Noen som lurte på om jeg kunne legge ut julegavene mine, og selvfølgelig kan jeg det ettersom at jeg ikke har så stort mye å blogge om, om dagen. Gidder ikke legge ut alle i detalj, men kan jo alltids gå fort over de. I år så fikk jeg en julegave litt utenom hva jeg pleier å få, og denne er desidert noe av det beste! I år så fikk jeg en kjæreste! hihi. Lite smil fra øre til øre og full av lykke! Kunne vell egentlig ikke blitt bedre! Kjæresten min heter Thomas og er noe av det jeg vil kalle perfekt! Har alt det en kjæreste skal ha, og enda litt til! Synge kan han ogsåå, noe som jeg selvfølgelig smelter aav :) mehe! <>


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Julaften ble som i fjord, veldig vellykket! Jeg stor koste meg med min familie, spiste god mat og fikk masse fine gaver og ting jeg ønsket meg. Kunne ikke vært mer fornøyd :) Håper alle andre også hadde en fantastisk julaften! Nissen kom i år og jeg fikk til og med gave av han. Snill pike. Nå skal jeg snart opp i stallen for å ri bebiene mine, så skal jeg videre til bestemor og bestefar for å spise middag. Kos!
lol, fineste gaven da!Likes

Comments

I dag har jeg vært avgårde med siste julegaven, Kaja sin. Ble ferdig kvart over 3 i natt tror jeg, så den kom ikke ut før i dag. Ponniene har fått gulroter og kos og jeg har sett tre nøtter til askepott. Ingen jul uten det! Nå er jeg snart på vei i dusjen for å så få på meg klær. Eneste er at jeg aner ikke hva klær, men det finner jeg nok ut en gang innen dagen er ferdig. Håper alle får en herlig dag med alt de øsnker og enda litt kos til! :) God jul!

<>

Likes

Comments

God jul til alle, håper dere får en herlig dag! :)


Julen 2009 <3>

Likes

Comments

Da er juleball og skolen over for 2010! Det har vært et herlig år med masse gøy og mange minner jeg skal ta godt vare på. Skole er jeg ubeskrivelig lei og kan ikke beskrive følelsen av ferie! Jiiiiizz.. Nå skal jeg bare ta'n helt ut og nyte julen. Egentlig har det ikke gått helt opp at det er jul helt enda heller ettersom jeg var på skolen til og med i ste. Men det kommer vell :) Ønsker alle en fantastisk ferie! Juleballet ble desidert det besteballet hit til etter min mening. Alle tok helt av og Ess i ermet leverte med storm! Kunne ikke blitt et bedre siste ball, her er noen bilder :)


Litt krise! Prøvde kjolen en halv time før ballet og den var stooooor. Så vi måtte sy en flott,flott nødtrå i ryggen på den. Nais!

Min kjekke bordkavaler :)Likes

Comments

Kom et spørmsål om jeg kan lage en liten liste med mine 10 mest spillte sanger, og det kan jeg selvfølgelig. Er litt uoppdatert om dagen, og det går mye i Rihanna, men anyway :)

 

Rihanna - Who's That Chick?

Rihanna ft. Drake - What's mye name?

Rihannah - S&M

Bruno Mars - Granade

Rihanna - Love the way you lie (part 2) ft. Eminem

Rihanna - Complicated

Rihanna - Skin

The Black Eyed Peas - The time (Dirty Bit)

Robyn - Dancing On My Own

Katy Perry - Firework

 

hmm, litt vanskelig.. Hører egentlig på masse rart, men her er hvertfall noe :)

Likes

Comments

Tysk tentamen, tysk fremføring, rle prøve og mitt yrke fremføring er det jeg skal holde på med onsdag og torsdag på skolen. Stress, stress,stress. Spessielt når jeg ikke husker et ord av hva jeg leser. Sitter å rabler ned notater til rle pørven nå, super spennende og lese om Paulus, poesi, vsidomsord, ungdomens tid og sekusualtitet. Heldigvis er det snart juleferie. Det blir chill! 8 skoledager igjen og 10 dager til jul. Jeg gleder meg masse :)
søtebarn på skolen <>

Likes

Comments

Nå var det på tide med bytte av header. Jeg har fått inn en del headere av forskjellige jenter, og alle er veldig fine. Så tusen takk for det! Veldig usikker på hvem av dem jeg skal velge, men prøver å ser. Hvertfall til å begynne med blir det denne, hva syntes dere? Tusen takk til Stine som har laget den til meg :)
Likes

Comments