Hvordan er strl på nastygal? - Tror egentlig de er ganske normale. Alt jeg fikk i XS/S passet, og det er det jeg bruker her hjemme også.

Hvor ofte og hvordan trener du? - Jeg prøver å løpe fem dager i uken(har klart det foreløpig faktisk) også rir jeg seks dager i uken. Om jeg får ekstremt vondt i kneet når jeg løper går jeg en lang tur med ei venninne isteden. Er ikke alltid jeg er like flink til å trene styrke, men etter jeg har løpt på møllen pleier jeg å ta sit ups, push ups, planken, rokkerokkering og diverse om jeg gidder.

Kan du svare på video? - Nei, dessverre! Det tørr jeg ikke

Hva er din favoritt bukse? - De buksene fra Zara med glidelås helt nederst på benet er mine favoritter om dagen. De er akkurat lang nok og sitter helt inntil hele veien. Hater bukser som er for lange og store i leggen.

Noe du angrer på du har kjøpt? - Kommer ikke på noe akkurat nå i farten, men vet det er flere ganger jeg er flink til å kjøpe for eksempel klær som jeg aldri får brukt.

Noe du er glad du har kjøpt? - Ponniene mine og hestene mine <3>


Er du førnøyd med kroppen din? - Synes deler av den kan være ok, mens andre deler er absolutt ikke ok. Har et helt greit forhold til kroppen min, men er flere ting jeg vil endre.

Hva fikk du på eksamen i 10.klasse? - Husker ikke om det var 4+ eller 5-, kom opp i engelsk og trodde jeg skulle dø. Hater å snakke engelsk i Norge!

Er foreldrene dine strenge?
:))) ELSKER BLOGGEN DIN!  - De er ganske strenge på mange måter, men også mindre strenge på andre måter. Jeg får for eksempel ikke lov til å være ute på natten så lenge jeg vil, og de må vite hvordan jeg kommer meg hjem før jeg drar noe sted. Mamma holder seg også våken helt til jeg er hjemme innenfor døra. Koselig å høre, TUSEN TAKK!:D

Det virker som livet ditt er perfekt, er det det? - Nei, livet mitt er ikke perfekt!

Noe du kunne ønske du kunne endre ved deg selv? - Ja! Skulle blant annet gjerne vært mindre klein til perioder og skulle gjerne hatt litt slankere ben for eksempel.

Hvor mange venner har du? - Tror ikke jeg klarer å telle vennene mine. Har faktisk ganske mange ganske mange ettersom jeg møter mange på stevner, på skolen, har mange fra før, på fester osv.Får du mange sms'er hver dag fra venner? - Jeg føler egentlig at jeg ikke sender så mye meldinger, men telefonregningen sier til tider noe annet?

Er du forelsket? - Nei, jeg er ikke forelsket akkurat nå

Peneste du kjenner? - Hm, veldig vanskelig å svare på

Peneste 98'er? - Kjenner ingen 98

Peneste 97'er? - Hm, sussenussen til Sondre :*

Peneste 96'er? - Susanne 

( av de du kjenner )

Hva er det beste med livet? - Hm, vanskelig! Kanskje det å kunne gjøre det man har mest lyst til

Hva er snitte man må ha for å komme inn der du går? - Litt usikker egentlig, men godt over 4 vertfall

Hvor handler du mest klær? - Handler egentlig litt overalt, men handler mest i utlandet når jeg er der. Har også bestilt en del kjoler fra Nelly, bikinier fra Victorias Secret og klær fra Nastygal

Hva liker du best ved deg selv? - At jeg er mye glad og har mye energiSer du deg selv på som populær? - Nei, ser ikke på meg selv noe spesielt populær, helt som alle andre

Hvordan er forholdet til deg og mads nå? snakker dere mye sammen? - Vi snakker ikke sammen

rir du hestene dine hver dag? eller er det noen som rir de for deg noen ganger? - Jeg rir de selv hele tiden, med mindre jeg er på ferie lenger enn en helg

Hvor ofte rir du på sprangtreninger? - Rir sprangtrening en dag i uken, og bakketreninger med bommer noen ganger en gang i uken

Når skal du starte neste gang? - Skal starte til helgen, hjelp!

liker du treneren din? - Ja, jeg liker treneren min

Hvorfor står du ikke heller hos Geir og er med i teamet hans? - Fordi jeg står på Valstad og det er nærmest meg

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Er du smart på skolen? - Vil ikke kalle meg spesielt smart, men jeg har ganske så greie karakterer.

