Dette er åpentbart ikke meg i dag, men i dag har jeg faktisk hatt på sminke til en forandring. Ett steg nærmere det sosiale liv igjen, som er tilbake fredag klokken 12:00. Slutten på eksamen betyr også tid til å ta bilder utendørs, og det gleder jeg meg til. Jeg har så vidt fått frisk luft eller sett dagslys de siste dagene, sett bort i fra turen til og fra trening. Det skal bli godt å gjøre noe annet enn å lese markedsføring kjenner jeg. Uansett, over til min søndag. I dag har jeg hatt en skikkelig fin ettermiddag/kveld ♥ Faktisk den fineste dagen jeg har hatt på veldig lenge. I januar fylte både Marit og jeg 23 år, og i gave ga vi hverandre kino og middag. I dag fikk vi endelig hatt daten vår, og det var så utrolig koselig og jeg er så glad for at vi endelig fikk det til. Vi spiste deilig pizza og is på Villa Blanca, før vi dro videre for å se Fifty Shades. Vi har pratet masse, ledd masse, spist god mat og kost oss veldig. Dette kjente jeg at jeg trengte skikkelig, etter en relativt tung uke alene. Navpreet er fortsatt på skolen, og han blir der enda et par timer til, så her må jeg legge meg alene i kveld. Kjedelig. Håper hvert fall at eksamen hans går skikkelig bra, det fortjener han nå! Stolt av han som jobber så hardt og mye.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Jeg elsker virkelig bakevarer, men er ikke noe spesielt god på å bake og baker egentlig aldri gjærdeig i Bergen. Forrige gang vi var på Beitostølen hadde mamma sendt med jentene horn med vaniljekrem hjemmefra, og de var fantastisk gode. Jeg ble helt hektet og prøvde derfor å bake mine egne forrige helg. De ble langt fra så vellykket som mamma sine, men ikke så aller verst heller. Pene var de ikke, men innafor på smak og derav deilig helgekos. Både forrige helg og nå. Luksus. Håper alle har en fantastisk helg ♥

Likes

Comments

​Nå er det nøyaktig en uke igjen til jeg er ferdig med eksamen, og jeg kjenner det skal bli fantastisk godt. Kanskje ikke så bombe at denne dagen har gått til lesing, eller at resten av helgen skal gå til det samme. I dag skrev jeg til krampa tok meg og jeg kjenner hånda mi gruer seg til det er på'n igjen i morgen. Halv syv kom Sondre på besøk og han dro nesten nettopp. Vi har spist deilig middag, masse godis og sett mye gøy på TV. Kjempekoselig med besøk og ekstra hyggelig at han kommer for å holde meg med selskap når N er borte hele tiden ♥  og snakker om sola, nå fikk jeg melding om at N vil hjem fra skolen. Klokken har rukket å bli 22:45, på tide synes jeg..

Likes

Comments

​Hvordan var dagen deres i går? Min ble enda litt finere enn forventet, da N kom hjem med både roser, masse deilig sjokolade og sushi. He knows me well. Jeg føler meg heldig ♥ Jeg hadde tent alle stearinlysene vi har i stua og på spisestua, og jeg synes ingenting gjør leiligheten kosligere enn friske blomster og levende lys. Vi hygget oss masse sammen som vanlig, selvfølgelig med Paris mot Real Madrid på TV'n. Haha! I dag har jeg lest hele dagen, hentet N på skolen klokken 22:00 og nå har vi akkurat sett ferdig to episoder New girl og spist middag. Det blir sene middager nå som han er så mye på skolen, håper det roer seg litt etterhvert. Håper alle har hatt en fin dag i dag, sov godt.

Likes

Comments

​Happy valentine fra meg ♥ eller alle hjerters dag - kjærlighet er en fin ting å feire synes jeg, uansett om man gjøre med med familie, venner eller kjærester. Min dag har for det meste gått til eksamenslesing, men jeg møtte Astrid en kjapp tur i byen og nå venter jeg på at Navpreet skal komme hjem fra skolen. Han er midt i en tung periode med hjemmeeksamen og masse innleveringer, så det blir oftest veldig sene kvelder på han og mye alenetid på meg. Siden jeg er så mye alene, synes jeg det er ekstra hyggelig når han endelig er hjemme nå for tiden. I dag skal vi egentlig ingenting spesielt, annet enn at vi har bestilt middag fra Nama istedenfor å lage selv. Deilig. Jeg er en sucker for love (haha) og egentlig ganske flink til å fortelle kjæresten min at jeg setter pris på han og elsker han flere ganger i året enn akkurat i dag. Men han skal vel få høre det en ekstra gang i kveld også. Jeg er kanskje ikke så romantisk av meg og blir egentlig veldig flau hvis N en sjelden gang er det, men jeg elsker å stelle i stand koselig frokoster før skolen med levende lys og jeg overrasker gjerne med deilig middag og hygge på kveldene når han kommer hjem. Så noe romantikk blir det vel. Viktig med litt kjærlighet oppi hverdagen også, si. Håper alle har hatt en fin dag og har en deilig kveld videre! 

