I skrivende stund ligger jeg, Kaja og Thea i lastebilen. Jeg og Kaja har akkurat sett en super søt film, the backupPlan og vi er ganske så klare for å legge oss. I morgen skal vi stå opp tidlig å fore hestene, også skal vi ta en liten joggetur før frokost. blir deilig!

Stevet i dag gikk egentlig veldig bra, er ganske fornøyd. Jeg red lilletur med Drumbad og fikk 3.plass. Gas Man gikk storetur og han var kjempe fin! Men jeg glemte banen i omhoppningen så ble en liten missunderstanding .. Typisk meg å glemme banen, bra Ida! I morgen skal begge ponniene gå storetur og jeg skal ikke glemme banen!

I kveld var jeg ute å spiste kjempe god mat i Drammen med Kaja, Therese, Thea og pappa. Det var kjempe koselig. Veldig koselig å se Therese i helgen, er en stund siden sist. Da vi kom hjem fra Drammen fikk vi besøk i bilen av Johan. Andreas og Pål skulle egentlig også komme, men de stakk etter 2 sekunder og prøvde heller å få besøk kl.1 på natten. Dårlig planlagt ... 

 

 Gammelt bilde, men det får gå! nattaa sweethearts <>

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Alt er pakket og klart, nå reiser jeg til Drammen. Gleder meg masse til en herlig helg. Kom opp i norsk - sammenhengende tekster på prøve eksamen, så må jobbe litt i helgen også. Prøver å bli ferdig i morgen så jeg kan kose meg og konsentrere meg om ridningen resten av helgen. See you!

 Likes

Comments

Jeg er så lykkelig om dagen! Vet ikke hvorfor, men selv når jeg sitter alene på mitt eget rom smiler jeg. Det er så deilig. Burde egentlig ikke vært lykkelig en gang, prøve eksamen er påmandag. Av alle dager velger de en mandag. . I morgen drar jeg til Drammen med Gas Man og Drumbad for måling og vettsjekk, så er det klart for Spring Tour. Skal ri nordisk uttaket på Gas Man, men siden Drumbad kun har gått ett stevne med meg er han ikke kvalifisert til det. Håper på en feilfri runde første dagen så jeg kan ri nordisk uttaket dagen etter. Ri skal jeg hvertfall! Må jobbe litt i helgen også, b o r i n g. Ellers er alt toppers, flotters! Håper det er slik for dere og :) Akkurat nå driver jeg å pakker til helgen, ponniene er klare, men jeg henger litt etter. Trenger egentlig litt søv, men jeg er rett og slett for hyper til å sove atm. Får danse av meg litt og pakke videre samtidig som jeg tar carzybilder i photobooth, så kanskje jeg sovner snart. Hehe, kult liv! Er forresten også veldig koselig med de søte kommentarene jeg får om dagen. It makes me smile :) :) :)
he he,  vet ikke hva jeg driver med. . Men same same!


 

Likes

Comments

Fikk mine nye kjoler fra Nelly i går og tok noen bilder med dem for å vise dere. Skulle egentlig postet det i går, men så kom Kaja og da glemte jeg det helt. Sorry for grello bilder, men orket ikke fikse meg etter flyturen såå .. Hva syntes dere?

Likes

Comments

For bare noen timer siden satt jeg her .....


Nå sitter jeg inne på mitt eget rom og venter på Kaja. Verdens beste jente sto opp klokken syv for å besøke meg, hihi! Jeg er så heldig. Opprinnelig skulle ikke jeg vært i Sylling før om en halv time, men da vi kom på flyplassen i går var pluttselig boardingen ferdig og flyet var på vei til å lette om 20 min. Flytiden var endret uten at vi visste noe og alt ble helt kaos. Vi løp gjennom alle sikkerhetsting med en mann som hjalp oss og noen andre tok seg av bagasjen. Under det hele så så de i passet mitt at jeg har vært i New York - USA, derfor ble jeg sett på som terrorist ellernoe, så jeg måtte være med tre arabere inn på kontor for å sjekke og ta kopier av hele passet mitt. Blond jente, 16 år, terrorist? Ja, sikkert noen her i verden som er det.. Men vi kom oss hjem og måtte ikke tilbake til hotellet. Var 2 timer tidligere hjemme også, så egentlig var det gankse deilig! Tiden flyyyyr
Likes

Comments

Vi var på vei til do i ste, og pluttselig var hele dyrehagen Zoo kommet til hotellet. Skilpadder, igler, slanger, fugler, kaniner, ender, alt. Det var dyr så langt du kunne se. Pluttselig sto du der med tre dyr i hånda utenom å vite hvor du skulle gjøre av de. Måtte selvfølgelig ta noen bilder med noen av dyrene. 

