I går så var jeg og noen venniner hos Kaja på gossip kveld. Vi begynte altså å se gossip girl 2.
Jeg digger den filmen og blir helt oppslukt, kalrer ikke stoppe å følge med!
Så nå skal jeg løøpe i butikken og kjøpe seseong to selv også.
Btw, best av alt med filmen er jo Nate Arcibald og Serena! Nate er den diggeste personen jeg vet om hvertfall! hoho <>

Ser du på Gossip Girl?
Hva syntes du om Nate?
27892718814dfbea61edm

chacecrawford1
xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Leste gjennom forrige innlegg nå nettopp og fant ut at sikkert 30 av 40 ord var skrevet feil. Var så trøtt i dag tidlig og skrev så fort at jeg ikke har fått med meg noenting, dette skal jeg skjerpes på og begynne å skrive rikitg. Hehe

bilde 1864
bilde 1862
bilde 1884
Der var tre kjappe av meg også. Og dagens outfit:
Thigts bukse fra vero moda
singlet fra bikbok
topp fra bikbok
jakke fra bikbok


Ftw, liker denne sangen..
When I see you 
I run out of words to say 
I wouldn't leave you 
Cause you're that type of boy to make me stay ♥


Likes

Comments

Endelig er høstferien i gang og jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å få sove så lenge jeg vil for første gang siden sommerferien. Jeg klarte ikke sover lengre enn til ti på mi faktsik, men jeg kan ikke huske sist gang jeg sov ti 8 heller, så det var deilig :) nå er jeg klar for en uke slækking, dette blir deilig!
Har du også ferie denne uken?

bilde 1625

 

Likes

Comments

Jeg elsker shopping, klær, smykker og alt mann kan ha på seg. Forrige fredag var jeg og en vennine som heter Cathrine på liertoppen, dagen etterpå var jeg i Oslo med mamma og pappa. Jeg kjøpte en haau av nye klær fordi det var sånn jentenes dager på carlings og ALT var på halvpris, noe som ikke gjorde meg noen verdens ting! :D Tenkte jeg skulle legge ut en blogg av hva jeg kjøpte, kamera mitt må bare finne laderen sin så det går ann å ta bilder. 

51286411254126398525
Men jeg har allerede rukket å brukt noe av det, og har faktisk bilde.
på det første bilde, nede er genseren og strikke toppen fra vero moda, og buksa fra bikbok, truuuur jeg. Eller så var det også vero moda.
på det andre bilde, buksa og genseren er fra vero moda.
på det tredje bilde er genseren og buksa fra bikbok. 

Likes

Comments

Nå er jeg så trøtt at jeg snart sovner i dataskjermen.. Har egentlig ikke lyst til og sove, men samtidig er jeg stup trøtt. Er forreste utrooolig deilig med høstferie, i morgen skal jeg sove så lenge jeg klarer. Men uheldigvis har jeg snekkere og malere hjemme som pusser opp, rett utefor rommet mitt, og de begynner å bråke kl 7 -.- .. Men deilig at jeg ikke trenger å stå opp forde. 

Men nattinatt :) <>

bilde 1121
et random bilde av meg fra rett før sommerferien .. ;p

Likes

Comments

Selvom dere kanskje intereserer dere null for hest, velger jeg å skrive om det. Stevne begynte ti, så vi måtte dra rundt 9 hjemme fra, men siden min vennine kaja ikke rakk å ordne ting i går måtte jeg opp kl halv 7 i dag for å være i stallen 7... Vi dro fra stevne 9 og da vi kom frem var det masse hester for ponniklassene begynte. Første klassen jeg red var MB som er 1m i min katogori og der var jeg feilfri, men han var veldig hissig så det gikk litt fort. 2 kalssen var ma, det er den høyete klasse for katogori 2 ponnier og det vil si110 cm. Oddemann som jeg kaller ponnien min, var utrolig fin og vi fløy gjennom banen og kom ut som de eneste uten noen feil og vant klassen. Noe som var veldig gøy! Så nå er han klar for Oslo Horse Show :D <>
FTW, fant et bilde av meg og Oddemann på OHS siden, syntes det var litt artig i grunn. http://www.oslohorseshow.com/artikkel.asp?ID=125

oddoneout21681

meg og oddemann under NGP <>

Likes

Comments

Dagene bare flyr av gårde og jeg har så masse og gjøre. Jeg tenker hele tiden at jeg skal legge igjenn et innlegg i bloggen før jeg løper videre, men selvom det tar meg to sekunder rekker jeg det aldri. Glemmer det alltid. Men nå er det høst ferie og jeg har null lekser og det er digg! Da kan jeg få blogga litt om hva som skjer, i tillegg er kamerat mitt døtt og jeg får ikke bildene inn på macen når jeg ikke har strøm på kamera .. Men jeg skal få ordnet det oog bli litt flinkere på dette. Men nå må jeg løpe videre for jeg skal til Kaja og sove hos henne, så er det stevne i Drøbak i morgen med den ene ponnien min Odd One Out <3 .="" vi="" blogges,="" tjoheei!="">bilde 1821
en stressa liten unge som nettopp har hoppa ut av dusjen, hah! 

Likes

Comments

Denne filmen funker ikke lengre 

Likes

Comments

Starten av skole året har egentlig vært ganske slapp, vi har hatt masse lekser men ikke prøver i hytt og pine, men de måtte selvfølgelig komme. Den siste uken på skolen kommer ALT! På mandag var det samfunsfag fremføring/debatt, tirsdag samfunsfag prøve, onsdag minitalk, torsdag norsk prøve og fredag innlevering i engelsk og en hel engelsk plan skal være ferdig. Jeg trur jeg blir gal. Jeg har jo ikke noe fritid med alle disse leksene. Og det beste av alt er at jeg ikke skjønner noen ting av norsken -.-' .. Egentlig vil jeg bare legge meg ned å grine, orker ikke mere norsk, finner jo ikke ut av noen ting. Eller det var litt i overkant å grine, meen dette er ille.. haha! 

Har dere mye prøver?

bilde 1737
Forferdelig digg bilde men .. 

Likes

Comments

Heisaann!
I dag har jeg hatt besøk av bestvenninen min Annki, før hun dro lagde vi en videoblogg vi tenkte vi skulle legge ut her, men får det ikke til. Kommer ikke lengre enn at den konventeres, konvateres(ellerno ligndende) så lurte jeg på om noen visste hva jeg skulle gjøre og prøve å forklare litt?:)

Ellers i dag har jeg ridd sammen med annki og en annen god vennine som heter kaja. Nå skal jeg øve litt engelsk og hoppe i sengs for er stuup trøtt. Kommer også en pitteliten bildeblogg i morgen, for jeg og annki tokk noen få bilder før kamera døde av strøm .. Men vi blogges! 

Outfit:
outfit 22sept09

outfit 22septem09

Jakke: Vero moda
Bukse/thigts: Vero moda
Skjerf: Vero moda
Singlet: Bik bok

Likes

Comments