Likes

Comments

Før Navpreet, Sondre og jeg kjørte til Beitostølen løp Navpreet og jeg innom byen for å shoppe litt på salg. Jeg hadde sett meg ut et sett jeg ønsket meg fra Ganni og Navpreet ville titte innom to butikker. Settet jeg hadde sett meg ut var fortsatt igjen i min størrelse, så da ble det nytt skjørt og topp på meg. Navpreet kjøpte seg en jakke, som ble tatt i bruk sekundet etter den var kjøpt. Bra fangst på begge to med andre ord. Toppen overfor ble mitt kupp, med et tilhørende skjørt. Denne er allerde i bruk, men nå gleder jeg meg til en anledning hvor jeg får brukt hele settet sammen. Så fint ♥ Nå om dagen går det for det meste i joggebukse og en deilig genser ettersom jeg leser inne hele dagen. Helt okei det også, men skal bli greit å få på seg noe annet når eksamensstresset er over. Håper alle har hatt en topp tirsdag og start på uken!

Likes

Comments

Etter en skikkelig dårlig treningsmåned i desember er jeg endelig tilbake for fult og det føles så godt. Rart hvordan en skikkelig kjip dag kan føles så mye bedre etter en treningsøkt med kjæresten eller Martine, som er mine trofaste treningspartnere i Bergen ♥ Vanligvis trener vi på SatsElixia eller går i fjellene, men i dag fikk Martine og jeg endelig surret oss til en økt på Barrys Bootcamp på timen til Astrid. Gøy! Dette falt i smak, og fra neste uke er Navpreet med også. På slutten av timen stod det smoothie klart til oss begge, en helt grei avslutning på økten med andre ord. Nå er både N og jeg nydusjet og i seng, vi skal straks sette på en serie før vi sover. Den beste tiden på døgnet synes jeg - kvelden og morgningen med min kjære.

Likes

Comments

​​Min ​mamma fortjener litt ekstra oppmerksomhet i dag, akkurat som alle andre mødre. Egentlig synes jeg de fortjener litt ekstra oppmerksomhet hver dag. Så mye fint mamma gjør for meg, jeg håper jeg hvert fall klarer å gi hun halvparten av det fine tilbake. Jeg er så utrolig heldig som har akkurat min fantastiske mamma, og jeg ser så utrolig opp til hun. Uansett hva det er eller når jeg trenger det, så er hun der for meg og det setter jeg så uendelig pris på ♥ Målet mitt er å prøve bli en like fin mamma for mine barn en dag. Gratulerer så mye med morsdagen, verdens beste! Vi skrives mer i morgen, for nå sovner jeg straks fra pensumbøkene her. God natt! 

Likes

Comments

God kveld ♥ Etter fem timer jobb og flere timer lesing er det endelig tid for lørdagskveld og avslappning hos oss. For anledningen har jeg kjøpt inn masse godis og roser, så nå er planen å flytte oss fra pensumbøkene til sofaen for å legge bena høyt. Endelig lørdag, haha. Håper alle nyter lørdagskvelden!

Likes

Comments

Tiden renner av sted og jeg føler dagene før eksamen løper fra meg. I går, i dag og i morgen er det mye sykdom på jobb og jeg fikk derfor endelig noen vakter og litt penger på konto i mars også. Pengene og noen vakter kom veldig godt med, men jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri klarer å gi slipp på tanken av eksamen. Å konte ét fag på Høyskolen Kristiania koster nærmere 3000(!!)kr, så når man først velger å ta opp et fag er det greit å gjøre det skikkelig.

Jeg tar opp markedsføring fra første klasse, rett og slett fordi det gikk sånn halvveis ok. Ikke noe mer enn det. Og fordi jeg har bachelor i markedsføring og salgsledelse tenkte jeg at det var greit å ha litt bedre enn en ok karakter i faget. Selve faget er ikke så vanskelig, men det er mye å sette seg inn i og over tre år siden jeg hadde faget. Det jeg egentlig sliter mest med er å plukke ut det som er mest viktig å lese på, for når jeg leser synes jeg alt høres både viktig og fornuftig ut å ha med på eksamen. Det resulterer i 1000 sider med notater og at tiden ikke helt strekker til, uansett hvor tidlig jeg begynte å lese denne gangen.

Denne morningen har jeg heldigvis hatt noen skikkelig effektive lesetimer, og nå skal jeg straks hoppe i uniformen og dra på jobb. Allerførst skal jeg hive i meg litt lunsj. Håper alle har en topp fredag og GOD HELG ♥

Likes

Comments