Har du noe forhold til moren din? Du har ikke nevnt hun på bloggen din. - Jeg har et veldig bra forhold til moren min, og er kjempe glad i henne! Grunnen til at jeg ikke nevner hun er fordi hun ikke vil at jeg skal gjøre det, og da synes jeg hun skal få slippe.

Nevn 3 egenskaper du liker/ikke liker ved deg selv. - Tror jeg kunne ramset opp en del negative, som om at jeg er kjempe dårlig til å legge meg, noe som gjør at jeg blir enda dårligere til å stå opp om morgningene. Jeg elsker å ha det ryddig, men er flink til å rote og dårlig til å rydde. Jeg gjør alltid alt annet enn hva jeg egentlig skal når det kommer til  ting som for eksempel skolearbeid. Skjer mye mer spennende på facebook, weheartit, bloggen, ute med venner, i stallen og alle andre steder. Hmm, positive egenskaper.. Jeg elsker vennene, familien og hestene mine! Jeg er for det meste veldig glad hele tiden, og trenger veldig lite søvn. Selv om jeg legger meg 4 på natten og skal opp igjen før 7, har jeg massevis av energi og trenger ikke sove noe før neste natt.

Hva vil du bli når du blir stor? - Jeg vet ikke, vet ikke, vet ikke. Det er nesten litt frustrerende, har ingen spesiell ting jeg brenner litt mer for enn andre.

Hvor lenge har du blogget? - Begynte å blogge i september 2009.

Hvor ofte rir du i uka? - Seks dager i uken, en dag fri.er du veldig bortskjemt? - Kan ærlig si at jeg er ekstremt heldig, får blant annet drive med ridning noe som koster veldig mye og tar mye av tiden til foreldrene mine.

Får du alt du peker på? - Nei, det gjør jeg overhode ikke! Får mye, men absolutt ikke alt!

er du og thomas fortsatt sammen? hvis ikke, hvorfor slo dere opp? - Hvorfor er dette i det hele tatt et spørsmål? Er sikkert over to år siden det ble slutt

dømmer du ofte andre før de kjenner de? - Nei, hater når folk dømmer andre før de opplever personen selv!

er du sjenert eller utadvendt? - Både og. Kan være super sjenert, men kan også være veldig utadvendt. Kommer veldig an på situasjonen.

Fin og søt blogg ;)
Kan du legge ut mer videoer som for eks spørsmålsrunde,romvideo,må gjøre,hårvideo.....osv ! - Tusen takk! Jeg kan prøve, men lover ingenting. Haaater å se meg selv på film, eller i det hele tatt høre min egen stemme.

Hvorfor heter bloggen din pappasdatter? - Fordi jeg ville ha et navn som ble husket og et navn som ikke inneholdt ?Ida Pettersen?. Så spurte jeg pappa om tips, og det var hans forslag. Etter litt om og men, ble det tilslutt det.
 
Tjener du penger eller bare får du? - Jeg får et fast beløp i måneden av foreldrene mine, men nå har jeg fått meg jobb også. Wihuu!

har du hatt sex før? - Nei, har du?

Når du møter nye folk, hvordan opptrer du? - Kommer veldig an på situasjonen. Noen ganger er jeg kjempe flau og sjenert, andre ganger kan jeg være ganske så utadvent, men er nesten alltid litt sjenert med helt nye mennesker.

