Det er soool :)

Nå er jeg hjemme etter enda en herlig dag på stranden. Perfekt tempratur og varmt i vannet. Det er herlig! Har ligget å solet oss, badet masse og kjørt båt i dag. Einar tok oss med ut to ganger hvor vi hoppet fra båten og kjørte i bølgene. Ah, det er herlig! Håper været fortsetter slik så vi får flere deilige dager ved stranden. Var flink jente, og ferdig i stallen kvart på 11 i dag, så nå skal jeg ute å spise med family og Kaja. Snakkes etterpå :-)

Likes

Comments

Forferdelig stor bildeblogg..


I går så tok jeg og Kaja noen bilder mens vi ventet på Andrea. Som man kanskje kan se på bildene er jeg forferdelig happy lama om dagen. Full av energi og super glad. Når man sitter og smiler for seg selv, det er da men er lykkelig. Er det ikke? :-) Ponniene er de beste, sola er her, stranden og vannet er deilig, jeg har verdens beste venner, det er rett og slett sommer. Jeg stortrives, elsker det! Håper alle andre er like lykkelig som meg, slik det alltid burde være.


Happylame/fatlama.. :))))


Likes

Comments

Lykkelig!Håper alle andre der ute er det også.

Likes

Comments

ENDELIG er det sommer i Norge også. Været er herlig, vannet er deilig, stranden er full av herlige mennesker og ja, elsk. Det var på tide. I dag har jeg koset meg på stranden med masse av jentene mine både fra klassen, stallen og andre. Vi har solet oss og bare slappet av i stekende sol. Tror jeg faktisk ble litt smålig brent øverst på skulderen da jeg sto i vannet med Merete og Kristin, det steket hvertfall. Jeg elsker det. Sommer i Norge er så deilig når den først kommer. Synd den ikke finnes så mye. Elsker også at sommeren kommer nå som jeg er hjemme fra syden. Deilig å være borte i regnet og tilbake i solen. Nå skal jeg ned til bestemor, hun har vært i Nord Norge med oldemor den siste måneden, også skal jeg ri trolla mine. Snakkes :)

<>

Likes

Comments

Nå rydder jeg rommet i heidundranes fart, straks kommer Annki og vi skal ned på stranden. Endelig er det sommer for fullt i Norge. Cathrine hadde også helt riktig, nå er jeg slik (bilde) heelt uten sminke. Tjoheii! Veldig uvant og ser litt rart ut siden de under er så lyse, men tenkte jeg skulle farge dem så blir det bra. Viser også bedre bilde etterpå. Nå må jeg rydde videre. Snakkes, kos dere i solen :)

Likes

Comments

Nå er jeg ferdig i stallen, ferdig i dusjen og sitter og venter på at resten av familien skal bli ferdig. Skal inn til Oslo i dag for å legge ned roser, spise, shoppe og ettersom jeg ikke har noe sminke på i dag, kan dere kanskje gjette hva mer jeg skal? Woop woop. Håper det blir bra! Have a nice day :-)Likes

Comments

Nå er jeg hjemme i Norge igjen. Kom egentlig hjem i går kveld, men ble aldri noe tid til å blogge ettersom jeg dro rett til bestemor og bestefar, senere kom Kaja og jeg måtte besøke ponniene mine i stallen for å gi dem litt eppler osv. Dagene er nesten som vanlig i Norge, bortsett fra at det er sol!! Endelig. Det var på tide. Så dagen i dag har jeg brukt på ponniene, Kaja og solen. Elsker det. Nå er jeg ny dusjet og klar for kino. Pappa lurte faktisk på om vi ville være med å se på kino i dag, og det sier jeg ikke nei til. Så når Kaja er ferdig med å fikse seg kjører jeg(!) inn til Drammen :-) Snakkes senere, har masse blogger og bilder å komme med.Likes

Comments

Nå har jeg nettopp ferdig med litt lunsj sammen med Annki og pappa. Hentet Annki på flyplassen halv 1 i dag, så nå er hun endelig hos meg. Været er litt overskyet, så ble ikke noe stranda i dag, men skal straks ut å shoppe litt. Reiser inn til byen Barcelona en av dagene så i dag har vi sittet og funnet ut hvor forskjellige butikker ligger. Her skal det shoppes, wehu :D


Første og beste jeg fant. Fra julen 2010 med Oddemann/meg & Bongo/Annki :)


Likes

Comments

Oi, nå ble det mange blogger på en gang her, men må nesten bli slik når jeg kun får vært på nett på internett kafé.I dag som i går, herlig vær! Har vært å handlet inn litt frukt, solkrem osv med pappa i dag før vi la oss ute ved poolen for å sole oss. Barna bader mer enn de er over vann og jeg steiker i solen. Er ikke like varmt og solen tar heller ikke like mye som i Kypros, men det er deilig. Alt er bedre enn regnværet til Norge! Ringte Annki i ste og spurte om hun ikke ville komme en tur ned til meg fordi pappa så det ble litt ensomt her nede alene. (Verdens beste pappa!) Så i morgen klokken halv 1 skal jeg hente hun på flyplassen. Wihiiiiii, som jeg gleder meg :D:D Nå skal vi ute å spise middag, samme sted som i går. Men allerførst skal vi shoppe litt. Snakkes!

Forresten, tuusen takk for alle boktipsene! Nå skal jeg lese meg ihjel :D
bærn


Likes

Comments