe jeg er veldig glad for! Da vi kom løp vi rett til køen. Køen var kaos og menneskene var gale. Var flere ganger jeg ikke hadde bena i bakken, men bare ble dyttet av menneske flokken frem og tilbake i løse luften. Var også helt umulig å puste i køen, så til slutt måtte vi bare ut. Sykeste kaoset! Deretter ringte Simon og fortalte at han, Julianne og Ane hadde klart å komme seg inn, så vi løp til neste inngang og krøyp oss lengst frem i menneskeflokken der. Plutselig var det to som hoppet over gjerdet, samme gjorde Susanne. Daniel etter, men jeg turte ikke fordi vaktene stod der. Til slutt ble jeg bare løftet over og måtte løpe for livet. Fikk helt adrenalin rush og ble nesten dødsredd, var helt befriende å være inne og vekk fra alle gale køene. Når vi endelig var inne var det så varmt at vi nesten trodde vi skulle dø, etter 1 time i kø fikk vi endelig vann. Ettersom vi var mange og ikke viste hvor mye vann vi trengte og heller ikke fikk tak i mat kjøpte vi hele 24 vann for 500kr. Sykt hva folk gjør egentlig. Folk kastet seg nærmest over oss og var helt desperate etter vannet vårt, alle hadde venner og barn som besvimte og folk spøy. Haha, herregud hvor gøy det faktisk er å tenke på i etterkant! Etter åtte-ni timer på oprataket i stekende sol kom endelig Justin og resten var vell egentlig bare en drøm <3><3><3><3>
<>Var du i Oslo i går?:)

Likes

Comments

Forrige torsdag var jeg i Oslo med Camilla. I mellom all snakkingen, spisingen og gåingen var vi innom noen butikker. Jeg endte opp med to nye shortser og en genser. Hadde egentlig tenkt til å poste dette med en gang jeg var hjemme, men mobilen og bloggen monget, så måtte vente. Nå funket det, så hva synes dere?:-)Mobilblogg


Likes

Comments

Da har jeg ridd mitt tredje hestestevne og mitt tredje stevne på min kjære Clayton. Denne helgen gikk helt ok, to halvveis dager og en super bra. Vi dro nedover på fredagen, men stevnet startet ikke før lørdag morgen. Lørdagen fant vi aldri helt rytme og han ble litt sterk for meg. Jeg trakk meg fra runden midt i 120 fordi jeg ikke følte for å styre på i 160km/t for også brase igjennom hinderet. Søndagen var noe helt annet, han var fortsatt litt strek i 110 cm, men ting stemte og vi fikk en 2.plass. Var veldig usikker på om jeg skulle ri 120 eller ikke, ettersom jeg egentlig ville prøve nytt bitt, men det endte med at jeg red og det gikk utrolig bra. Alt stemte og vi fikk det til hele veien, her fikk vi også med oss en 5.plass. I dag gikk det egentlig veldig bra frem til nest siste hinder. Jeg sliter litt med å bytte galopp på den ene hånden, så red en gigantisk sving hvor vi ikke fikk til noenting, det endte med at jeg kom inn i feil galopp på kombinasjonen, noe som selvfølgelig ikke går. Jeg er veldig fornøyd med min bebi, han gjør alt og enda litt til. Håper vi får ting til å stemme og at vi får en bra oppvarming sesong før neste sommer. :-)
Nå har jeg nytet en uke med sommer og sol. Forundrer meg ikke om dette var hele sommeren vi fikk i Norge i år..

Likes

Comments

Dagen i dag har vært fantastisk herlig og jeg har blitt fantastisk RØD! Det svir på den ene armen. Tskjorteskille, shortsskille og hanseskille er jeg heldig eier av blitt også. I dag har jeg badet for første gang i år. Vannet var faktisk overraskende varmt, kjempe deilig! Nå koser jeg meg med Aurora og Veronika, skal straks grille deilig mat og slaske i hver vår joggedress. Ingenting er bedre enn dette :)


Likes

Comments

I helgen er jeg i Fredrikstad og rir min lille bebihest, Clayton. Aurora bor i bilen med meg, noe som er kjempe koselig. Været er utrolig deilig og vi har sittet ute i hele dag i shorts, frem til nå. Jeg elsker sommer! Jeg har tidenes styggeste tskjorte skille på armen, bortsett fra pappa - han slår alle! Ingenting stevner er bedre enn de med sol, bra vær og bra mennesker.

Likes

Comments

I går var en veldig fin dag i Oslo med min veldig fine Camilla. Dro innover til Oslo i tolv tiden og var ikke hjemme før ti tiden. Camilla og jeg spiste deilig lunch på Friday's, tittet rundt, koste oss i solen, shoppet litt og helt til slutt spiste vi enda mere deilig mat - igjen på Friday's. Tok ingen bilder i går ettersom det var så ekstremt varmt og vi ble så klamme og fine av å små jogge Oslorundt, men klamme meg klarte å ta sikkert hundre outfit bilder da jeg kom hjem.  

Likes

Comments

Det er svært få ting jeg er sikker på her i livet når det gjelder fremtiden min; men er det en ting jeg er helt sikker på så er det at jeg skal bli vellykket, flink og rik slik at jeg kan eie et kjempe stort, fint hus, med et kjempe stort, fint walk in closet! Dør etter å eie ett. Hvorfor kan ikke du si ja, mamma? :( Driver å rydder i klærne mine om dagen og jeg er så lei. Enkelte ting bare vet jeg ikke om jeg klarer å kvitte meg med, selvom jeg ikke bruker det og det bare blir liggende der. Pluss litt ekstra rot jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av enda. Jeg er så lei av rot og rydding, gi meg et stort rom jeg kan leke i!

Ja, det er lov til å drømme!

Likes

Comments

I dag har jeg tatt frem Runwaydremz shortsen min, noe jeg har gledet meg lenge til! Jeg elsker den og resten av Runway shortsene og skulle gjerne gått i de hver dag. Tror jeg må sette meg ned å bestille noen flere til sommeren, er helt forelsket i dem alle :)


greeeeeelllll bildedag

Shorts//Runwaydreamz, Singlett//Nastygal, Jakke//Abercrombie&Fitch


Likes

Comments

Ingenting er mer fantastisk enn sol, sommer, lette klær og glade mennesker! I dag har det vært shortsvær på skolen, mye utesitting og jordbærspising. Jeg har vært med Julianne hele skoledagen og vi har kost oss i solen, samt jobbet. Kos, kos, kos :-) Når jeg kom hjem fikset jeg litt mere skole, før jeg la meg ned på solsengen og sovnet tre kvarter før jeg red på trening. Hesten var super fin, og det var super deilig og ikke minst super varmt å ri ute i finværet. Herregud, kunne skrivd en gladnovelle nå, elsker dette!


Fin og rød uten sminke.

Likes

Comments