Da er vi endelig fremme i Bergen, noe som er veldig deilig. Veldig greit å komme frem etter 7-8 timer i lastebil. Ponniene er inne på boksen med mat og vann, og jeg laget meg litt middag selv nå også. Vil ikke akkurat kalle det strålende sol her nede, men bedere enn i Sylling, det er det. Det regner hvertfall ikke, så da skal jeg ikke klage. Været i Sylling i dag tidlig var mildt sagt forferdelig. Har egentlig fint, lite interresant å fortelle dere. Har ikke gjort annet enn å kjøre lastebil hele dagen, så er grenser på hva jeg får ut av det.

Men til dere som lurer så kan jeg fortelle at jeg har XS i Victoria's Secret trusene mine og M i bikinitoppene. Bikinitoppene er litt store rundt, men det går fint ann å sy de inn noen hakk. Troooor strl er ganske like alle andre steder du kjøper bikini, om ikke så har de sånn "Size Chart" inne på siden som kan hjelpe dere.


Stjerna, Gas Man <>


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Klokken halv 7 i dag tidlig var jeg våken og noen få minutter over 8 var jeg i stallen. Ponniene er på bilen, vi er allerede kommet over fjellet og har kunn 5 mil igen til Voss. Tiden går ekstremt fort når vi ligger og sover i sengene i lastebilen. Ansiktet mitt er fullt av røde sovemerker og jeg er trøttesen i trynet. Regnet sprutet da vi dro hjemme fra i ste, men vi får nye sol bilder fra Bergen hele tiden, jeg gleder meg!! Håper det blir deilig vær med masse sol i helgen, jeg vil ha sommer nå. Vet ikke hvordan det blir med internett der nede, men jeg skal prøve å oppdatere så godt jeg kan. Forhåpentligvis kan jeg blogge litt fra havet ved stevneplassen når vi ligger og slikker sol :-)Likes

Comments

Woop woop! I dag fikk jeg endelig mine to Victoria's secret bikinier i posten. De var ikke helt like som det jeg trodde de skulle være, men jeg prøvde de på og er fornøyd. Elsker, virkelig elsker Victoria's secret. De har så utrolig mye fine bikinier, undertøy og alt ei jente drømmer om. I'm in looo0ve! Gleder meg masse til å bruke bikiniene i syden om bare litt over en uke. Den ene er allerede pakket med til Bergen, så håper på at jeg får gå med den der nede også. Helt tilfeldig fikk jeg også spørsmål av ei jente ang bikiniene i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne svare her, tilfelle flere lurer.

Leser: Jeg bare lurte på om bikinien du har bestilt fra Victora's secret var veldig dyre i frakten? Fordi jeg har tenkt til å bestille bikini der fra, også har jeg hørt noen rykter om at det blir veldig dyrt hvis man kjøper noe over 200kr, på grunn av momsen, tollen osv.. og det jeg skal kjøpe koster ca 215kr. så jeg lurer på om jeg skal dele overdelen og underdelen i to deler, at jeg liksom betaler hver for seg, men da har jeg hørt at frakten blir veldig dyr igjen, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre :S

Første gangen jeg bestilte bikini derfra bestilte jeg bare en bikini, da kom tollen på ca 200 kr så vidt jeg husker. Denne gangen kjøpte jeg to bikinier og da kom tollen på 255 kr. Er ikke noe flink på dette med tolling osv, men det går ikke på hvor mye bikinien din koster. To bikiner for 1000 kr har like mye i toll som to bikiner for 200 kr har. Jo mer du kjøper på en gang, jo billigere blir det med tolling. Velger du å sende bikinien i to deler blir tollingen dobbelt så dyr som hva den egentlig ville blitt. Litt usikker på hvordan dette egentlig funker, men det har ikke noe med Victoria's secret å gjøre, fordi det tolles på vei inn til Norge. Det er altså Norge som tar inn pengene, ikke Victoria's secret. Huff, ikke så veldig bra forklart og som sagt - jeg er ingen ekspert på dette. Men en ting jeg vet er at du må ikke sende underdelen i en pakke og overdelen i en annen. Det vil bare koste deg mye mer. Lykke til med kjøpet :-)
Søsterene sisters <>


