Etter i skolen i dag gikk klærne rett av og joggebuksen kom godt på og har sittet der siden. Så da blir det to outfits.

outfit 1 var neeesten slik.


Outfit 2, heh slask sa du?
xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag så har jeg bare kost meg og slappet av. Nesten slappet av såpass at det har vært kjedelig. Etter skolen red jeg på tur med Kaja og Marthe, Marthe var så snill at hun red Gasman så da var jeg en ponni fortere ferdig. Deilig!
Etterturen så har jeg bare vært hjemme og slakset i sofaen og hatt litt besøk av Cathrine, og selvfølgelig ble det noen bilder.
Så kjører bare på med de, for har ikke så mye mer på hjertet.
xoxo

Likes

Comments

hem, sorry. Er ikke helt i overskrift modus for dagen.
Men hele helgen har Kaja sovet hos meg, noe som har vært kjempe koselig. Hver dag så har vi badet i stampen og kosa oss. På lørdagen ble Annki også over for natten, pluss at vi fikk besøk av Martin, Gaute og Einar. Vi så litt på film for å vente på mørket, og stampet til litt over 23, kjempe deilig og selvfølgelig alltids koselig med litt besøk når du bobler.
hei idagrell!
haha,lol. Det ene fine bilde vi fikk av den ene gutten.


xoxo

Likes

Comments

Jeg lover mere blogging fremover, og blogging fra helgen. For bilder ble det. Håper alle sover godt!Natta love

Likes

Comments

Må nesten unnskylde meg for å ikke ha blogget i helgen. Har egentlig ingen god grunn, men det er fordi jeg hatr vært med venner hele tiden og jeg syntes det er litt usosialt å blogge, redigere bilder og div når jeg har besøk av de. Så da kommer heller bloggene litt utover uken eller helgen. Men kjempe koselig å høre at noen faktisk savner at jeg blogger.

I dag så har jeg bare ridd og kost meg. Nettopp kommet hjem fra Fellini. Har vært ute med min vennine Andrea og en del familie. Har prøve smakt litt desserer osv så jeg fikk bestemt meg til hva som blir servert under konfirmasjonen min. Har faktisk fått en kjempe søt fetter i natt også.

men hvertfall, her er litt bilder av mine siste innkjøp som var forgje fredag. Obs, hei treiga!

oi, ignorer annsiktet....

igjen, ignorer annsiktet. og det er kunn tightsen som er ny på begge neste
oog ignorer stillinga...Okei, ignorer hele meg i hele innlegge.. jeg så gal ut på alle bildene, men orket ikke se igjennom alle for å finne et mer normalt ett..

xoxo

Likes

Comments

I morgen er det nynorsk tentamen og igjen så sitter jeg å lurer på hva i all verden vi skal med det? På foreldre samtalen spurte til og med pappa om det og læreren kunne ikke svare på det. Det er jo bra! Men det må gjøres, så da får jeg nesten bare gjøre det, seelvom jeg aldri i livet kommer til å bruke nynorsken når jeg er ferdig på skolen.

I morgen kommer det e ganske stor bildeblogg med det jeg kjøpte forgje lørdag, grunnen til at det ikke kom i dag er fordi de ble tatt i ste og bildene var ikke inne på dataen før nå, så orker ikke drive å redigere osv til natta. Så da kommer det i morgen. Så håper jeg alle får seg en god natt søvn og drømmer bra i natt!
xoxo

Likes

Comments

Eeeegentlig skulle jeg ikke blogget nå, men heller øvd på tysk fremføring jeg skal ha i morgen. Men da jeg satt på kjøkknet i sta klarte jeg utrolig nok å si alt jeg skulle si helt utenom om å ha gjort noe annet enn å skrive det på plakaten min, eller stikkord. Så siden jeg kunne det den ene gangen har jeg vært så lat at jeg ikke har giddi mer. Obs! Dårlig av meg, jeg vet. Men jeg er så lei av alt som heter skole og lekser for tiden at jeg ikke klarer å gjøre noe. Så nå skal jeg legge meg godt under dyna og drømme om alt annet enn lekser, gleder meg..Sov godt alle! <>

Likes

Comments

stress, stress, stress...

Vi har så mye prøver, fremføringer, innleveringer og tentamner nå. Jeg skjønner ikke at ikke lærerene mine kan planlegge litt så de fordeler prøver og innleveringer jevnt utover, enn at pluttselig så smeller det og alt kommer på en gang. Det er så sykt irriterende! I tillegg så ser jeg helt forferdelig ut om dagen, værre enn vanelig. Både hår, klær og annsikt så jeg er ikke i noe bilde humør eller noe. Så bildebloggen med hva jeg kjøpte på lørdag får bare vente noen dager til om jeg ikke bare retusjer trynet. Vi får se.

I tillegg er det denne aske skya. Jeg gråter om den kommer. Jeg vil ikke ha mere kulde! Jeg vil ri ute, ha sommer og sol! Elsker virkelig sånn vær som det har vært i det siste, utenom dagen i dag. Den besto av både snø i varmegrader, regn i kjempe kaldt vært og sol med og uten vind. Rare greier. Men jeg håper alle koser seg og nyter solen så mye som mulig. Så krysser jeg virkelig fingrene for at det ikke kommer noe ash from iceland over norge.


Random innlegg, random bilde av random jente og random gutt....

xx

Likes

Comments


Svar: Jepp, det er jeg som eier Odd One Out. Ehm, på stevner har jeg ridd opp til 115 cm og på treninger hopper jeg bane på 125 cm.


Jeg må bare beklage for veldig lite blogging den siste tiden og veldig dårlig. Men jeg har ikke så mye på hjertet og finner ikke på noe å blogge om. Men skal nok få ordnet på det etterhvert. Jeg kommer sterkere tilbake, heh..xoxo

Likes

Comments