Har du god selvtillit? - Har et ganske greit forhold til meg selv, meen har traumer for enkelte ting som å ha på meg bukse med mønster eller shortser som er trange på låret, jeg føler meg som en kort, bolle. Ellers har jeg dager jeg bare vil grave meg ned, men også dager som ikke er alt for ille. Så litt ja og nei egentlig.

Skal du starte både Super og din nye fremover, eller bare en av de? - Super skal selges etter hvert, har dessverre ikke tid til to.Hvordan klarer du å kle deg så bra? Skulle gjerne hatt stilen din! - Veeldig koselig å høre!:- ) Føler egentlig at jeg ikke kler meg så veldig bra, og irriterer meg over det hele tiden. Finner aldri noe som ser bra ut sammen, så det vet jeg egentlig ikke..

Er du sjenert når du er med venner og møter nye folk som feks på fester osv? - Jeg kan være super sjenert, men prøver så godt jeg kan å snakke med nye mennesker.

Hva skjedde meg deg og Mads? - Jeg mistet følelsene

Får du alt du vil? - Nei, jeg får ikke alt jeg vil!

Hva er tidene på akadamiet, på din linje?(starter-slutter) - Dagene er laaaange! Jeg begynner kvart over 8 hver morgning. Sutter kvart over 3 fire dager i uken,og kvart på 4 en dag i uken.

LIVET DITT VIRKER HELT PERFEKT - Livet mitt er fint, men det er ikke perfekt!

hvor mye fikk du i konf penger? - Litt usikker faktisk, over 40 000


Har du Super fortsatt? - Ja, jeg har min lille bebi enda <>

Vet du hva du skal etter vgs? - Jeg har ingen anelse faktisk

Hvor mye kom frakten på fra nastygal? :) - ALT FOR MYE! Begynte nesten å gråte litt når jeg fikk lappen fra tollen. Betalte først 700 kr når jeg bestilte de, også fikk jeg ny lapp i Norge på over 2200 kroner.

Hilsen hestejenta <><>

Likes

Comments

Heyhå! Denne lørdagen har vært en veldig deilig og rolig lørdag egentlig. Begynte dagen med å svare på alle spørmsålene dere har spurt meg om, i det jeg var ferdig klikket blogg.no og lagret ingenting av det jeg skrev. Ble greit sinna, så orket ikke se på blogg.no en gang før jeg marsjerte avsted til stallen. Der var jeg med begge mine små, nydelige bebier og red med Silje. Kjempe kos! Når jeg kom hjem fra stallen fant jeg og mamma ut at vi skulle gå en liten tur til vannet og opp igjen. Når vi var ferdig med runden ville jeg prøve å løpe ned Altanåsen, så det endte med at mamma ble med meg rundt hele. Nå er vi hjemme igjen etter en "Sylling rundt" tur, veldig koselig. Tvang mamma til å være med på bilder i dag, regner med at akkurat når hun ser dette blir hun litt mindre glad i meg, meeen håper på det beste <3><3 >
Elsker at det er så herlig vær!

Likes

Comments

Da er min aller første sprangtrening med Clayton overstått. Gikk helt greit på treningen, hoppet bare mikro hinder for å bli litt kjent med han. Var også litt trangt overalt fordi jeg red på time med Thea og hennes nye ponni. Min hest er en del større enn hennes toer, så ble litt klumsete til tider. Mammsen var snill og filmet litt av treningen så dere får se, men er ikke så veldig mye å skryte av.. Frank mener at dette kan bli bra, så kan hende jeg og hesten dukker opp i Spring tour neste helg også, hjelp!Etter sprangtrening i dag løp jeg hjem til møllen min, men tror det har blitt litt mye trening på meg den siste tiden i forhold til før, ettersom jeg har hester og løper fem dager i uken, så venstre kne er helt ødelagt.. Klarte ikke løpe mer enn 15 minutter på mølla før jeg måtte gi meg. Sååå prøvde å løpe ute isteden for å se om det ble noe bedre. Jeg hater å løpe ute, hater at folk kan se meg og hater spesielt å løpe når det er lyst. Derfor var dette min aller første tur ute i år. Løp en ganske grei runde med masse oppoverbakker, så når jeg var ferdig var jeg greit kake og kneet ikke akkurat særlig mye bedre. Æsj! Heldigvis skal jeg og pappa på ordentlig sko shopping for å se om det blir noe bedre :-) Siste ti minuttene jeg løp åpnet himmelen seg, så var greit deilig å komme seg inn i dusjen og sette seg ned kjenner jeg. Hva har dere gjort i dag?
Likes

