Kjører ny glitter topp fra nastygal i dag, denne var en av de mange tingene som kom ti ganger for stor, så har måtte knytet den opp bak på rumpen.. Nice! Det er såå deilig at været er så bra om dagen! Elsker at det snart er shorts og tskjorte vær. Kjenner jeg er veldig klar for å kaste vekk tykke jakker og skjerf nå. Selvom jeg liker å gjemme meg i store klær en gang i blandt også. I dag blir en rolig dag, får besøk etterhvert, noe som blir koselig :) Hva gjør dere i dag?Er.SÅ.bolle.tryne.om.dagen.trist


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hjemme fra Lillehammer, om ti minutter går neste buss videre .. Ha en finfin fredag! Endelig er det ferie :D


Likes

Comments

I går hadde vi en fin dag på Amandus. Synes egentlig showet skuffet litt og var mye dårligere enn hva jeg hadde forventet, men alltids gøy å oppleve en gang det og. Nå sitter vi og venter på at bussen skal komme å hente oss, slik at vi kommer hjem. Har hatt en super uke, med super mennesker. Kost meg ekstremt masse! Legger ut bilder når jeg kommer hjem, nettet her er så tregt at det nesten er farlig. Ha en fin dag, om noen timer er det ferie :D


Bursdagsgutten, gratulerer så mye med dagen Haakon! :-)

Foto: Ole Berntzen

Likes

Comments

Tjolahopp! <> I dag har vi hatt en kjempe fin dag på Amandus. Vi måtte opp for å spise frokost klokken 8, så fem på åtte ble jeg og Julianne dratt opp av sengen og fikk stup trøtte ned til frokosten. Ti over åtte var vi tilbake i sengen og sov til tolv minutter før kurset vårt startet. Siden veien til kurset egentlig ikke er så kort løp vi gjennom Lillehammer city for å rekke frem i tide, flinke som vi er klarte vi det :-) Ellers i dag har vi bare koset oss, spist på Peppez og slappet av i "Skløttelia" med alle de kjekke gutta fra 2MK. Yey!!


<>Likes

Comments

Etter å ha ridd mange forskjellige hester, reist til både Danmark og Manchester er det endelig klart. Jeg har fått heeeeeest! :D Jeg er såå glad,  gleder meg kjempe mye til den kommer til meg og jeg kan begynne å hoppe. Tjoheiiii!
Har ikke noen bilder enda, men fine printscreens funker alltid!


Likes

Comments

Da er vi fremme på Amandus i Lillehammer og første dagen er overstått. I dag har vi spist deilig mat på Peppez etter å ha gått rundt dø-sultene i flere timer, vi har vært på åpningsseremonien for å se på alle nominerte filmer og nå er vi endelig tilbake i hytten. Jentene striper håret, lager mat og bruner seg med krem, så her er det kos i leieren! Skal ta masse bedre bilder utover helgen som vi kan blogge med. I morgen er vi ferdig på kurs halv tolv og har hele dagen på oss, så daa skal vi ut med BildeVilde og ta fine bilder. Gleder meg :-)


Busstur med verdens beste, Julianne!

Vilde med soon to be ny hårfarge :)

Likes

Comments

Endelig har klærne mine fra Nastygal kommet!! Etter utrolig masse surr, frem og tilbake fra USA så er klærne endelig kommet. Helt ærlig husker jeg ikke at jeg bestilte alt en gang, ettersom det er en god stund siden nå. Tror faktisk det har kommet noe jeg ikke bestilte også, pluss at noen av small klærne var gigantiske. Men, men slik er det å bestile på nett. For det meste var det bra! Nå driver jeg og pakker til Amandusfestivalen. Vi reiser i morgen tidlig og jeg har ingen aning om hva jeg skal ha med, hm. Fikk god hjelp i ste, hvor jeg ble fortalt at jeg måtte ha med meg klær, så har hvertfall rukket å tenke litt på det.. Hva gjør dere i dag? :-)
Genser og Jakke//Nastygal

Likes

Comments

Denne helgen har gått i ett og jeg har hatt såå mye å gjøre hele tiden. Heldigvis har det bare vært gøy :) Lørdagen dro jeg og Gry inn til Solberg for å se to runder NM i innebandy, noe som var veldig kos. Daaa hadde jeg på meg dette. Må nesten skryte litt av meg selv, Julianne, Camilla og Benjamin i dag også, fordi vi hadde norsk fremføring i dag og fikk 6. Føler meg skikkelig nerd om dagen 8-) Tror et under har skjedd..

Likes

Comments