Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da er lag-NM over også, noe som er utrolig deilig. Denne helgen, eller søndagen har vært den værrste jeg noen gang kunne tenke meg. Vi endte på en sammenlagt sølv, noe som selvfølgelig var greit. Men min prestasjon siste runden var det dårligste jeg har klart å gjøre på Oddemann på det jeg kan huske. Akkuart nå skulle jeg for alt i verden ønske at jeg sa nei til å ri lag og sluttet min karriere på Oddemann med en bronse i NM. Værre avsluttning enn dette, finnes ikke.. Etter en litt dårlig oppvarming til siste runde, braste alt sammen og jeg sugde i å ri. Stakkars stjerna mi kan ikke ha forstått noe. Men han vil for alltid være den beste, og jenta som får han etter meg er den heldigste jenta i verden! og selvom han ikke ser dette, så: Oddemann, jeg elsker deg!


stjerna mi!!!
Likes

Comments

Da er jeg kommet frem til Rogaland og er veldig klar for sengen. Ponniene er sjekket og fått litt vann, jeg og Merete bestillte mat på rommet og har begynt å så Remember me. Sykt søt film. Gleder meg til sengen nå, men enda mer til i morgen :)


Likes

Comments


Sometimes the heart sees what is invisible to the eye.Fem minutter etter forrige innlegg kom solen frem også :):)

Likes

Comments

Oddemann er reist til Rogaland, klassen er på klassetur, noen er på skole og andre er reist til Rogaland. Kan ikke husket jeg har hatt så lite å gjøre på evigtider. Jeg har rokket rokkering i en halvtime, hoppet hoppetau, gjort unna rle og samfunsfag lekser, ryddet i skuffer, ordnet alt jeg skal ha med på fly og sittet å leika på blogger å facebook. Er virkelig ingenting å gjøre nå som jeg er alene. Hadde været vært greit kunne jeg kanskje ligget ute i solen, men det øser ned og du får dusjet hele deg av å være ute i mindre enn et minutt. Merker jeg begynner å bli litt rastløs her jeg sitter nå, gleder meg til jeg reiser ned nå! :) Hva pleier du å gjøre når du er alene?
Likes

Comments

I morgen går flyet mitt videre til Rogaland. I helgen er det lag-NM som skal ris. Jeg er på lag med tre andre jenter, og har et håp om vi kommer hakket lengre opp enn det vi gjorde i fjord. Da tok vi sølv med tre, og i år er vi fire. Så vi har mulighet til å stryke den dårligste hver runde, noe som gjør det enda litt enklere. Jeg gleder meg hvertfall masse. Ponniene kom frem i ste, så de står trygt og godt i stallen. Min snille, snille Kaja har hengt opp gardin og ordnet for Oddemann, så han koser seg :)

Outfit for skolen.

Var ikke helt klar over det bilde her, derfor fin poose!

De siste timene har jeg koset meg i pledd og puter, men nå er det natt. Sov godt alle!

Likes

Comments

I dag så har jeg vært med Annki gull på kino og sett "Step up". Jeg vil si at jeg digget den! Sykt bra. Så jeg anbefaler den til alle som skal på kino og enda ikke har fått sett den. jeg elsker virkelig dans, og skulle så indelig ønske jeg kunne danse slik selv. Men tror ikke jeg er bygget helt for å kunne det. Har ikke nok kontroll på kroppen min i det hele tatt. Men hadde virkelig ikke skadet om jeg våknet opp en dag og kunne danse rundt sånn. I'd loved it! :) Men løp å se, det ville jeg gjort om jeg var deg. Noen som har sett den? Hva syntes du?

Likes

Comments

:D

Tine Sagen, eller www.biti.moo.no har vært veldig, veldig snill og laget meg en ny header. Deilig med skifte for jeg var sykt eli av og se på den gamle hver gang jeg kom inn. Enda selvom Arrow var der. Men deilig med oppussing! Tusen takk til Tine! :)
Hva syntes du?


ooog en liten glad melding, og den er det at Arrow'n min er tilbake i Norge før 09.09.10 :D Lykke!!

Likes

Comments

I de siste dagene, eller dagene etter skolen startet har blogglysen vært helt borte. Jeg har egentlig hatt lyst til å blogge, men jeg har aldri funnet noe å blogge om. Nå om dagen føler jeg meg styggere enn det jeg har gjort på utrolig lenge. Føler at jeg ser ut som herverk, og at ingenting fungerer. Håret er alt annet enn fint, trynet er rart, kroppen er bolle, klærne blir feil. ALT. Jeg får aldri bestemt meg når det gjelder klærne til skolen, og det ender alltid med noe random som overhode ikke ser bra ut. Så kommer vi til annsiktet. Har rett og slett ikke følt det har vært så ille på evigetider og håret da ... orker ikke snakke om det en gang. Når jeg ser på meg selv slik, og tenket at "hmm, nå kan jeg blogge litt" så endrer det seg på sekundet når jeg kommer på at jeg ikke gidder å blogge uten bilder fordi det er kjedelig. We heart it bilder har jeg hele tiden, så det må dere jo en gang bli lei. Oppfinnsomheten til å ta bilde av noe som passer til er borte, og jeg legger rett og slett ikke ut et bilde av megselv i denne tilstand jeg er i om dagen. Æsj! Jeg håper virkelig det endrer seg snart, så kanskje det blir litt mere blogging og jeg kan føle meg litt bedre når jeg viser meg selv utenfor døra. Den siste tiden har jeg rett og slett gitt opp og i går gikk jeg hjem med dott på høyre siden av håret, rutete wow joggebukse, finfin tskjorte og kingsland jakke. Jakken er egentlig ganske fin da, men så var det jo reste til.. Men jeg skal pørve å bli bedre, skal se om jeg finner noe annet eller kommer på noe bedre. Time will show :) Håper dere andre nyter dagene, selvom det er kjedelig med skole igjen. Jeg gjør hvertfall det, så lenge jeg slipper å se på megselv.. 
Diggjente95

Likes

Comments