Dagens var ikke så kreativ, men alt er hvertfall nytt fra London - Riverisland.
Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå er jeg endelig hjemme etter skole og treninger. Skolen i dag var forferdelig kjedelig, det eneste vi hadde var masse teori. Kan heldigvis trøste meg med at jeg har fri i morgen, yey!! Nå sitter jeg på baderomsgulvet, greit klar for en dusj før Mads kommer til meg. Red for Marit på Super i dag og jeg er fortsatt like fornøyd. Marit har så herlig personlighet og er utrolig dyktig, nesten så det er en liten dressurhest jeg sitter på. Noe som er morro, veldig motiverende å kjenne at man virkelig får det til! Etter stallen bakte jeg kake for Thea, fordi hun hadde tapt et veddemål, så i bytte mot at jeg bakte fikk jeg nesten halve kaken og deig. Nam! Nå svir det i magen, kjenner det ble litt for mye kakerøre, men det smakte fantastisk! Har dere hatt en fin dag?:)


Har ikke rukket å ta bilder av klærne enda, men jeg har fri i morgen så da gjør jeg det i morgen tidlig. Her er hvertfall litt av det liggende.Elsk!

Likes

Comments

Akkurat nå er jeg SÅ gira. Mamma og pappa er nettopp kommet hjem fra en langhelg i London. Kan trygt si at hele rommet mitt, eller huset lukter Abercrombie og det føles fantastisk. Jeg har nettopp blitt en heldig eier av nye klær fra både Abercrombie & Fitch, Topshop, Riverisland og mer. Iiih, hvor gira og glad dette gjør meg. Tror de som kjenner meg vet at jeg har en alt for stor kjærlighet til klær, selvom jeg ikke er flink nok til å kle meg. Likevell. Dette er himmelen. Nå er 15 nye plagg fra nastygal trykket hjem til Norge og jeg sitter i sengen min med mine nye skatter fra London. Hvordan skal jeg klare å sove?? Om det er interesse tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine nye ting i morgen - men først en liten sneak peek her, før jeg sovner inn med Abercrombie genser som pute. Ingen lukt er bedre enn denne. Nå kommer jeg til å sove godt. Håper alle andre gjør det også!! :-)


<> in l0ve

Likes

Comments

Denne mandagen har faktisk ikke vært så alt for ille. Når jeg var ferdig på badet i dag tidlig hadde Kaja laget deilig frokost til meg - stekte rundtykker og ferdig skjært appelsin. Namnam, spiser appelsiner hele tiden om dagen, noe av det beste jeg vet om for tiden. På skolen hadde jeg norskprøve, noe jeg gruet meg alt for mye til, men jeg tror faktisk det gikk overraskende bra! Fin følelse. Ellers koset jeg meg bare med min herlige Julianne(<> Etter skolen kom ble jeg hentet av bestefar og tok en tur ned til bestemor. Der kom jeg hjem til hjemmelagde boller og pannekaker. Jammiii! Etter jeg var god og mett, hadde vært i stallen og litt div har jeg og Thea ryddet og støvsugd hjemme for å stæsje litt opp før mamma og pappa kommer hjem fra London. Nå slapper vi godt av i soffaen med bestefar og Eyvind Hellstrøm. Har dere hatt en fin dag?:)

Fikk alle bildene Vilde tok på fredagen, så her er noen fler av de. Lik hennes facepage her.Likes

Comments

:) Jeg er helt forelsket i klærne fra Nastygal!! For noen dager siden hadde jeg en handlekruv med over hele 60 varer i. Nå har jeg minsket handlekurven til 15 varer, men det er fortsatt litt for mye. Det er så kjedelig at tollen er så dyr, hadde det ikke vært for det og mangel på penger skulle jeg gjerne kjøpt alt de har. Akkurat nå står jeg i et lite dilemma og er veldig usikker på hvem av disse tre jakkene jeg vil ha. Tror jeg heeeelt hundre prosent sikkert vil ha jakke nr.2, egentlig nr.3 og nr.1 også, er så forferdelig usikker. Hva synes dere? Hvilken jakke(r) burde jeg kjøpe? Om jeg kjøper.

1.

2.

3.

