Jag vet inte längre hur det känns när man mår bra, för jag har inte gjort det på så länge. Familjen frågar hur det är, vänner frågar, arbetskollegor frågar hur det är och varje gång säger jag att det är bra, vilket är en lögn varje gång. Det är inte bra. Inte alls bra. Kvällarna/nätterna är den värsta tidpunkten, då det känns som att man drunknar av ångesten. Men även de dagarna det känns som att någon griper tag i din fotled och drar dig neråt i mörkret tills man inte kan andas. Det värsta är nog ändå dessa sömnlösa nätter man ligger rödgråten och hela kroppen skakar av skriken som finns inombords. Detta är min vardag, mitt liv. Men jag vill inte att detta ska vara mitt vardag. Jag vill känna att jag mår bra, men tyvärr orkar jag inte längre kämpa.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg, jag tänkte göra en liten lära känna lista nu i början för att ni ska få lära känna mig lite.

1. Hur gammal är du? Jag är för nuvarande 18 år gammal, men fyller 19 år senare i November.

2. Hur gammal känner du dig? Beror på, ibland känner jag 18 år och ibland som tolv.

3. Var bor du? I en liten stad en bit utanför Örebro.

4. Vad har du gjort idag? Jobbat, umgås med familjen och uträttat några ärenden på stan.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Jag tycker om alla årstider på ett eller annat sätt, men favorit årstiden är nog höst/vinter. Det bästa jag vet är att mysa under en filt med en bra bok eller bra musik i lurarna i skenet till tända ljus. Sedan tycker jag även om att sätta på mig raggsockor under den tidsperioden och tar inte av mig den förens det är bart ute på våren igen ungefär. Men vinter enbart för att julafton infaller sig då och det har alltid varit mig kärt och kommer alltid vara, tillsammans med tomten och familj.

6. Är du beroende av någonting? Min mobil. Mina hörlurar. Mitt skrivprogram.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

Jag älskar ishockey, bokstavligen. Jag älskar farten, spelet och allting. Helst ska jag sitta i soffan och leva in mig i matchen eller på plats, favoritlaget är MODO. En annan sak som inte så många vet om mig är att jag är väldigt envis, och att jag ibland kan ha ett väldigt hett temperament.

8. Vad är du på för humör just nu? Just för tillfället är jag trött men annars glad.

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig på nu? Jag skulle vilja befinna mig i staden Örnsköldsvik. Eller något annat fint ställe som kanske Australien.

10. Vilket är ditt favoritgodis? Glass, helst ska det vara Ben och Jerrys, men annan glass går också bra.

11. Vilken är din favoritaffär? Vila, helt klart.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska, haha. Går helst upp tidigt på morgonen och börjar dagen på en gång.

13. Har du blivit sydd någon gång? Nej.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Bästa vännen. När hon smsade mig när det kändes som att mitt bröstkorg skulle sprängas av ångest. Min bästa vän gör något speciellt varje dag för mig.

15. Är du blyg? Kan vara blyg i olika sammanhang men när man väl har lärt känna mig slutar jag aldrig att prata.

16. Vad heter du i andra namn? Karin efter mormor och mamma.

17. Vill du gifta dig? Någon dag skulle jag vilja det, skulle vara rätt så fint.

18. Har du något smeknamn? Nej, inga som jag direkt som jag kommer på, skulle vara persson som de kallade mig i skolan.


Likes

Comments