Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig kveld hos Celine, sammen med Julie og Cathrine. Vi bare lå i sengen, slakset og snakket masse. Like kos som alltid det :) Tok litt bilder også, men ingen andre ville ut på bloggen. Hun ene var nydusjet og hun andre full av maling. Lenge siden sist jeg har vært med jentene mine fordi det aaaalltid er stevne når de har jentekvelder. Derfor ekstra deilig at det var i dag, hihi! I morgen skal jeg, Gry og Celine møtes halv 8 og sykle til golf banen i Sylling for å spille i to timer med Einar og Mats. Haha! Kan bli spennende. Visste dere at en av Norges fineste golfbaner er i Sylling?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Haste innlegg.. Nå skal jeg ut å møte mine Love's. Julie, Celine og Cathrine. Vi skal chille litt hos Celine. Slaske klærne er på og jeg er klar. Stakkars Julie skal risikere livet sitt på vei bort. Jeg skal kjøre hun. Heldigvis for hun er jeg verdensmester. He he.. Håper alle får en super kveld! Vi skal lade opp til golf i morgen.

Likes

Comments

Iiih, jeg gleder meg til sommerferie. I dag ga vi fra oss alt som heter noe med bøker og skoleting. I morgen skal vi spille golf fra klokken 9-11, så er det helg igjen. Baltic stevne og dyreparken i Kristiansand venter på meg. Jeg gleder meg. Mandagen får jeg vite hva jeg skal opp i på muntlig eksamen. Jeg dør om jeg kommer opp i engelsk, samfunsfag eller tysk. . Får ikke heeelt bestemt meg for om jeg overlever tysken eller ikke, men jeg tror ikke det. Så håper på noe annet! Onsdag er eksamen og det betyr at jeg har sommerferie fra onsdag neste uke. Det er helt viillt og tenke på egentlig. Tiden flyr, sommeren er pluttselig her og jeg er ferdig med 10 år på Sylling skole for godt. Aldri mer tilbake. Føles litt merkelig, men blir deilig også. Eneste minus er at jeg må begyne å kjøre til skolen. Blæ! Den sommerfeelingen med sol og varme er vell ikke helt her, ettersom jeg sitter og fryser på rommet mitt mens jeg ser på regnet. Med ferie modusen er her, helt klart! Hva håper dere på å komme opp i?


Været i Kristiansand ser lovende ut også, elsk


Likes

Comments

Våknet i dag til sprutende regn og hadde mest lyst til å hoppe inn i joggebuksen. Droppet joggebuksen, men slang på en deilig genser/kjole ting fra Chill Norway isteden. ElskLikes

Comments

I dag har jeg vært flink jente. Både jogget, ridd på trening og ridd på bakken for meg selv. Når jeg kom hjem spiste jeg noen deilig jordbær og nå ligger jeg rett ut på sofaen sammen med en pakke druer. Hettegenseren og joggebuksen er på, pleddet er krøllet rundt meg og Two and a half man er nettopp ferdig. Chiiillesen! Deilig mandag med andre ord. Har ikke tenkt til å flytte rumpen min over i sengen enda, er så lenge siden jeg så på tv sist at denne kvelden skal bli en liten tv kveld. Hihi, håper alle har hatt en super dag!

 

Likes

Comments

Om en måned og en uke er jeg tilbake i Kypros. Gleder meg! Det blir villt deilig. Denne gangen skal også min kjære Kaja være med meg, noe som gjør det enda bedre enn i fjord. Vi skal bo på samme stedet som i fjord. Utrolig fint sted, med eget hus og basseng to meter unna stranden. Det er super varmt og deilig der. Like ved Aya napa og ett par party steder til, så da kan man også ta seg en tur ut hvor det er litt mer liv enn familie middag. Wihii, jeg gleder meg til sommer, sydenland og masse sol! Noen fler som har noen syden turer i vente?

Likes

Comments

Har ett lite elsk for den sangen her om dagen! It makes me happy.


Til deg som lurte, kjolen er fra Nelly.


Likes

Comments

De siste dagene på skolen før eksamen nå består av ingenting. Eller noe, men det er unødvendige ting. I dag jogget vi Altanåsen, noe som forsåvidt ikke gjorde noe. Nødvendig skole greier er det ikke, men det skader overhode ikke med trim. Så var det ute av verden i dag og liksom. Jeg og Gry, som har bursdag! Hipp hurra for Gry! Vi hadde egentlg tenkt til å ta hele turen som kos, men så så vi at de tok tiden på oss. Vi løp ned til oppoverbakkene, gikk opp fjellet og løp hjem når vi hadde kommet til toppen. Egentlig ganske bra runde å gå når man vil trene med litt mer enn bortover bakker eller ikke gidder å bruke noen timer opp og ned Hørtekollen. Rett ved meg er det og, så fant ut at dette skulle jeg gjøre oftere. Eneste ulempe er at når du kommer til toppen møter du på en million veps. Jeg hater veps. Vi løp for harde livet og kom heldigvis hele gjennom. Nå skal jeg rydde litt i skolebøker etterhvert tenkte jeg, før jeg skal opp i stallen å ri alle stjernene mine! :-)

Likes

Comments