Satt å slappet av i kjole før jeg skulle ut i dag, men byttet rett før jeg dro på shopping - Bilder ble det likevell.Kveldens outfit:Kom noen engelskmenn forbi og ropte ut "Smile", kunne nesten ikke annet enn å lage grisetryne på de neste bildene.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag var vi tidlig oppe fra bassenget for å besøke verdens høyeste bygning, samt shoppe i verdens største kjøpesenter - Dubai mall. Lille, søte Henriette ville også besøke verdens største akvarium. Hva er ikke noe med "verdens" her? Egentlig ganske skuffet over innholdet i butikkene her i år, finner nesten ingenting jeg liker i butikker som River Island, New Look, Topshop osv, der jeg egentlig pleier å handle til tusen. Heldigvis skal vi tilbake på lørdag for å handle litt fra Victoria's secret og Juicy Couture. Blir bra! Nå sitter jeg i soffaen, stappet på deilig pizza fra mitt aller, aller yndlings hotell som liger bare noen få meter unna. Deilig :-) Likes

Comments

Fordi onkelen min er såååå solbrendt tok vi turen til bassenget i dag. Desverre er det evig mange høye bygninger rundt så solen ble tidlig borte. Heldigvis er det meldt 31 grader og stranden i morgen. Jeg trenger litt farge på den hvite huden min(!!). Været er heldigvis varmere i dag, men fortsatt vind. Sykt kjedelig. Mamma hadde tydeligvis snakket med ei svensk dame i dag som har bodd her i to måneder og hun sa at det hadde vært sånn hele tiden når hun har vært her. Krise!! Nå skal vi shoppe på verdens største kjøpesenter - Dubai Mall, wihu! :DLikes

Comments

Selvom klokken er over to på natten her nede, kunne jeg nesten ikke hoppe i seng før filmen fra leiliheten vår var ute. Den kan nesten ikke sees på film, den MÅ oppleves. Helt sykt! Jeg lever i 40.etg i en leilighet på 360 kvadratmeter, 10 kvadratmeter større enn hjemme i mitt eget hus. Det er så fint og så villt, jeg elsker det! Elsker her. Orket forresten ikke se igjennom filmen før jeg legger den ut, er for trøtt. Såå unnskyld meg.

Likes

Comments

Første kvelden eller dagen i Dubai er over og jeg måtte benytte meg av sjangsen til å bruke shortsen min. Kunne nesten ikke vente med å ta den på, er såå takknemmelig for den! Den passer perfekt :-) Bestilte egentlig masse forskjellige topper jeg kunne bruke til den fra Nastygal, men en måned har gått og ingenting har kommet.. Sykt kjedelig. Skjønner ikke hvor klærne blir av. Jeg som egentlig skulle ha de med til Dubai.. Heldigvis er ny Dubai tur bestilt allerede i påsken, og da må de ha kommet! Ik, så deilig det er å tenke på. Dubai to ganger på en og en halv måned. SMIL.

Shorts//Runwaydremaz, Jakke//Abercrombie&fitch

Kom frem til Mall of Emirates i ste hvor nye skilter var oppe, der det stod "Please wear respectful clothing", og det stod at alle kvinner skulle dekke skuldre og ben helt ned til knærne. Følte meg en smule truffet ettersom runwaydreamz shortsene nesten viser halve rumpen. Obs!

Likes

Comments

Heihei! Nå er jeg inne etter en lang dag, og har endelig fått kjøpt meg adapter så jeg får strøm til både mac'n og iphonen. I dag har jeg opplevd min kaldeste dag hittil i Dubai, men det er heldigvis meldt varmere og varmere for hver dag. I dag har det vært super sur vind, og jeg var sikker på at solen ikke tok noe, så jeg la meg til slutt under håndkle. Etter jeg kom inn og så bena mine i speilet så jeg det at solen hadde visst tatt masse likevell. Ups! *Rød tomat bakfra.* Satser på mindre vind de andre dagene og bedre vær. Meldt hele 31 grader på torsdag, så det tror jeg nok blir varmt(!!) og deilig. I kveld har vi shoppet pittelitt på Mall of emirates. Jeg fikk med meg fire gensere fra forever21 pluss en genser til. Nå sitter alle brendte sjeler rundt stuebordet og koser oss, før vi hopper i seng. Klokken er allerede blitt 00:45 her. 
Synes selv jeg ser forferdelig brun ut når jeg står i dusjen, men med en gang jeg er ute derfra er jeg like hvit..Fikk besøk av sjefen.

Berta mi <>

Sorryyy Sondre <>

Likes

Comments

Glemte helt å poste mitt galla outfit for årets AEG. Bedre sent enn aldri? :-)


Likes

Comments

Klokken er snart fire på natten her nede, jeg har 12 minutter strøm igjen på mac'n og er endelig fremme i fantastiske Dubai. Eneste jeg dør av her nede, er at iphonen ikke vil la meg snakke i telefonen. Vi bor i en syyyyk leilighet som jeg var nødt til å filme for å vise dere. 10 kvadratmeter større enn huset mitt hjemme(!!). Elsker den! Nå skal jeg sove før jeg skal tidlig opp for å bade på stranden i morgen. Iih, dette skal bli deilig :-)


Trutemunnmafian
Likes

Comments

Da flyr jeg avsted til varme dager ved havet, strender og shopping. Håper alle har en fin ferie! Jeg skal gjøre så godt jeg kan, snakkes i Dubai!! :D

Likes

Comments

Denne dagen har vært litt rar, men for det meste fin. Thea vant AEG Powercontrol finalen i ste med Lille Impi, noe som var super gøy! Flinke stjerner de to. Jeg kom hjem fra AEG, skulle pakke, men endte opp hos onkel med syden følge og mine besteforeldre. Når jeg kom hjem skulle jeg pakke, men det begynte med en telefon som endte opp til tusen. Til slutt ble jeg litt sliten og la meg på soffaen med pappa, der har jeg vært til nå. NÅ SKAL JEG PAKKE! Har selvfølgelig pakket to skjørt og noen shortser, feks yndlingen fra Runwaydreamz(<3).  ="">


Abercrombie er klar hvertfall..

Så klar at bikinen har vært på plass i dag
Likes

Comments