<>

Likes

Comments

Elsker fredager med tanken på lørdag, hater søndager med tanken på mandag. Søndager er den lateste dagen i uken hvor jeg gjør minst mulig, det mest aktive jeg gjør er vell ridning. Sånn sett er søndger fantastisk. Tanken på mandag derimot er forferdelig. Leste på it's i ste at jeg har en prøve i morgen jeg heeelt hadde glemt bort, noe som ikke gjorde kvelden noe særlig bedre. Tror det blir lesing i dusjen i morgen og tjue min før jeg legger meg, fordi jeg har faktisk ikke begynt enda. Fy. Denne helgen har vært veldig avslappende og deilig, så nå er jeg fit for fight(egentlig ikke) og klar for en ny skole uke.. Herrefred, som jeg gleder meg til ferie! Har dere hatt en fin helg?:)
Sykesøster Ida har pleiet armen til Kaja med bandasjer, alovera og pille. Får håpe det ikke blir for ille!

Verdens peneste som er dypt savnet hos meg. Heldigvis har han det fint hos ei veldig søt, søt jente :)


Likes

Comments

Skal aldri lage mat igjen! Mamma og pappa er i London i helgen, så jeg har ansvaret for huset. Middag må jeg ha hver dag, og siden Kaja er så kreativ i matlagingen så er hun her for å hjelpe meg. I går lagde vi pizza på pitabrød med skinke, kjøtt, ost osv noe som smakte fantastisk og var veldig vellykket. I dag derimot skulle vi spise fritert scampi, ris, saus osv. Det begynte bra med marinert scampi som loktet fantastisk. Oljen var i kjelen og det eneste vi manglet var å putte scampien oppi. I det Kaja åpnet lokket på kjelen med olje steg flammen opp og oppover armen til Kaja. Hun helt rolig, men jeg derimot døde helt. Samtidig som jeg skrek "vi brenner opp huset!!! kaninen min er redd" hiver Kaja kjelen i snøen mens flammen bretter seg ut står sikkert to meter opp, før den slukker sekundet etter. Jeg visste om jeg skulle le eller grine, og med en gang flammene slukket gikk det opp for Kaja at armen var vond og at hun nesten nettopp hadde satt fyr på seg selv. Jeg har aldri, aldri vært så redd før og var nesten sikker på at huset skulle begynne å brenne. Skal aldri, aldri mer fritere mat! Vet fra i dag av at jeg for alltid skal bo sammen med mamma og pappa'n min - Da er middagen trygg!!


Maten ble heldigvis god!!
Heldig som jeg er får jeg en hau av skrytebilder fra mamma og pappa, skal ikke nekte for at jeg er misunnelig.Verdens beste foreldre!

Likes

Comments

Da har min fantastiske, fine, flotte, kjekke, pene, snille, herlige, deilige ponni - Drumbad French Connection reist avsted til Skien. Vet ikke helt hvem han skal til, men har hørt de er utrolig snille. Håper han får det fantastisk hos den heldige jenta som får gleden av å ri han, samtidig håper jeg at de får masse, masse gøy sammen. Drumbad er en herlighet av en ponni med kjempe nydelig personlighet. Han er alltid snill. Tror faktisk dette er den snilleste og mest lydige ponnien jeg har hatt gjennom tidene. Jeg kan bare gå rundt over alt og han kommer alltid etter. Døren på boksen kan stå åpen og enda jeg prøver å få han til å gå ut med en gulrot i hånden kommer han ikke, han venter på at jeg går til han. Boks døren kan stå hundre prosent åpen og han gjør ingenting galt. Mine andre løper som regel ut så fort de har sjangsen, hvertfall når de ser godteri. Tror ikke det har gått helt opp for meg at han har reist enda, men gruer meg til å komme opp i stallen i morgen for å se den tomme boksen hans. Huff!


Gud, som jeg elsker denne skapningen!! <>

Likes

Comments

Merker jeg kommer til å bli en fantastisk husmor. Kaja har nettopp reist etter hun har hjulpet meg med å handle inn mat og steke kjøttdeig. Jeg er nå ferdig med middag, dessert og støvsuging av huset før Annki kommer til meg og blir her til i morgen. Blir koselig med litt besøk. Ikke ofte jeg står for all middag laging, dessert og støvsuging, men i dag har jeg faktisk vært flink! Lover godt til jeg blir eldre, hehe.. Nå mangler jeg bare å løpe en tur i dusjen, ha en finfin lørdag :-)stoltetrynet

Dagens outfit i stallen på frk.Høglund. Smasshiing <>

Likes

Comments

Fineste Vilde i klassen min er så utrolig flink til å ta bilder, drive med photoshop, sminke og egentlig det meste som trenges for å få bra bilder. Den siste tiden har jentene tatt utrolig mye bilder på skolen og på fredag var jeg så heldig og fikk en liten shoot med Vilde selv. Her er to av bildene jeg har fått, anbefaler dere en tur innom bloggen hennes for å se på enda flere av bildene hun har tatt - de er så fiiiine!


Likes

Comments