Er flere som har spurt etter salgsbloggen i det siste. Jeg har vært skikkelig treg med den, men nå er det nesten ferdig fikset. Jeg har droppet bloggen og lagt det inn på finn.no isteden. Grunnen til det er fordi det er lettere, tar mindre tid og enda flere ser det. Er noen flere klær der enn hva det er på salgsbloggen, pluss at enda mere kommer nå så fort jeg får tatt litt bilder av det. Så stay tuned! Dere finner annonsen HER

Skolens outfit


og må nesten unnskylde mitt trøtte, fæle fjes i dag.. Huff

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Trives bedre og bedre på skolen for hver dag som går. Klassen min er herlig og full av skjønne mennesker. Vi har det kjempe koselig og gøy i timene, selvom vi er flinke barn som jobber litt også. Hele dagen i dag har vi brukt på mediefag, noe som er veldig mye bedre enn vanlige fag. I dag har vi lært litt om hvordan vi filmer med store kamera og hvordan det redigeres i Final cut pro. De siste timene hadde vi om kommunikasjon hvor vi analyserte reklame osv. Merker jeg blir veldig trøtt i trynet av å sitte på skolen så lenge. Dagene på Sylling var vesentlig kortere. Heldigvis er dagene er her litt mere spennende. Blir så klart ekstra gøy med nye medelever også. Noen flere av dere som går medie? I morgen skal vi spille rugby i gjørma, noe jeg ikke helt vet om jeg gleder meg til enda..
Likes

Comments

Det er sol i dag, jeg elsker det! Synd vi sitter inne på skolen når det er så fint vær, men deilig å komme hjem til solen. Har fått selvutløsende knapp til kamera nå av pappa, så i dag har jeg prøvd det ut overalt i hagen. Fuunii! Nå blir det lettere med bilder til bloggen :-)

Bukse//Robin's jeans, Singlett//Forever 21, Jakke//Thea sin..

Likes

Comments

Jeg elsker kake!

Nå er jeg hjemme fra Stavanger og en hel dag har gått. Dagen i dag har gått til alt annet en mac'n. Etter skolen løp jeg og Merete på Magasinet for å kjøpe noen bøker, også dro vi rett hjem for å gjøre mattelekser. Flinke jenter! Verdens beste mamma hadde bakt verdens beste kake til meg i dag, pga sølvet. Så i dag har jeg virkelig blitt tjukk og go'! Garantert lagt på meg fem kilo. Jeg og Merete stappet i oss to-tre stykker, jeg og min kjekkas stappet i oss noen stykker utover kvelden og helt til slutt stappet jeg og mamma i oss enda ett. Ups! Tror jeg må trene litt i morgen.. Men jeg angrer overhode ikke. Er egentlig ikke noe kake menneske, men den kaken elsker jeg virkelig. Finnes ikke noe som smaker bedre tror jeg. Nå sitter jeg med siste delen av lekser før jeg skal legge meg for å kjøre til skolen i morgen. Er skikkelig trøttesen, men må nesten bli ferdig med leksene her.. Stress å begynne med skole igjen, menmen. Blir jo smarte! Liker jeg å tro hvertfall. Sov godt alle, vi snakkes mere og bedre i morgen. Lover!

Nå blir det forresten Oslo Horse Show og Baltic cup i Danmark på både Gas Man og Drumbad. Wiii, som jeg gleder meg!  

Likes

Comments

As always!

Tror nesten det er noe med meg, lag NM og sølv. Dette var tredje og siste gangen jeg rir dette stevne, fordi det er mitt siste år som ponnirytter. Alle årene har jeg fått sølv. Selvfølgelig super gøy med sølv, selvom det hadde vært enda mere super gøy med gull. Det er små marginer og ingenting som skal til. I fjord var vi tre feil unna, i år fire. Eller lettere sagt for de som ikke rir, et riv, tramp eller whatever unna. Laget i år var noe helt annet enn tidligere. Årene før har det vært Kaja, Merete og jeg, pluss Hedda i fjord. I år var det bare meg igjen, men med nye jenter. Så det var veldig gøy! Vi er super happy og Gas Man har virkelig gjort jobben sin. Han var faktisk den beste ponnien på laget i helgen, så da kan jeg jo ikke klage på stjerna mi <3 nå="" sitter="" jeg="" i="" lastebilen="" på="" vei="" hjem="" og="" er="" utrolignok="" halvveis.="" tiden="" går="" utrolig="" fort,="" selv="" i="" lastebil.="" kjørte="" nettopp="" forbi="" epona="" ridesenter,="" så="" det="" betyr="" at="" vi="" straks="" skal="" stoppe="" å="" spise="" litt="" så="" ponniene="" får="" hvile.="" håper="" alle="" har="" hatt="" en="" super="" helg="" :-)="" nå="" er="" det="" hjem="" til="" skole="" og="" lekser,="">Likes

Comments

Nå ligger jeg under den deilige, varme dynen min samtidig som jeg hører på at regnet spruter ute. Merker jeg får mindre og mindre lyst til å bytte ut dynen min med kulden. Var oppe litt før syv å foret dyrene i dag, men etter det gikk jeg å la meg litt igjen fordi det var hele 40 startende i LA og det begynte ikke før ni. Her ligger jeg enda. Thea kom nettopp inn i lastebilen med en 1.plass på Strawberry Top. Gas Man er klar for stevne, men Drumbad er jeg litt usikker på om skal gå enda. Om det fortserrer å spurtregne som nå tror jeg vi heller kjører hjemover til mamma og Sondre isteden for å bli enda mere klissevåte etter NM.. Hater regn! Sto ute å snakket med Kaja i tlf i går til ca halv halv ett på natten, savner skikkelig å ha henne rundt meg hele tiden. Dagene går heldigvis faktisk fort og jeg får heller bare glede meg til hun kommer hjem. Nå må jeg vell straks kle på meg å gjøre meg klar for å ri, snakkes på vei hjem!


