For her 

Hvis du står og mangler en gave til damen er det faktiskikke så svært, som det ser ud til. 1. Du vælge bare det undertøj du tror hun er super flot i. F.eks. dette sæt fra Love Stories. Eller 2. du kunne give hende et lækkert ur, fra DW . Smykker er altid gost at give, fordi man kan altid huske hvor sine smykker er fra. 3. et lækkert par sko, jeg har et eksempel, som er fra Sofie Schnoor. 4. Jeg er sikker på alle kvinder og piger vil elske at få en lækker duft af sin mand/kæreste. Jeg har taget Escentric Molecules 02 perfume, som er en unisex perfume. 5. er igen et smykke, men denne gag er det en ring, og i ved hvad man siger med ringe, så det er den ultimative gave. 6. Er et abonnement på et mode blad jeg har tage Elle, fordi det er mit ynglings blad, men det kunne også være mange andre.

IDA <3

For him

Girls når i skal ud og finde gaver til jeres mænd , så find noget de går op i. Jeg har taget disse eksempler, fordi det ville være det jeg villeønske mig, hvis jeg var mand. Gave ideerne kan også være til din far. 1. En super gave vil være en trøje, som han kan lide. Man har altid brug for nyt tøj. 2. en lækker duft som du vi elske at dufte til. jeg er sikker på at en mand vil elske at gå med en duft kæresten elsker. F.eks. denne fra Hugo Boss 3. Et par lækre sko kan man heller ikke gå forkert med. Han skal selvfølelig bare kunne lide dem. Men et par adidas er da et godt valg. 4. Jeg har fundet dette drink sæt, som er en god gave til de ældre mænd. Søg på drink sæt og det kommer frem. 5. Jeg har også lige fået skjult et blad med ind. Det er måske ikke for alle, men synes stadig det er en god gave.

IDA <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så er det ved at være jul og der skal selvfølgelig nogle ønsker til.

Så i dag kommer jeg med nogle forslag til dine jule ønsker. 1. Du kunne ønske dig en taske jeg har denne taske, men det kunne være hvilken som helst anden taske. 2. Et abonnement på et blad kunne være en super gave. for det første er det en gave du har i længere tid og du kan få inspiration hver måned. 3. Et par sko er en ting, som altid står på min ønske liste. I år er det Nike air max 95, fordi jeg manglede et par gode sko, men de skulle også være smarte. Og så er Nike altså din bedste ven. 4. Et makeup produkt er også altid en ting som står på ønske listen. I dette tilfælde er det en highlighter fra Bare minerals. 5. Et smykke er et virkelig godt ønske, på billedet er det stine a' Big Croissant Creol Earring.

Håber i kunne bruge det til noget.

Ida <3


Likes

Comments

Ny musik favoritter!

I denne måned har jeg hørt noget rimelig chill musik -sammen med noget Disney musik. Har som altid fundet nogle sange i ikke har hørt på bloggen. F.eks. Phlakes mega gode nye album, som i bliver nød til at checke ud.

håber i kan lide sangene og hvis i vil checke min spotify ud så klik HER .

IDA<3

Likes

Comments

Første video på bloggen!

I dag får i lov til at se den første video på bloggen. Jeg er blevet nogenlunde glad for resultatet. Jeg mangler bare en bedre location og så synes jeg den er super. Jeg viser to outfits med nogle af mine nyeste efterårs køb. Både de to par bukser og den hvide hoodie har jeg købt i Berlin. Jeg kunne ikke finde den trenchcoat jeg har på i første look, men har fundet en vinter jakke der ligner.

Håber i kan lide den.

IDA<3

Likes

Comments

Hverdag

Berlin er en en dejlig by

- men hvis man ikke skal se Tv-tårnet, Brandenburger tor eller Berlinmuren, hvad skal man så se? Det vil jeg fortælle jer, fordi min familie har set de ting man "skal" se, så vi tog til Berlin, så nogle andre ting og spiste meget godt.

