I år har jeg så vidt merket at det var halloween, er på en måte litt over den fasen hvor jeg kledde meg ut, gikk på alles dører og enten sang en sang, eller sa "knask eller knep". Om det ble knep, rullet jeg selvfølgelig dopapir rundt huset dems. Den eneste tingen som har fått meg til å huske halloween, er da jeg sto å ventet på bussen med Kaja og jeg så min søster titte frem i et flott kostyme. Dro heller på kino i år og spiste litt godteri der :) Hele helgen har jeg tilbringt med Kaja. Enten så har vi vært i bursdag hos hun, eller så har hun sovet hos meg. Var veldig kos! Gleder meg allerede til neste helg.


digge unger med munnen full av druer.


fin.no

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I natt sov Kajen hos meg, og det endte med at vi tok litt nye bilder. Kaja i mine fine bukser og jeg i mine enda finere.. Har vært litt dårlig på blogging i det siste, og det skyldes at jeg har vært syk og da er det ikke mye å blogge om. Men det kommer seg nå og jeg satser på at jeg er frisk om noen dager. Så da kan jeg prøve å forbedre meg :)

 Tok flere hundre bilder, men legger ut litt etterhvert tror jeg :)


Likes

Comments

I dag feiret Kaja 16 års dagen sin med femten herlige mennesker. Vi har snakket masse, sett film og bare kost oss :) Kjempe herlig å se igjen mange jeg ikke ser så ofte lenger! Men da blir jeg jo litt ekstra glad for hver gang vi møtes igjen. Så var super kos! :) Nå er det endelig helg, noe som er veldigveldig deilig. Nå skal jeg sove, og ikke tenke på noe lekser. Aah, føles fantastisk!!

Kveldens antrekk er nytt fra Vero Moda.<>

Likes

Comments

Beklager mitt fravær de siste dagene. Jeg har ligget hjemme, syk og ikke orket noe som helst. Begynner å komme seg nå, var på skolen i dag. Er så lei av skole at jeg ikke eier ord!! Har lest 40 sider i naturfag 3 ganger, to forskjellig notater som jeg selv har laget hundre ganger og læreren sin powerpoint hundre ganger, og jeg husker serriøst ingenting! og jeg dør av det.. såå da får vi gå for en treer i morgen, om det ikke skjer et under. Nå koser jeg meg med druer og vampire diaries. Beste serien, elsker Damon og Stefan! <>


I dag hadde vi fremføring av filmen vi har laget i et skoleprosjekt, så siden vi har fremført den tenkte jeg at jeg kunne dele den med dere. Den handler om en jente og en gutt som er sammen, men så ser han en annen og kjæresten blir sur. Så løper hun hjem, hvor hun fra før av har problemer med moren. Så de krangler, politiet kommer inn i bildet og jenta tar livet sitt til slutt..

 

<>

Likes

Comments

Sånn går nå dagen. Innlevering til i morgen, eller egentlig til forrige onsdag, men jeg fikk utsettelse pga bestefar, New York osv så har ikke vært så mye på skolen. Kom på for en time side at jeg hadde glemt å skrive om den ortodokse kriken, så da var det bare å begynne. Nå er jeg ferdig, og nå er jeg lei!! I morgen er det to tekster som skal skrives, en norsk og en engelsk som skal leveres på trisdag, så er det ny tysk prøve som skal øves til. Ah, som jeg elsker skole! <>

Nå skal jeg natte så jeg klarer å stå opp i morgen, noe jeg aldri gjør... Natti :):)


Random fra jentekveld i går :)

Likes

Comments
Flott og våken etter en fantastisk dag! Sov godt alle :)

Likes

Comments

I dag har jeg hatt en utrolig kveld sammen med jentene mine! Kjempe koselig. Vi har spist nydelig mat, danset og kost oss masse :) Har vært litt dårlig på blogging i helgen merker jeg. Men jeg har kost meg i stallen og hatt besøk hele tiden :) I dag så har jeg shoppet med mamma, pappa, Thea og Cathrinemin! Så da ble det litt nye klær på meg oog. Snart er jeg heldig eier av finfin vinterjakke også, men de hadde den ikke inne i dag .. I morgen skal jeg tømme hele rommet mitt før jeg skal male vekk grønnfargen min, gruer meg!! Håper virkelig jeg blir fornøyd med den nye fargen, visst ikke er det bare å male det grønt igjen :) ..<><>Likes

Comments

Gikk gjennom youtuben min og fant igjen noen filmer jeg nesten helt hadde glemt. Skikkelig koselig å se tilbake! Filmene av Oddemann fikk meg nesten til å gråte da tanken på at jeg skal selge han kom opp.. Heldigvis har jeg masse, masse filmer og bilder av stjerna mi som jeg kan ta vare på. Minnene med gullet mitt vil aldri glemmes. Men siden jeg både gråt litt, lo og smilte godt i går tenkte jeg at jeg kunne dele noen av de med dere. Filmene er egentlig bare masse random, litt fra stallen, skole, hjemme og min og Oddemann sin første 120 cm :)

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Skole igjen ... Damn, jeg var trøtt! Måtte konsentrere meg til tusen for å ikke sovne i dag. Merker det har vært en litt annen døgn rytme i New York. Jeg la meg ca 5-6 på morningen norsk tid og sto opp klokken 3 på dagen norsk tid. Var ikke akkurat høy i hatten da jeg skulle stå opp i dag tidlig. Lovte meg selv å legge meg klokken ni i dag, men ettersom at leksene ble ferdig halv elve og jeg blogger 7 minutter over 00, ser det ut til at planen gikk over. Sykt mye innleveringer, prøver, lekser og div på skolen nå. Vet ikke hvor jeg skal begynne og føler det aldri kommer noen ende. Jeg gjør noe ting ferdig, men enda har jeg en hau mer. Jeg begynner på noe, og pluttselig: oi, flere innleveringer og prøver til. Jehu! Hjelper ikke mye med engelsk og tysk lekser oppover til øra etterpå da.. Men tilbake til hovedgreia, outfit for dagen. Jada, jeg ser så våken og fin ut i dag atte .. :)
De to siste: K-R-I-S-E ... Jan Thomas next!Likes

Comments

I New York kjøpte jeg meg en hau av ugler, både ringer og kjeder. Ettersom at jeg har en liten elsk på disse ugle smykkene måtte jeg selvfølgelig ta med noe hjem. Disse har nå fått sin plass på smykkestativet og i "kakefatet". Men her er noen av de. Hva syntes du om ugler?
Likes

Comments