I morgen drar jeg til aeg og jeg gleder meg som en gaaal! Men jeg aaner ikke hva jeg skal ha med meg, ahr ingen aning. Også skal det være galla der nede, hva skal jeg lissom ha på meg der? Nå har jeg sittet og dratt ut en og en skoff i skapet og er ikke kommet lengre enn til andre, har virkelig ingen aning om hva jeg skal ha med meg .. menmen, halve skapet blir nok trøkt ned i bagger og sekker, så har jeg hvertfall noe å velg i der ned. Eller så kan jeg gjøre det enkelt. Ta med ridetøy til ridning og naken resten, da trenger jeg jo ikke tenke på klær ;)
Akkurat nå sitter jeg inni her og lurer på hvem singletter som skal være med, haha!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå skal jeg opp i stallen til mine to herlige og ikke minst utrolig rare ponnier. Oddemann skal på en liten tur, vaskes og ordnes før vi reiser til AEG i morgen, gleder meg en hel masse! Er det noen av dere som skal ned til aeg i helgen eller er der nå?

XOXO

Likes

Comments

God morgen bloggen!
I går var jeg så heldig å fikk et parr søte Nora Norway øredobber av bestemor. I like them! Gjør du?


XOXO

Likes

Comments

Oioi, ser norsk læreren min dette brude jeg få pluss i norsk, bevist bokstavrim her!

Men.. I dag så var jeg og søte Line, Gry og Cathrine på kino å sa Valentines day og shoppet bittelitt etterpå mens vi ventet på bussen. Filmen var veldig søt og søtere ble den jo selvfølgelig når Taylor Lautner var med. Tror nesten jeg er hans største fan! hihi.. Men hvertfall, her er det jeg kjøpte, alt er fra H&M. XOXO

Likes

Comments

I morgen skal jeg være på stallen klokken 9, så tror det er på tide å komme seg i seng nå, vi blogges i morgen. Sov godt alle søte lesere, jeg digger dere!

nam uten sminke da


XOXO

Likes

Comments

God kveld bloggen?
I morgen skal jeg på kino med tre av verdens nydeligste jenter, nemlig Line, Gry og Cathrine. Vi skal se Valentine day også har jeg hørt noe om shopping ogsåå.. Så det blir kos! Har du sett valentine day? vet du om den er bra?

Griiiiisegrellt av meg, men Cathrine, Gry, ..... & Line er søte <>
XOXO

Likes

Comments

Og hva er vell ikke bedre enn lekser da?
Nå sitter jeg faktisk med lekser, utrolig nok.. Men jeg må nesten levere en liten powerpoint dings i kveld. Det er jo selvfølgelig kjempe gøy med lekser, det er det jo alltid! så nå stor koser jeg meg med kvikk lunsj og rle! wiih


jeg sier bare nam til meg selv.........

XOXO

Likes

Comments

Tror jeg skal bytte navnet på bloggen min til www.verdensdårligsteblogger.blogg.no...
De siste dagene har det skjedd masse og jeg har så vidt hatt dataen på i kanskje 6 minutter til sammen, derfor er det ikke blitt noe blogging. På fredagen hadde jeg matte prøve så torsdagen var stappet med skole, tannlege, trening og etter det var det mattelesing fra kvart over ni til elve. Fredagen var det jo skole, så var jeg i stallen til kvelden, dro til min kjære Annki og overnattet der. Og i går var jeg ført hos Annki til næmere fire, i stallen til nærmere syv og så var jeg hjemme og ordnet meg og dro videre til bestemor og der er jeg enda. Så da vet dere det. Men jeg skal love at jeg skal bli flink og passe på at det kommer en eller to blogger hveeeer dag.

og i går var det galopp ute i snøen med Marthe, søstera til Annki som fotograf, så regnger med at det kommer litt bilder etterhvert.

XOXO

Likes

Comments


Her er en bitteliten film fra oppvarmingen på sprangtimen i dag. Oddemann var så siinsykt fin, så nå gleder vi oss masse til aeg! :D og unnskyld, men youtube ødelegger fimen totalt....

XOXO

Likes

Comments