Random bilde av meg med de beste <>

Likes

Comments

Heii :)
Nå er jeg ferdig med enda en dag i Rogaland og første runden i lag NM er ferdig. Dagen i dag har vært skikkelig opp og ned. Begynte med at jeg falt av Drumbad i cupen?!?!.... Men så kom stjerna Gas Man og gikk igjennom med ett riv. Litt kjedelig for dette var siste uttaket til Oslo Horse Show, men jeg krysser alt jeg har og håper på at det går greit. Red MA på Drumbad i dag, første dagen av East west super leage og kom meg faktisk igjennom med 4 feil på hinder og to tidsfeil, tror jeg. Jeg kom hvertfall i mål, noe jeg i en periode trodde jeg ikke kom til å gjøre. Men hingstebassen var flink! Gas Man var super flink i NM runden i dag, eneste feilfrie på laget. Silje kom igjennom med ett super kjedelig tidsfeil, Karen hadde ett riv og to tidsfeil, og siste rytter Martine fikk tre riv i dag. Heldigvis er vi fire på laget, så vi kunne stryke vekk Martine i dag og står nå med 7 feil til i morgen. Noe som er ganske ok, selvom det kunne vært bedre. :-) Nå sitter jeg i hestebilen og venter på å bli hentet av søteste Frida. Vi skal ut å spise litt sammen, så det blir koselig! Så det var noen som lurte på om jeg kunne ta dere med på omvisning i hestebilen våres, akkurat nå er det sykt rotete her. Ser ut som et bombet h***hus.. Lillesøsteren min har kastet alle klær hun eier og har utover gulvene og det er helt umulig å få hun til å rydde. Hater det. Men jeg laget en liten blogg med noen få bilder av bilen på hest.no for en stund tilbake, så dere kan jo se på den her http://www.hest.no/blogg/blogg.html?bid=18793&blid=815547. Ha en fin kveld, snakkes senere!


Laget minus Silje fra NM i Drammen.

Likes

Comments

Oppvarmingsdagen for lag NM og uttaket til Bjerke cupen er ferdig for dagen. Ponniene mine har vært super fine. Har hatt fire av fire feilfrie runder i dag, bedre enn det kan det nesten ikke bli. Gas Man er klar for lag NM og cup finalen i morgen, Drumbad er klar for cup finalen og East West Super Leage. Laget mitt består av Silje på Rubicon, Karen på Kalahari og Martine på Ramiros.


Oi, dette skulle liksom postes i går, men fikk pluttselig dårlig tid til middagen så det ble visst aldri noe av. Hadde den sykeste middagen ute i går med fulle mennesker, en mann som sto på hodet oppå bordet og klutkrig. Ble nærmest kastet ut av restauranten. Haha. Huff.. Men nå må jeg løpe å sale på til finalen i Bjerke cupen. Oppdaterer senere i dag. Snakkes!
Var super fin og kreativ i klesveien i går også.. Bukse//MET, Genser//Bik BOk. Og, don't mind the mess

Likes

Comments

Nå er jeg endelig fremme i Stavanger og klar for å ri NM. Jeg så det var noen som spurte om ikke NM var i Drammen for litt siden og jo, det stemmer det. Dette er lag. Så jeg er med å rir på laget til Sylling. De to siste årene, forsåvidt de to eneste vi har ridd så har vi fått sølv. Både jeg, Merete og Kaja var med begge gangene. Denne gangen er det bare jeg som er igjen, men etter to år sølv håper jeg på at mitt nye lag og jeg klarer gull. Det hadde vært gøy! Dagen i dag har bare bestått av bilkjøring. Ikke så stress for meg, men blir litt kjedelig i lengen. Sov litt forran i bilen på morningen, men utover dagen måtte jeg nesten holde meg våken så jeg får sove til natten. Så da satt jeg å looket med kamera hvor jeg surret med å stille på lukkertid, blender og fokusen selv. Føler de fleste i klassen har litt mer dreisen på dette enn meg, så jeg må jo nesten øve litt. Nå er jeg stup trøtt og har lagt meg godt under dynen i den deilige dobbeltsengen min. Elsk. Savner å sove med Kaja her, men tror jeg overlever. Snakkes i morgen, sleep well!


føttiiiir

De tre siste bildene er akkurat samme tidspunkt og samme sted, eneste forskjell er lukkertiden og blenderen. Jeg som trodde i overigår at dette ikke hadde noe å si, ups.. Bra jeg går på skole ser jeg nå!


Likes

Comments

Da er jeg klar for Stavanger og akkurat ferdig pakket. Nå skal jeg bare opp i stallen for å få hestene på bilen, også reiser vi. Blir deilig med hundre timer kjøring i dag.. Jeg vet hvertfall om ei som skal sove litt! Kos dere på jobb, skole, hva enn dere gjør. Snakkes senere :-) 

Likes

Comments