Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gå med i kveld, men jeg tror jeg ender opp med dette. Er det greit, kan man kan gå sånn?


Hva skal du ha på i kveld?
xoxo


 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Så var det klærne jeg fikk til jul. Husker desverre ikke hvem jeg har fått alt av, fordi det er jo en lite stund siden jeg satt og åpnet dem nå, og singletter, tights, otightslabukser i blåogsvart osv fikk jeg av flere. Men tusen takk hvertfall, jeg likte det svært godt!:)


Hettejakke fra Merete.
 
Singlett, kjole/topp, tights fra tanten og onklen min, altså Jeanette og Lars Petter.

Fra bestemor og bestefar på pappa siden fikk jeg Kingsland hettegenser

Verdens deiligste, som er nå min bestevenn! Sitter i den nå, og har ikke planer om å ta den av for øyeblikket. Den er fra Kaja.
  
Dette husker jeg faktisk ikke, men hvertall pysjen er fra en i familen, fordi jeg husker jeg sa takk da jeg satt å åpnet den x)
Flaut!

Fra Annki <>

Haha, grelleste bilde! Men jeg husker faktisk ikke denne heller.... Shame on me! Men tøffler er fra Josephine

Fra tante Heidi og onkel Heikki

Fra Andrea

Tightser og singletter fra tanter og onkler, takk for det!

Fikk du noe fint til jul?

xox

Likes

Comments

kremt, det er en stund siden julaften men, here we go. Bilder av klærne jeg fikk til jul ble faktisk tatt på julaften, men kommer ikke før i dag fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Besøk og julemiddager, stall og venner om hverandre, og jeg har nesten ikke blogget noe i julen føler jeg. Men her kommer det. Begynner med smykkene.


Armbånd fra bestemoren min på pappa sin side


Øredobber og armbånd jeg fikk av Cathrine verdensherligste Eilevstøl, sammen med en minnebok. Kommer etterpå i egenblogg.

Hvittgull øredobberjeg fikk av bestemoren på mamma sin side,

Haha, denne er litt arig! Fikk den av min søteeste tremining Camilla, men i ste da jeg tok bider kom hun å sa at jeg hadde fått feil gave. Denne var til en annen og gaven min var egentlig en parfyme, negllakk, øyenskygge og en t-skjorte. Haha! :)

Armbånd fra ei som heter Elin, fikk også perleøredobber i hvit.

Lange øredbobber fra Line, sammen med en lue.

Øredobber fra Martine.

Øredobber fra Gry.

Armbånd fra Oldemoren min på pappa sin side

Også fikk jeg sånne fancey leppomader fra onkeln min, sammen med masse klær kun fordi han syntes det var gøy. Haha!

Så må jeg bare si tusen takk til dere for kjempe søte gaver! :))) 

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp laget mat til min kjære lille bror som nekter å spise maten sin, og driver å slasker rundt i kosedress og kembo tskjorte. Egentlig burde jeg vært i stallen og ridd litt, hvertfall på Oddemann. Men akkuratt nå orker jeg ikke. Jeg orker ikke tanken på at jeg må kle på meg, gå i stallen, hente ponnien ute i kulden, ri i 16 minus grader og sale av igjen når jeg holder på å dø av kulde, får å så gå hjem. Akkurat nå frister det ekstremt lite, så jeg velger heller å slaske en time til, rydde rommet og lage meg en ny header på hest.no og prøve på blogg.no også, hoho!
Dette er ikke bra. Menmen, ponnien koser seg nok den når den får stå i padock i stede for at jeg drar i munnen, dunker på ryggen og sparker med bena :)


Her er noen flotte bilder av meg i rosa tskjorte, orange kosedress, urørt hår og mitt deilige ansikt fem minutter etter jeg har tvunget meg selv til å stå opp. Nam!

