Her er en liten film fra hotellet jeg lever mine dager i nå. Som vanlog blir filmene mine helt mogno når de kommer ut på youtube, men noe ser du. Og jaa, jeg er mongo som somer i alle speil, haha! også har jeg en bror som sitter ved min side nå like flau over hva han gjør, haha. Du ser det ikke så godt på fimen, men det er helt sykt. Må virkelig oppleves!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da har jeg arrived Dubai og jeg elsker å være her nede, det er så perfekt og koselig alt og alle! Etter 7 timers flytur med min kjære mac, samfunsfag og musikk var vi vell fremme på flyplassen hvor vi møtte på en mann som ventet på fam.Pettersen, han bablet i vei på arabiskengelsk, noe som var greit vanskelig å forstå, men joda vi kom frem. Da vi kom frem til hotellet var det første vi møtte en lamborghini, prosche, ferrari og bmwer på rekke og rad bort over hotellets parkering, vi kom inn å det var så sykt fint! Jeg kan virkelig si jeg lever i et wonderland akkurat nå. Hadd jeg hatt mine venner og ponnier, og for å ikke glemme min kanin og familie her nå hadde livet vært mere enn perfekt! Vi sjekker inn og det viser seg at alle rom med dør mellom er fullt, så de spurte om det var greit om vi bodde i en suite i 36 etasje med 3 rom og 4 bad, og jaa selvfølgelig! Så her ligger jeg, med utsikt over hele Palmen og deler av resten av Dubai og koser meg i min sikkert 2 m breie seng, aah! love my life, for øyeblikket!

Så i hele dag har jeg ligget på stranden med den bleike, ekkle kroppen min for å prøve å ordne på dette. Etterpå ha jeg vært å shoppet litt, men det ble kun ørepropper fordi vi dro litt for sent. Og nå er klokken et på natten her nede, så jeg skal få meg en god natt søv og gjøre klar til en ny dag med nye utfordringer, hehe..


Neeeeivell, nettet og jeg er ikke helt venner nå, så jeg klarer ikke laste opp bilder nå.. Men da kommer det en ganske stor bildeblogg i morgen regner jeg med. For disse er jo bare fra før avreise og på flyet. Sov god alle <>


xoxo

Likes

Comments

Gaad klokken er halv 2 og jeg er ikke ferdig med å pakke, når skal dette ta slutt? Jeg må sove, jeg må pakke ferdig og jeg må lage ferdig videobloggen .... Kan hende jeg publiserer den når jeg er nede i Dubai siden jeg ikke er helt ferdig med den nå, også har jeg ikke noe sørlig tid til blogging osv i morgen regnger jeg med, drar ti, halv elve så blir nok ikke så mye tid til det, ankommer ikke hotellet før 00:00 i morgen heller. Men vi blogges hvertfall, jeg skal gjøre så godt jeg kan med å oppdatere hele tiden, men regner med at det blir mest blogging om kvelden og kanskje morgningen før stranden. Love 
Jeg vet jeg ser helt sløv ut, men jeg ser helt utrolig deilig ut på de andre bildne så daaa...
xoxo

Likes

Comments

Hei og hopp alle! Nå skal jeg og mine spreke venner Cathrine, Line og Annki ut å trene litt aerobic, i dag er det på sånn stepp ting. Så nå skal jeg gjøre siste innspurt så folk ikke dør når de ser meg i bikini i Dubai, før jeg skal videre og gjøre meg like rundt og go der nede i ni dager. Det mest tunge som skjer der nede blir vell å få bademadrassen til å ligge stille i vannet når alle bølgene kommer, ah chill! Men jeg skal nok få tvingt min bror til å jogge litt, i hope. Selvom han kommer til å skylde på vond finger .. Men vi snakkes etterpå, og gled dere.. Det kommer videoblogg ! :O

xoxooo

Likes

Comments

Det nærmer seg våren og nye trender er i gang, høye joggebukser, fargerike tskjorter, tilbake til 80 tallet, phete briller og tilbehør er inn. Kjør deg og stilen din så løs som bare mulig og bland både gammel og nytt, her er et eksempel på et plagg som vrikelig slår kaka til tusen, hva syntes du? Hot eller not?


Modell: Kaja Høglund


Det er forresten litt ironisk, vi døde av latter da vi holdt på.


xoxo

Likes

Comments

Nå er jeg hvertfall greit klar for sengen og en nye himmelsk skoledag i morgen, etter skolen er jeg så heldig at jeg skal til presten og når jeg eeendelig er hjemme så må jeg videre til aerobic, og da kom jeg på at jeg ikke får ridd verdens beste ponnier, noe som betyr krise, for i morgen er siste mulighet på over 10 dager, jeg kommer aldri til å klare det ..
meen natta love! jeg digger forresten alle dere, helt sykt hvor mange som er inne å leser meg nå. Pluttselig er det steget til 1000 lesere, sjokk!!


jeg vet nam, men det var det første jeg fant.. Men nå må jeg løpe, vi blogges!


xx

Likes

Comments

Okei, kanskje ikke akkurat, men ponnien min vet hvertfall. Hoppet Oddemann på sprangtrening i ste etter skolen, og han var helt sinnsykt fin! Han hopper som en gud for tiden og i tillegg er han helt herlig å ri både på bakken og mellom hindre. Han er skikkelig lystig og elsker å jobbe om dagen, og på bakken blir han så ivrig at han kommer med gledes bukk titt og ofte, så det er gøøy! Lover bra for utendørs sessongen og tiden fremover nå. Så håper jeg på at det holder og jeg klarer å ri han videre. Nå er han hvertfall den største stjernen, og enda litt til! Er han ikke bare forferdelig herlig?

 xoxo

Likes

Comments

Nå sitter vi å storkoser oss på skolen med kake og photobooth. Livet er herlig, eller hva? :)xoxo

Likes

Comments

Rommet mitt er et hav stappet med kaos og ser virkelig ikke ut. På søndagen tømte jeg kleskapet og stappet det meste inn igjen, men jeg mangler fortsatt en del jeg ikke aner hvordan jeg skal legge. Så siden vaske damen kommer hit i morgen tidlig klokken åtte og mamma haaater rot så må jeg nesten rydde litt nå, wihey. Bare å komme å hjelpe til om noen ønsker, for dette tar sin tid..


oog forresten, det er nesten skremmende å se på statestikken min nå. Nesten så jeg får presentasjons angst for å fortsette med bloggingen. Fordi innleggene mine er maks uintressange og jeg har ikke så mye og dele akkurat nå, og i dag har ovr 900 stykker vært innom, og det er i mine øyne litt sykt. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan, og er evig takknemmelig for at dere gidder. Tusen takk!men nå er det natta, love Ida!

Likes

Comments

Har fått noen spørsmål om ny spørsmålsrunde, og siden leser tallet mitt har steget sykt i det siste så kan jeg vell ha det igjen, så om det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei her, så skal jeg svare så godt jeg kan. Denne gangen kan jeg også få laget meg en video til dere, istede for å svare med tekst. Promise! :))


Såånn, nå må jeg løpe!


xoxo

Likes

Comments