Okei! Ting tar tid og ja, jeg kan være ganske treg. Tenkte jeg skulle lage dette hesteinnlegget noen av dere ønsker, men jeg vet jo ikke helt nøyaktig hva dere vil vite om de. Så jeg bare skriver noe og om dere vil vite mer, skriv det ned også bare fortsetter jeg med å besvare på spørsmålene nedover i dette innlegget.

Gas Man har jeg hatt i ett og et halv år nå, men pga litt surr så har jeg ikke startet og ridd så alt for mye på han. Jeg har startet og ridd han i kanskje ett halvt år til sammen. Han er en stjerne og virkelig en yndling! Han gjør alt. Jeg kjøpte han i Irland og det var Michael Duffy som red han der nede. Han gjorde det veldig bra på han og red masse feilfri 130 cm. Han er 14 år gammel nå, altså født i 1997, så han er ikke så gammel. Han er en ganske liten kategori 1 ponni med syk sprett og fart i rumpen. Han svever til tider. Jeg elsker å ri han og elsker å hoppe han. Han er sykt kul å ri på. Veldig hissig og vilter til tider, men det elsker jeg!  Han har et hjerte av gull og du kan stole hundre prosent på han. Han fikser det meste så lenge bena er på og kan virkelig trylle. Jeg elsker bebien min og gruer meg alt for mye til jeg ikke skal ri han mer.. Bare tanken får meg til å gråte. Jeg vet ikke helt hva som skjer med han når vi er ferdig sammen. Pappa har veldig lyst til at Thea skal ri han, men han er litt vanskelig så hun vil ikke få det til med en gang, så kan hende ei heldig, søt jente får ri på han imens. Men det er pappa som styrer dette, så jeg skal ikke si noe sikkert. Jeg hadde som sagt ett år hvor jeg ikke startet stjerna mi noe, men i sommer har han gått masse. Har ridd en del 125?er på han og masse mer. Han er super flink, men jeg er snart for gammel og skal dessverre bare ri tre stevner til på han og Drumbad. Knuses helt av å tenke på det! Rett etter høstferien er det rett til Oslo Horse Show med begge, så er det HM i Kristiansand og Baltic stevne i Danmark hvor Gas Man skal hoppe 130 cm. Jeg gleder meg, men er fortsatt helt sykt forferdelig og tenke på at det er det siste vi gjør sammen.Drumbad French Connection er min andre ponni. Han er kategori 2 ponni og egentlig Thea sin. Han er en utrolig kjekk, hingstebass og utrolig snill. Du merker virkelig ikke at han er hingst på oppførselen. Mer bedagelig og snill ponni finnes ikke. Drumbad er 9 år i år og vi har egentlig eid han veldig lenge. Han gikk i Irland før vi fikk han, pappa kjøpte han utenom at vi visste noe og vi eide han i hele 9 måneder før han kom hit til oss. I utgangspunktet er det Thea sin ponni, men hun fikk det ikke til med han så jeg overtok han. Noe jeg selvfølgelig ble veldig glad for. Han er utrolig fin på både bakken og i spranget, men samtidig sykt seig. Han fores opp med havre og gule epler før start. Ettersom han stod i 9 måneder før han kom til meg så var det en del jobb med å få han opp igjen så foreløpig har jeg ikke ridd alt for mye med han heller, men han har gått noen 110cm, pluss fem kvalifiseringer til Oslo Horse Show, Disse gjorde han med glans og er plassert i nesten alle, så han er med i Oslo i år. Noe jeg gleder meg veldig til! Drumbad er en drømmeponni på alle måter, snill, hopper fantastisk, fin på bakken og ikke minst ser han forferdelig bra ut! Han er min lille gull klump <3>  

 

Svar på deres spørsmål:

når skal du selge ponniene dine? , skal du få hest da? :P hvilken dato skal du på kosh? <3>Jeg er veldig usikker, men enten selges de når jeg er ferdig som ponnirytter eller etter Juleshowet i Vilhelmsborg eller så skal Thea ha de etter meg. Ja, det blir hest på meg! Jeg har en fin, fin hest stående i stallen. Hans navn er Oriental Super Fantastic og det er Andrea som rir han. Han er ganske ung og ikke så alt for rutinert, men Andrea har startet feilfri 135 på han med ett riv i omhopping på 140 cm. Så jeg gleder meg til å begynne å ri han og håper at jeg kler han! Tror jeg er der fra 12-16.oktober, jeg skal vertfall ri 13-15.