Likes

Comments

Om ikke så alt for lenge er jeg ferdig på stallen, ferdig i dusjen og på vei ned til min vennine Merete Røed. Jeg, Elisabeth og Merete skal se film, ta masse bilder, lage oss hjemme laget pizza, spise brownie med is og kose oss masse. Jeg gleder meg skikkelig! Så skal vi selvfølgelig ut med stjerneskudd å se på de flotte rakketene, som er i det sentralet Sylling. Hoho
Men jeg gleder meg skikkelig, det blir nok veldig koselig! Så det kommmer nok en ganske grei bildeblogg herfra i morgen, eller i de nermeste dager. Og 4 dager fyller jeg forresten 15 år også! Null mere fjortiz i meg mere :) Looking forward!


F.venstre. Kaja, meg, Elisabeth, Merete og Sofie <3 juleball="">

Likes

Comments

I over i går så hadde jeg besøk av Marte, Andrea og Julie noe som var veldig veldig koselig. Kjempe lenge siden jeg hadde sett jentene også, så da var det litt ekstra kos. Jeg fikk trøkt i meg greit med godteri,og egentlig skulle vi se film, men alle glemte filmer. Haha, typisk. Men vi boblet ute i kulden. Utrolig deilig!


Julie og meg <>

Andrea ville ikke være på bilde, og Marte har vært syk i over en månde, så
hun fikk ikke stampet, stakars.

Likes

Comments

På julaften kom verdens søteste jente på stallen med en liten førkvelden gaven, eller hva jeg skal kalle den. En gave jeg kunne åpne når jeg ville, som jeg selvfølgelig åpnet på stallen. Og inni var verdens søteste pepperkake hjerte hvor det sto I <3 u="" på.="" er="" ikke="" det="" bare="" søt?:))="">

Meg og verdens nydeligste som laget hjerte ! <3>Dere må forrestenogså ta dere en tur innom hennes; www.AKElsrud.blogg.no

I Love You To Annki <3><3>

Likes

Comments

Hallo!
Akkurat nå sitter jeg i sengen min med min lillesøster som ryggstøtte, haha. Etterpå i dag får jeg besøk av hvertfall to, kanskje tre venniner. Gleder meg masse fordi det er veldig lenge siden sist, bortsett fra at vi så Avatar i overigår. Så etterpå skal vi se to filmer og bade i stampen, det blir deilig! Så nå må jeg vaske rommet, kle på meg, spise og løpe opp i stallen og ri mine to kjøre ponnier, men det kommer en minibildeblogg først fa de vi tok i går. Vi blogges!

Meg og Andrea i fjord vinter <>

Likes

Comments

Heihei!
I dag har jeg vært i stallen og tatt enda mere bilder i snøen med ponniene. I dag var det Annki med Bongo, Kaja med Evilin og Halle og jeg med Oddemann som var ute på tur. Og gad så kalt det var, jeg holdt på å dø fordi jeg fryste sånn. Skinnene og nesa var røde som tomater og fingrene mine var nesten fallt av. Legger ut en liten bildeblogg i morgen med noen av bildene vi tok. Etterpå var de med meg en liten tur hjem, før jeg og Annki, med familien min dro en tur på Big Horn! Verdens beste biff, bernés og pommefriites:) hihi

Haha, Oddemann er herlig! :D

Likes

Comments

Nå er jeg straks klar, skal bare hoppe i noen andre klær. Så skal jeg og venninen min Kaja opp i stallen og ta enda mere bilder, hoho. Jeg elsker snø, jeg elsker ponniene mine, jeg elsker Kaja og jeg elsker å ta bilder i snøen. Det er så kos!
Så etterpå i dag kommer den bildebloggen jeg snakket om av hva slags klær jeg fikk til jul, men macen har litt mongo picasa så for at jeg skal få lagt ut de redigerte bildene må jeg dobbelt lagre dem i dokumenter osv, litt stress egentlig, men det kommer.

Photobooth ftw!

xoxo

Likes

Comments