Har fått meg ny 18-200 mm linse fordi min forrige ikke var så glad i kulden og ble ødelagt i fjord vinter. Etter det har jeg levd med den vanlige linsen og en som går opp til 300 mm, men ikke begynner på 18 mm. Så kan lett si det er deilig med en jeg kan bruke hele tiden, uannst om det er langt vekk eller nærme. Er så irriterende og bytte hver gang du flytter deg fordi det enten blir sykt nærme eller sykt langt vekk. Jeg er ikke noe flink til å ta bilder, men har jo prøvd den ut litt enkelt. Hittil liker jeg den veldig godt :)
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tour de france next

Jeg er egentlig en veldig flink syklist. Jeg sykler alltid med noen bakpå, enten de er store eller små. Vi kommer oss alltid trygt frem uten skrammer, men i dag gikk det visst ikke helt slik. Her i Sylling har vi vinter, og den vinteren har ikke tenkt til å gi seg før det går over til høst igjen virker det som. I dag snør det IGJEN! Jeg syklet opp og ned til butikken med Cathrine bakpå, noe som gikk veldig bra. Vi hadde en sving igjen og det var inn til der vi skulle parkere på skolegården. Einar kjørte først og hoppet over en liten snøflekk, jeg tenkte at det sikkert var asfalt under og at det skulle gå supert. Før jeg rakk å tenke ett skund til lå vi på bakken med søle, grus og blod over hele oss. Herregud! Siste sving. Vi fikk oss en god latter, noen såre knær og hender pluss litt ødelagte klær. Besøkt helsesøster fikk vi gjort i dag og. What a day, typsik vår flaks! Unnskyld Cathrine! <3>

 

R.I.P


Likes

Comments


For nøyaktig 18 år siden kom verdens vakreste og ikke minst beste jente til verden. Jeg har alltid visst hvem hun var, men det var ikke før for ca 3 - 4 år tilbake vi ble venner. Etter det har hun blitt en av de personene som betyr mest for meg her i verden. Hun er alltid blid, alltid like herlig! Går ikke en dag hvor jeg ikke tenker på henne, og hun er virkelig med på å lyse opp hverdagen min. Hvert sekund består av savn og hvert sekund med er toppen av lykke! Bedre jente enn dette må man lete evig etter. Gratulerer så mye med dagen yndlings jenta mi! Kjør forsiktig og drikk med måte. Gleder meg til å tilbringe fremtiden min sammen med deg! Du er utrolig :)

 

 

My life would suck without you. Ever thine, ever mine, ever ours. I love you till the end. 

 

<><>

Likes

Comments

Her tror jeg resten av det jeg kjøpte i London er. Ble utrolig nok ikke så lite selvom jeg kun fikk handlet i to og en halv butikk. Hva syntes dere?


De tre siste her er på vask, så fikk ikke tatt bilde. Men fant et photobooth bilde av dem hver.
 

Nå stikker jeg på trening med ponniene og joggetur etter det. Blogges ;*

Likes

Comments

Da har jeg tatt bilder av nesten alle toppene fra London. Har tre til, men de er på vask etter jeg har brukt de pluss at jeg bruker den ene nå. Hva syntes dere?Likes

Comments

Begynte å ta på meg to av kjolene for å ta bilder så dere fikk se ordentlig,men jeg orker rett og slett ikke ta av og på alle sammen. Hvertfall ikke når jeg ikke klarer å se bra ut på ett eneste bilde av de hundre og 70 som ble tatt .. Men hang de opp i vindet, så får dere hvertfall se de sånn ca. Og bare sånn, just so you know - de er ikke noe super wow, så ikke ha alt for store forventninger, hehe! :) 
Likes