Vet du noe mere om det blir hest på deg til neste år?

2. Hva skjer med ponniene når du er ferdig med ponniåret? er det lenge til du selger ponniene?

Hehe, skjønner godt det skal bli herlig! Sykt digg :D

 Har du noen mål for din fremtidige ride karriere på hest? mener du sa du skulle ri super, men ble litt usikker.. Men svar om du vil du :-) De tre første er vell egentlig besvart over, men ja karriere på hest.. Jeg er veldig usikker. Jeg har veldig lyst til å ri i toppen, oppnå det som er å oppnå på hest. Men dette er veldig vanskelig og det er mange gode hester der ute. Jeg har ridd hest to ganger før bare også, så det kan bli spennende. Men jeg har overhode ikke lyst til å sitte hjemme og ri på bakken hver dag og starte none distriktstevner innimellom, da dropper jeg heller hest. Helt ærlig

Hvordan går det med neglene når du rir, og dusjer? Jeg har nemlig prøvd fakenegler før, og det fungerer dårlig i begge deler. Når man dusjer med de på, så blir neglene helt rare etterpå, og når man rir så klarer jeg ikke å ri, haha :p

- Av de som rir i toppsporten i sprangridning, hvem er du best venner med, og som du som oftest henger med på stevner osv?

 Det går veldig fint med neglene. Når jeg rir merker jeg de ikke, og jeg bruker jo noen tynne hansker over. Har heller ikke merket at de blir noe myke i dusjen. Jeg er aller mest sammen med Frida av jentene i hestemiljøet. Vi møtes også utenfor stevne innimellom, noe som er veldig koselig! Hun er den søteste jenten jeg vet om! 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

kjempefint! kan du lage et innlegg om typen din? :D Tusen takk! Vet ikke helt om han vil ha eget innlegg her eller ikke, men jeg kan vell alltids spørre han    

kan du ikke vær så snill prøve å blogge oftere? skjønner at du har veldig mye å gjøre osv.. men kanskje du i vertfall kan prøve? :D Jo, jeg skal prøve å få presset det inn litt oftere. Har bare så mye å gjøre og så mye jeg vil gjøre; men jeg skal bli flinkere. Har heller ikke så mye spennende som skjer og har ingen bilder å bruke nesten. Hater å blogge uten bilder og det blir litt kjedelig om det bare er photobooth bilder av meg her inne.    

Så kjekt :D Alltid gøy å fikse hår og negler!

Hvor godt holder fargen på øyevippene dine, etter du farget dem? Jeg fikser de hver 3.-4. uke. Noen ganger litt sjeldnere.    

ahh, sykt fin:) vet du hvor mye slike jakker koster?:) Taaaakk! De koster 7000 kr.    

Å så fine negler :) :) hvor mye koster det sånn ca å ta gelenegler eller akryl'? :D Tone er lærling, så hun tar bare 400 kr.

Heldig!! Men jeg spør igjen finnes det Abercrombie & Fitch klær i oslo? :)) Det er ikke noe egen butikk for klærne og jeg har aldri shoppet Abercrombie I Norge før. Men tror Carlings selger litt av fjorårets modeller.    

Det så vondt ut:s har noen bilder av deg! Hehe, var faktisk ikke vondt Kunne jeg fått de på noen måte?    

Skal du til syden? HVor skal du reise ? :) Jaa, reiser natt til søndag. Skal til Rhodoes    

Hvor skal du til syden forresten? :) Ble litt misunnelig her jeg sitter.. Siden det ikke blir noen sydentur på meg likevel :/ Skal til Rhodoes. Ah, kjedelig! Jaa, tror det blir Ganske så greit med litt sol nå 8)    

så morsomt, herlig! hvorfor kom hun så fort hjem igjen? :o skal hun ikke tilbake til Utha?<3>Nei, hun skal ikke tilbake. Hun er syk og må derfor reise tilbake til Norge?

