Yes, ny meldig!

Hvor kult er det ikke når du tror du får melding av en eller annen og gleder deg til å lese den, så er det fra hestemarked.no, som har enda en av de millionsvis dekken auksjonene eller lignende?

Får du mye reklamemeldinger på mobilen ?

Likes

Comments

Heihei! Sorry for at det ikke ble noe blogging i går, men på morningen hadde jeg overnattings gjester, Cathrine og Annki var hos meg, vi dro rett opp til stallen og der var det stevne. Ettersom jeg red de siste klassene var jeg ikke ferdig i stallen før nærmere 7. Da jeg kom hjem var det rett i dusjen, spise noen kalde, gode kyllingvinger og videre til Annki. Alltid kjempe kos hos Annki <3 der="" satt="" vi="" først="" litt="" på="" dataen="" osv,="" så="" ble="" vi="" hentet="" av="" noen="" venniner="" og="" tok="" en="" tur="" på="" mcdonalds,="" haha!="" så="" kom="" vi="" hjem="" og="" la="" oss,="" såååå="" da="" vi="" sto="" opp="" halv="" 8="" i="" dag="" tidlig="" dro="" vi="" rett="" i="" stallen,="" og="" nå="" sitter="" jeg="" hos="" bestemor="" og="" bestefar="" og="" har="" nettopp="" spist="" litt="" frokost,="" og="" nå="" skal="" jeg="" opp="" i="" stallen="" igjen="" for="" å="" ri="" en="" klasse="" til="" på="" gasman,="" og="" kanksjekanskjekanskjekanskje="" skal="" jeg="" debutere="" i="" 120="" om="" det="" går="" fint!="" forteller="" mere="" om="" stevne="" senere="" i="" kveld="" når="" jeg="" er="" kommet="" meg="" hjem.="" vi="">


Random bilde av en skikkelig tjønnas! Gasman <>

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle legge ut tre ting jeg regner med at veldig få av dere vet om meg, to av de er ganske så ehm, rare? mens den siste regnger jeg med at det er flere som er veldig lik! Men here we go..

- Jeg går ALLTID på do minst en gang før jeg sovner, etter jeg har lagt meg. Hveeer eneste gang jeg legger meg og er på vei til og sovne må jeg tvinge meg opp av sengen får å gå på do, sykt irriterende! Men jeg gjør det alltid likevel..

- Jeg har sånn en uke av gangen hvor jeg blør neseblod hver eneste gang jeg dusjer. Denne uken kommer alltid en gang i månden eller mer. Sånn som for eksempel denne uken har jeg bødd hver morgen, hvor koselig er ikke det om du skal eks ta deg en dusj med kjæresten lissom, jamii!

- Jeg elsker å dusje og kan stå i dusjen i flere timer, jeg står oppreist å nesten halv sover minst fem minutter om morningen før jeg må skynde meg med å bli ferdig og om det hadde vært opp til meg hadde jeg kunne stått der inne i timesvis å bare nytet det varme vannet renne gjennom håret og ned ryggen, fantastisk!

Har du noen litt rare ting du gjør, uavner eller noe du vil dele?


Likes

Comments

okei, dette er litt sykt! Er det ikke?

Dette er altså broren til han som klikker som filmer. Broren har en tendens til å klikke litt veldig ofte, og filmene kommer alltid på youtube. Selv da han fikk en bil til bursdag slo han den ihjel med hjernstang fordi den ikke var bra nok! Det er i grunn litt sjukt! Hva syntes du? Sett noen av filmene før?

Likes

Comments

I hele dag har jeg sittet å sturi på rumpen min og loket lekser, det er jo kjempe gøy da! Så da var det deilig å komme seg ut av døren, få seg litt luft, treffe mine herlige venniner Cathrine og Line, og litt av Erik, Kjetil og Jørgen, for å så trene litt stepp! Og nei, det er ikke stepping, det er sånn kassedings mann hopper litt opp og ned og hit og dit på, hoho! Men det var bra! Så klarte jeg det sånn ca tusen ganger bedre denne gangen enn forgje, fordi den første gangen var det katastrofalt, jeg klarte ikke følge med, noe som gikk i dag og det var deilig! =D


Go'jenta var hos meg litt før triim :)<>
xoxo

Likes

Comments

Nå har det kommet ut en ny greie fra Apple, denne gangen er det en iPad. Det er nesten som en tavle. Hele greia er touch, den er ikke så stor som en vanlig data eller pc, men du kan ikke ha den i lomma heller. Jeg syntes den i grunn er ganske så kul, hva mener du?


Likes

Comments

Nå driver jeg og svømmer rundt på kjøkkenet hjemme. Hadde en del mere lekser enn det jeg hadde trodde, så da er det vell  bare å kaste seg i det å begynne. Nå er jeg nettopp ferdig med naturfagen som skal vurderes, så skal jeg lage en rapport fra et forsøk vi gjorde den 25, skirve 2 sider på engelsk om filmen Angela's Ashes, sånn sammendrag greier. Såå har jeg og Cathrine en musikk og en rle fremføring, og de fremføres ved at læreren bare tar deg ut fra en helt random time, så vi vet aldri når det kommer, så de må bli ferdig over helgen, pluss sånn kopihefte greier til i morgen i tysk. Hha, sikkert kjempe interesant å lese om mine lekser, menmen.. Hva skal du i dag?

diiggah.. med nerdebriller og nerde aplan:)
 

Likes

Comments