Comments

Skulle veldig gjerne vært en dag til i London så jeg fikk shoppet i de siste butikkene som ble bombet med maling dagen før, men det var det uheldigvis ikke mulighet for. På en annen side er det greit ettersom hode og nakken er så vond. I morgen skal jeg klippe meg og prøve å få bestilt time og naprapaten, trenger å få fikset nakken for å se om hodesmerten går over snart. Etter det skal jeg ri bebbiene mine, wihi. Nå er jeg veldig klar for natta, var oppe klokken tre norsk tid og det er en stund siden nå. Vet ikke om jeg skal blogge alt jeg kjøtpe, eller om jeg skal bare vise det i outfitene som kommer fremover .. Hva syntes dere? Fikk heller ikke tatt noe bilder i London. Ettersom jeg hadde så vondt i hode og shoppet eller var sperret i demonstarsjonstog så var det ikke det som sto først i rekken. Men tok noen rett før reisen når jeg drev å fant ut hva jeg skulle ha på.

 Sisterlove på flyplassen <>

outfit i LondonsgaterNye uggsene mine klarte jeg faktisk å ta ett lite bilde av


trøttbolle hjemme i go'stolen siin


 

Sweet dreams ;*

Likes

Comments

Som sagt var jeg i London i helgen hvor Lørdagen skulle gå ut på shopping. Det begynte bra med at jeg ble syk på vei ned og måtte spise hodepiller som aldri før og satt sovende i butikkene jeg ikke fant noe selv. New Look og River Island fikk gjennomgå, og jeg fikk rasket med meg hele 31 topper/kjoler og en shorts på bare de to butikkene. De neste jeg var innom fant jeg ikke så mye i, men ble en del super søte kjoler og gensere på Thea. Jo lenger ned i byen vi kom, jo mere mennesker ble det. Det var helt stappet med mennesker, musikk, bombe lyder og maling overalt. Såklart var dette noe mer enn bare en "festival". Knuste ruter på butikker og banker, 2000 politi, politihellikopter i luften, vannkanoner og gummikulekanoner og demonstrerende mennesker overalt. Kill the cuts, no cuts var bare noe av det som sto på plakatene. Vi gikk nedover fordi planen vår var å shoppe på topshop. Sko og Klær <3 men="" så="" langt="" kom="" vi="" aldri.="" pluttselig="" sto="" vi="" midt="" inni="" alle="" 250="" 000="" menneskene="" og="" politi.="" overalt.="" vi="" fikk="" presset="" oss="" bort="" til="" topshop,="" men="" der="" var="" det="" en="" "borg"="" med="" politimennesker="" og="" skjold="" som="" sa="" butikken="" var="" stengt.="" demonstrantene="" hadde="" tydeligvis="" noe="" imot="" butikken,="" så="" de="" hadde="" løpt="" inn="" å="" sprutet="" den="" ned="" med="" maling.="" så="" da="" var="" det="" slutt="" på="" shoppingen="" den="" lørdagen.="" var="" helt="" umulig="" å="" være="" der="" ute,="" så="" vi="" fant="" til="" slutt="" en="" taxi="" som="" kjørte="" oss="" hjem.="" vi="" slappet="" av="" litt="" på="" hotellet="" og="" løp="" en="" tur="" ut="" på="" primark,="" men="" mer="" enn="" det="" ble="" det="" aldri.="" sykt="" kjedelig="" at="" det="" skulle="" bli="" sånn="" den="" ene="" dagen="" jeg="" var="" der="" nede,="" men="" selvfølgelig="" gøy="" å="" ha="" vært="" midt="" oppi="" det="" hele.="" tenker="" i="" etterkant="" at="" jeg="" burde="" jo="" tatt="" bilder,="" men="" var="" litt="" i="" sjokk="" og="" det="" er="" to="" late="" now!="" anyway,="" syke="">Bildene er tatt fra:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4073520.ece

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10099515

Likes

Comments

Reiser en tur til Lodon i helgen for å friske opp klesksapet mitt. Woop woop. Skal tilbake til Oxford Street og shoppe villt i blandt annet New Look, River Island, Top Shop, Primark og masse mer. Jeg gleder meg!


// London i fjord med Annki

Likes

Comments