Likes

Comments

Enda en dag er over og nå er det bare en dag på stranden igjen før jeg reiser hjem. Jeg vil overhode ikke hjem enda, kunne mer enn gjerne vært her en uke mer. . Samtidig gleder jeg meg til å se venner, ri og trene av alt jeg har koset meg med her nede. Rekker ikke komme hjem før jeg begynner å flasse, så det er jo selvfølgelig super kult. Bah! Klarte å brenne meg skikkelig mellom puppene når jeg gikk i trekantet formet bikini, så det røde har nå blitt hvitt og Victoria Secret bikinien måtte brukes resten av oppholdet fordi det svei sånn. Heh! Alt er pakket og klart til flyreisen og jeg sitter i sengen, siste natt på hotellet. Hate it. I morgen skal jeg fange så mange solstråler som overhode mulig og ligge å grille så lenge jeg kan. Huff, trist å skrive om . . Håper alle har hatt en super ferie! Her kommer ett stort bildedryss med strandbilder fra i dag.
sjarmerende troll. .

 

Likes

Comments

Nå er jeg endelig i seng og klar for å sove. Hard dag i dag .. Etter boysa var hjemme dro vi ut og spiste litt thailandsk spicy mat - trodde tungen skulle brenne vekk, shoppet litt i butikkene på hotellet og koste oss med deilig dessert. Latebarna gikk opp på rommet mens jeg og mamma gikk tur til klokken 2300. Var nedom stranden og tok litt bilder også. Koskos! Nå skal jeg sove, sov godt alle andre også!
verdens fineste mamma!//Kjole kjøpt her nede fra Forever 21


 

Vet ikke hva det er, men hver eneste gang jeg er i Dubai er jeg ekstremt stygg.. Dette er 4. eller 5. gang jeg er her, og jeg har enda ikke ett bilde av ansiktet jeg er noe fornøyd med. Tror det er noe med meg og det landet her som ikke vil funke ...  damn

Likes

Comments

I dag dro gutta inn til Ferrari world i Abu Dhabi, mens vi jentene latet oss på stranden. Bademadrassen er flittig brukt og bikiniskillet enda litt sterkere. Ikke feil! I Ferrari world var det innendørs berg og dal baner med ferrari biler, med verdens raskeste akselerering på berg og dal bane, ferrari biler, ferrari videoer, simulatorer og en hau av ting ferrari interessert drømmer om. Sondre var hvertfall i ekstase! Etterpå har de vandret rundt i Abu Dhabi og bare tittet litt, og selvfølgelig tatt en del bilder. Såå here we go!

Likes

Comments

Living the good life

Nå er unga i seng og jeg under dyna. Jeg får aldri sagt nok hvor mye jeg elsker å være her. Jeg vil overhode ikke hjem på mandag. I dag var det enda varmere og jeg renner snart vekk. Klarer ikke ligge stille på solsengen mer enn fem minutter før jeg må løpe over den psyko(!!) varme sanden og legge meg på bademadrassen i vannet igjen. Er ikke en eneste sky og se, ikke ett lite vindkast. Kun stor stekende sol og blå himmel. Elsk! I dag har vi ligget på stranden hele dagen og var inne må Mirdif City Center og handlet enda mer klær og høye heler på Forever 21, Topshop og Zara. HIhi! Er vell egentlig slik dagene går og ikke stort mer å fortelle! Men jeg kan skriveunder på at livet er nydelig her nede og om noen skal på ferie anbefaler jeg dere en tur hit. :)
<><><><>

Likes

Comments