Comments

I dag tidlig kom jeg frem til skolen 8:15, 8:23 sier læreren at planen for i dag er å være hjemme for å ta bilder. Fantastisk deilig beskjed, men sykt kjedelig å dra inn til Drammen for å høre det og dra hjem igjen. Fikk også vite at neste onsdag har vi "ta bilde dag", så vi skal ikke på skolen neste onsdag heller. Det vil si at neste uke har jeg fri mandag, tirsdag OG onsdag. Kan ikke få sagt hvor fantastisk det føles. Ettersom greia med dagen i dag er å ta bilder, har jeg faktisk tatt en del bilder, meen pga været orker jeg ikke gå ut før regnet gir seg. Derfor har jeg tatt sikkert hundre selvportretter i alle mulig veier og stillinger. Ser ut som en liten, men glad unge på nesten alle bildene. Nå skal jeg opp i stallen for å ta litt hestebilder og ri på trening. Kjenner jeg gleder meg til å ri den nye hesten min på time i dag! Snille mamma skal filme han litt også, så om det ikke går alt for dårlig får dere se en liten bit av han. Han er så fiiiin :-)


Genser//Nastygal

Likes

Comments

Er det en ting jeg virkelig elsker så er det kjoler eller klær i det hele tatt med åpen rygg. Jeg synes rygg er såå fint! Har letet lenge etter en som ikke er alt for lang ettersom jeg er så liten, samtidig ville jeg at den skulle være sort. Sist gang jeg var i Dubai fant jeg endelig en. Denne er ikke helt åpen, men litt, så det er en fin start! Dette er den første, men helt klart ikke den siste, hihi! Denne var egentlig litt for lang for min smak, men så er jeg så heldig som har en mamma som er veeldig flink til å sy, så fra jeg begynte å gå tur i ste til jeg kom hjem hadde hun lagt opp kjolen min. Snill mamma! <3>

Leste igjennom spørsmålene som har kommet inn her om dagen, og så noen lurte på forholde til meg og min mamma. Jeg har et supert forhold til mamma, kunne rett og slett ikke levd uten henne! Jeg elsker mamma'n min kjempe høyt, men grunnen til at dere aldri ser henne på bloggen er fordi hun hater å bli tatt bilder av og vil ikke ut på bloggen. Så da synes jeg nesten hun kan få slippe det, selvom hun ikke slapp unna i dag(håper du ikke hater meg for det...).


verdens beste!

Likes

Comments

Klokken 9:30 i dag tidlig var Ine og jeg oppe i prøvemuntlig naturfag. I det ene sekundet vi skulle få tilbake karakteren trodde jeg nesten vi skulle få tre, men ble en femmmmmer, så da skal jeg ikke klage. Deilig å få fem isteden for fire eller lavere ettersom faget er avsluttende. I dag etter skolen har jeg vært på min aller første trening med Clayton, noe som var veldig vellykket. Jeg red for Marit i dag, elsker Marit mer og mer for hver dag som går, hun er så flink og positiv. Både Thea, Martine og jeg hadde helt nye hester på trening i dag, så denne timen var en kind of bli kjent time, uten noe særlig bommer. Jeg har alltid hatet bakkearbeid timer, men etter jeg begynte å ha de for Marit er det faktisk sånn at jeg gleder meg til hver trening. Kunne med glede ridd en time til i ste når jeg var ferdig. Er så deilig når jeg får så mye ut av treningen. I morgen skal jeg hoppe han for første gang, noe jeg gled/gruer meg litt til. Håper det går bra! Er ikke så veldig spennende film, men her er hvertfall fire minutter med min nye bebi, er han ikke fin?Når jeg var hjemme igjen fra stallen løp jeg rett til møllen før middagen og fikk løpt ut enda litt mere av energien; oog etter middagen var jeg faktisk så flink at Andrea og jeg gikk en tur oppover fjellet. Var veldig koselig på tur med Andrea. Det er så sjeldent vi sees nå etter hun byttet stall, så har evig mye å snakke om hele veien, kunne sikkert gått i timesvis og bare bablet. Nåå sitter jeg hjemme igjen og skal snart hoppe i sengs. Deilig å legge seg etter en hel dag med nesten bare trening. Spesielt når jeg kan føle meg litt fornøyd ettersom jeg har trent så mye, om det er lov til å si det om seg selv?