IDA<3
Caféer i lange baner

Hvis du skal ind og have god mad, så tag på Oderberger Strasse, hvor der er caféer på hele gaden. Du kan finde alt muligt f.eks. Sushi, en burger, italiensk eller den bedste vaffel i byen. På "Kauf dich Glücklich" kan du få den bedste vaffel i byen, både sunde og søde.

Cykeltur i Berlin

Jeg synes man skal tage en cykel taxi hvis du har muligheden. Det er mega dejligt, hvis der er godt vejr og du vil se byen fra en anden vinkle, så skal du tage en cykeltaxi. Man kommer også til at se helt andre gader og køre igennem små parker, fordi man jo køre på en cykel.

Helt klart et most!

MAD MAD MAD!

Der er nogle super gode restauranter og caféer i Berlin.F.eks.

En café der hedder Oliv er helt vildt lækker. jeg fik en pulled pork burger, men det var lidt mere en sandwich. Det smagte super godt og det var meget nordisk mad. Lækkert

BRLO er et mere specielt sted, som primært er et bryggeri, altså øl. Men de servere også mad i masterchef niveau, synes jeg. Det er meget lækkert. Du skal ikke være kræsen, fordi der er nogle rimelige anderledes smage.

Sushi & sticks er en dansk kæde, så selvfølgelig skulle vi ind og prøve det! Det var den bedste service - Vi startede med at få et håndklæde med en varm form for sprit, som skulle rense vores hænder, inden vi spiste. Vi fik vores egen tjener, som kunne dansk og senere kom den bedste sushi jeg nogensinde har smagt. Kig også lige på billedet mmmhhhhh. Men det var dyrt, så det skal man lige være opmærksom på at det hurtigt kan koste 1000 kr for 4 personer.


RITTERSPORT!

Hvis man elsker chokolade skal man tage i Ritersport Berlin, hvor du kan købe en masse chokolade og endda lave din egen Rittersport plade, som vi gjorde . der er også en café, hvor du kan få varm kakao og en god kage.

Men glemte dessvære at tage et billeder der indefra.

Likes

Comments

I dag siger jeg Hej fra Berlin, hvor jeg har været på den hyggeligste café.
Jeg kunne ikke lade være med at fortælle om en lille hyggelig café, som jeg har fået den bedste vaffel på. Caféen ligger på Oderberger straße og hedder "Kauf Dich glücklich".
Jeg har læst at de har de bedste vafler i Berlin, og det lever de stærkt op til. Jeg synes ihvertfald de er gode.
Jeg anbefaler denne cafe stærkt, og man kan både få sunde og dessert vafler.
Tjek det ud hvis du kommer til Berlin.

IDA<3

Likes

Comments

I dag bliver det en ny lækker musik favoritter.

I denne måned har jeg hørt en masse lækre kvindelige kunstnere, men har også nogle gode mandlige kunstnere, som De Danske Hyrder, Post Malone og Xander selvfølgelig. Jeg har som altid fundet nye sange og synes de er mega fede i denne måned.

tjek dem ud HER

IDA <3

Likes

Comments

UNDSKYLD!

Jeg har ikke lagt noget ind i lang tid, undskyld for det. jeg har ikke haft meget inspiration til hvad jeg skal lægge ind på min blog, men jeg prøver at få lagt noget spændene op og håber i stadig vil læse med.

I dag vil jeg fortælle om en side jeg har opdaget for 2 dage siden, som hedder Hvisk. Jeg har kigget på smykker på Hvisk før, men nu har jeg opdaget, at man kan have en profil på noget der hedder HVISK COMMUNITY. Der kan man lave alle mulige sammensætninger af tøj eller lægge dine egene billeder op af outfits.

Så jeg synes i skal gå ind og tjekke min ud HER og lave jeres egen profil

IDA<3

Likes

Comments