Likes

Comments

Nå er alt ferdig pakket til Bergen og jeg er klar for å reise. Ponniene er klare for å hoppe bra og gå null. Kryss fingrene for meg?:) Har vært med min kjære Kaja i dag. Ser hun ikke før mandag og det føles ille. Det er ikke bra. Jeeg er klar for å ri bra i Bergen og kose meg i vannkanten. Bikini og shorts er pakket og jeg satser fullt og helt på go'vær. Jeg trenger det!!! Jeg og Kaja prøvde å sette på punkt vipper i ste. Resultatet ble faktisk veldig bra til at det var våres første gang. Mamma kunne ikke se hvor vi hadde festet de ellernoe. Skulle liksom ta bilder, men vi så helt forferdelige ut, begge to. Helt ærlig! Haha. Vi så ikke ut som oss selv og jeg er sikker på at det var ikke ett eneste fint bilde jeg kunne tenke meg å vise dere. . Men så hadde vi så fine vipper, så det må jo nesten til fordeom. Håper dere overlever. Noe drastisk må skje, fordi jeg kan ikke se slik ut når jeg skal gå bortover strendene i Kypros og Barcelona. Huff! Emergency. .

Håper dere har hatt en super dag!
Nå hopper jeg i dusjen, snakkiiis :-)


Likes

Comments

I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.


Likes

Comments

Klokken kvart på ett pleier jeg vanligvis å dra på meg ridebuksen, spise frokost, å løpe opp i stallen. I dag har jeg vært oppe i en evighet allerede. Var en tur innom tannlegen min i dag tidlig, fordi de surrer skikkelig. Tannlegen min vil ikke borre i munnen min, fordi det ikke er noe å borre. Så når jeg var der for ikke så lenge siden sa hun det ville bli 6 måneder til neste gang. Noen uker etter fikk jeg ny time, den som var i dag. Mamma ringte ned å spurte om dette var feil, men det skulle det ikke være. Jeg drar ned tidlig og kommer inn. Ingenting å gjøre. Aah, er så kjedelig når jeg må drive å dra ned dit for ingen grunn fordi hun ene damen surrer. Menmen, da har jeg hilst på tannlegen min i dag og. Har reist rundt i hele Buskerud i dag, innom hestebutikker for å bytte ut hesteutstyret til Thea, forid det hun kjøpte i går var for lite og vi reiser til Bergen i morgen tidlig. Nå er jeg hjemme og på vei ut døren igjen for å reise i stallen. Hadde fått Victoria Secret bikiniene mine i dag, så lever i lykkerus nå. Jeg elsker dem. Ikke helt like som jeg trodde dem skulle være, men still love'em! Viser de etterpå, men nå skal jeg først pakke masse før Bergen. Seeyou:-)

Likes

Comments

Dette er ikke hver dag jeg gjør, men nå må det nesten til. Mine kjekke venner Erik og Robin har laget seg en egen blogg jeg syntes dere burde ta dere en tur innom å besøke. Link til bloggen her og om dere trykker på bilde. Anbefales på det sterkeste å ta seg en tur innom. Må også legge til at de er helt nye på bloggfronten, startet her om dagen, men jeg syntes de er veldig flinke allerede. Keep up the good work, gutter! :)Likes

Comments

Da var det på tide med header bytte. Eier ikke kreativitet, men ble hvertfall noe. Hva syntes dere?

Likes

Comments

I dag har jeg vært med Kaja nesten hele dagen. Vi har vært i stallen å ridd litt, sett litt film og bare slappet av. Så gikk jeg en liten kveldstur for å følge Kaja hjem. Kos som alltid! Så filmen Love and other drugs i ste. Suuuper søt film, med deiligste mannen og ikke minst søteste. Om dere enda ikke har sett den, anbefaler jeg den videre! Fra og med i morgen av skal Kaja ri to slagsponnier for Frank hver dag, noe jeg elsker. Da har jeg alltid besøk i stallen, alltid noen å ri med. Så det blir kos! Er så kjedelig å være eneste med fler å ri, for da er jeg alltid alene. Før var vi hundre stykker i stallen hele dagen, spiste, ridde og hadde det super gøy. Nå er det meg, Thea og bare noen få til. Det er litt ensomt til tider, er jo ikke alltid det er andre der likt som meg. Men nå har jeg hvertfall garantert ei. Det liker jeg :) Noen fler som egentlig har sett filmen? Hva syntes dere?<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Likes

Comments