 

:-) Siden det er så lenge siden sist så kan jeg vell alltids kjøre igang en spørsmålsrunde i dette kommentarfeltet. Har ikke så mye å blogge om akkurat nå utenom skole og ridning på bakken, så da kan vell dette hjelpe meg litt. Kjør på!


På hesten i går og i bilen på vei hjem.Jeg er blitt flink bak rattet ;)


Likes

Comments

Om en uke kommer endelig Kaja hjem til meg. 10 måneder ble pluttselig til én månede og jeg trenger ikke vente mye lenger for å se henne. Føles veldig deilig for meg, selvom det er kjedelig at hun ikke for oppleve alt hun skulle nede i Utah. Jeg gleder meg til å se hun igjen. Uheldigvis er jeg i syden når hun kommer hjem, men det er likevell mye mindre enn 9 måneder til jeg ser henne. Woop :-) Skal bli deilig å få igjen bestevnninen min <>
Likes

Comments

Natt til i dag sov jeg hos min kjæreste og i dag har jeg ikke gjort annet enn å fly fra skole til lekser, så til frisør og negl fiksing også hjem igjen til lekser. Har vært hjemme i ca en time nå for å øve på fremføringen min til i morgen. Gruer meg, men håper det går fint! Har blitt bittelitt blondere i håret i dag, noe jeg elsker. Jeg vil overhode ikke bli noe brunette nå. Jeg har også fått helt nye og fine negler av Tone. Elsker neglene mine allerede. De er så fine og fingrene mine ser så mye bedre ut. Nesten så jeg liker og stå og se på mine hender ta på ting i speilet fordi jeg ser så mye mer kvinnelig ut i hendene nå. sært, men morrroo :-) Tone har nettopp begynt med negler i frisørsalongen til min tante, hun er enda under opplæring og om dere er raske får dere det billig, billig om dere bestiller time nå. Nummer til både min tante (hår) og Tone (negler) finner dere her. HER. Visste dere forresten at tanten min var på slottet å satt opp håret til en nederlandsk prinsesse her om dagen? :-)


Kommer bedre bilde av neglene i morgen!Likes

Comments

Kom hjem etter skolen i dag og fant en liten gave på sengen min og inni den lå den diggeste vinterjakken. Verdens snilleste mamma, altså min mamma hadde vært og shoppet litt i dag. Så nå er jeg klar for vinteren og snøen kan værsågod å komme! :D
Bukse//Abercrombie & Fitch, genser//Sparkle & fade, jakke//Parajumpers

Likes

Comments

I kveld har vi spist utrolig deilig mat på Dinner i Oslo. Var ute med de samme som alltid, pluss Martine og Mads. Var veldig koselig å ha de med og veldig deilig å se igjen Mads etter stevne :-) Nå ligger jeg og dør i sengen fordi jeg har matteprøve i morgen, øvde noen timer med pappa iste, men jeg kan ingenting... Nada! Så ja, det kan bli morroLikes

Comments

Aldri i mitt liv har jeg vist en film hvor ponniene stopper eller jeg faller av, men denne gangen kan jeg ikke la være. I helgen har jeg opplevd mine sykeste fall noen gang. Det begynte med dette på videoen hvor jeg kom litt stort og han tok av, men dumme dyret angret så han satte ned bena, hoppet igjen og trynet. Beste av alt er at jeg landet på mine ben, selvom jeg trodde en periode at jeg skulle dø.. I dag så faceplantet jeg heftig da jeg skulle gå på Drumbad. Han må holdes veldig godt fast når jeg går på fordi han hopper rundt i piruetter, men var ingen som holdt han spesielt så jeg snurret over til andre siden av han da jeg skulle gå på og landet med trynet rett ned i sanden før start. Great! Flaueste jeg har opplevd tror jeg ..   

Begynner fort, men går saktere og saktere utover i filmen.. 

Likes

Comments

Vet ikke om jeg kanskje henger litt etter, men serr.... En ku!!

Likes

Comments