<><><>

Likes

Comments

Er det rart jeg savner sol, sommer og Dubai når jeg ser igjennom dette? Er så lei av kalde, regnfulle Norge. Eier faktisk ikke ord for det. Blir nesten litt lei meg av været. Håper sommeren har mye bra å by på for jeg er klar!:)Likes

Comments

Heyhå! Denne uken har begynt bra. Ikke at mandag er min yndlingsdag, men jeg har opplevd værre. Begynte på skolen til vanlig tid i dag, og enda jeg har fått meg ny vekkerklokke (som jeg må reise meg for å skru av) klarte jeg og sovne igjen, erremulig?? Heldigvis var dusje det siste jeg gjorde i går kveld før jeg sovnet. I morgen har vi prøve, prøve eksamen i naturfag så vi fikk utdelt en oppgave i par i dag som vi skal fremføre i morgen klokken 9:30. Jeg kom opp med Ine og ettersom vi er så flinke jenter ble vi ferdig og fikk lest igjennom før storefri. Klokken halv tolv hentet mamma meg og ble med rett opp i stallen. Snillsnillsnill! Nå er hestene ferdig ridd og lårene mine har fått kjørt seg på både de og tredemøllen i dag. Føles herlig å være ferdig med all trening allerede nå(15:00, innlegget ble ikke publisert), resten av kvelden kan jeg bare kooose meg. Hatt en bra mandag? :-)


Arkiv bilder

Likes

Comments

Vet at flere ønsker jeg skal blogge mere hest, men akkurat nå om dagen så vet jeg rett og slett ikke helt hva jeg kan skrive. Blir mye bedre når jeg kommer igang med litt stevner og faktisk har noe "spennende" å skrive om, annet enn "I dag har jeg ridd på bakken, de var kjempe fine!". Sånne innlegg er så lite interessante, vet ikke hva man skriver på sånne en gang. Meen jeg kan fortelle at hestene mine har det fint og de er fine! Veldig store dyr, spesielt i forhold til mine små ponnitroll. Spesielt store blir de også når jeg ikke er mer enn 160 cm over bakken. Heldigvis, lever jeg enda! Den nye er kjempe fin å ri på, men herregud så sterk jeg kommer til å bli i bena mine av å ri denne hver dag. Kjenner bena må være der hele veien, etter jeg har galoppert rundt i en halvtime kjenner jeg det, GODT! Selvfølgelig er ikke det en dum ting, all trim er bra trim! Kan prøve å få noen til å filme litt sprangtreninger når jeg kommer igang med det. Nå er salen på plass og jeg kan heldigvis begynne, jeg gleder meg :-) Ellers har denne søndagen vært veldig deilig! Kaja ble over fra i går og vi fikk virkelig sovet ut. Våknet litt for sent for min del, men deilig var det! Utover dagen dro jeg og pappa opp i stallen slik at jeg fikk ridd litt, med en gang jeg kom hjem løp jeg 40 minutter på møllen og etter det har jeg kun slasket rundt og spist kiwi, nam!


Lenge leve iphonebilder!

Likes

Comments