Hej! Jag befinner mig just nu på Ölandsbron påväg mot Växjö. Det var ett tag sedan jag bloggade och mycket har hänt sedan dess. Den största förändringen är att jag nu är påväg mot mitt nya boende. Det är så att jag nu i tre år ska gå på friidrotsgymnasiet i just Växjö. Därför tänkte jag att det skulle vara roligt att främst för min egen skull börja blogga igen. Så att jag sedan kan kolla tillbaka på mina tre år hemifrån. Men om ni också vill följa mig skulle det vara jätteroligt. Bloggen kommer att upptaderas lite då och då när jag har tid och inläggen kommer främst handla om friidrotten och min vardag!

Kram Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Två matbilder från igår som desvärre är de enda bilderna jag tog. Jag hade förövrigt en jättemysig dag med Matilda. Vi tittade runt i affärer och pratade massor vilket verkligen behövdes. Dagen idag har varit väldigt lugn men imorgon åker jag och mamma först till Ikea på förmiddagen och sedan ska vi ha myskväll med min moster och kusiner i deras sommarstuga. På lördag åker vi vidare till mitt kusins bröllop. En bra helg helt enkelt!

Likes

Comments

Åkte hem med blandat resultat efter SM helgen. Varken i släggan eller diskusen fick jag till det och slutade 6:a och 4:a med några meter till årsbästat. Så allt hängde på sista dagen då jag hade kulan och allt jag kunde tänka på var att jag så gärna ville ha med en medalj hem och det lyckades jag med. Det blev ett silver på resultatet 12,48. De riktiga träffarna kom inte men jag är ändå mycket nöjd med min helg och har en bra känsla när jag snart går in i uppbyggnadsfas efter DN-galan.

Igår sprang jag en runda för första gången på ett bra tag och det känns idag. Har sovit ut länge idag och sedan kollat på friidrotts-EM vilket resulterat i att jag fått lite inspiration inför dagens träning. Imorgon bär det av till Göteborg för att träffa den saknade Matilda vilket ska bli jättekul!

Likes

Comments

Ska försöka få in alla olika känslor jag känner just nu i detta inlägg och dessutom lite info om helgens bloggning. Med att börja med hade jag helt glömt av att avfärden till Söderhamn sker imorgon. Trodde att jag hade en dag kvar hemma så fick i all hast försöka lägga fram allt jag ska ha med mig för dessa tre dagar. Jag känner mig både förväntansfull och rent utav sagt svin nervös inför detta SM. Ena stunden känner jag världens självförtroende och det känns som att jag kan vinna allt medans nästa sekund är full av tvivel. Jag har kämpat så mycket för detta mål nu och att inte få belöning för det skulle kännas så tungt. Samtidigt ska det bli skönt att få det överstökat. För den senaste tiden har varit full av ångest och framför allt press. Det ska bli skönt att få några månader med vila efter det här från tävlandet och bara träna för att må bra. Idag gjorde jag mitt sista pass och det var blandat. Diskuspasset var det bästa någonsin medan kulan och släggan var lite mer tveksam. Men jag vet att när jag väl står där i ringen och det väl gäller så är jag förbered och jag hade inte kunnat göra något mer rent träningsmässigt.

Och så var det bloggen i helgen som jag inte kommer prioritera utan jag kommer att uppdatera er om resultat men inget mer. Utan ni får hålla tummarna stenhårt för mig hela helgen. För det är nu det gäller. All träning allt slit har kommit till detta ögonblick. Det här ska bli mitt SM. 

Likes

Comments

Mönstret, färgen och modellen. Älskar allt med detta linne som förhoppningsvis får följa med nästa gång hem från Hollister. Tänk detta linne i höst med ett par mörka bootcut jeans och en grå tröja.

Likes

Comments

En sak som jag tycker är jätteviktig i en hälsosam livsstil är balans. En balans mellan att äta nyttigt och träna men samtidigt kunna unna sin kropp vila och onyttigheter utan ångest. Många känner säkert igen sig när jag berättar om ångesten jag ibland får när jag äter onyttigt och framförallt inte tränar. För man kommer ibland till en punkt där träning blir som en drog. Man älskar känslan efter ett träningspass och en stoltheten man känner när man under dagen ätit endast nyttigt. Men jag tror att detta inte får gå i överdrift utan man måste kunna unna sig den bullen och i ren hast sluka i sig en hel Ben and Jerry burk då och då. Såklart får inte belöning genom sötsaker gå i överdrift heller men vi alla är ju mänskliga. Jag läste en jättebra sak i Sofi Fahrman och Julia Fors bok där det stod "Fastnade du framför Facebook hela eftermiddagen istället för att gå och träna. Åt du pizza på en tisdagskväll? Herregud, ingen är perfekt! Om du äter bra 80 procent av tiden spelar de resterande 20 procenten inte så stor roll." Och de tycker jag är en bra mening att följa när det gäller balans mellan nyttigt och onyttigt.

Mina extremt goda kanelbullar som jag bakade igår och dessutom åt flera av.

En god och nyttig lunch jag åt idag.

Likes

CommentsSka nu cykla iväg till Pinchos för att äta en bit mat med mamma. Upptaterar er senare!

Likes

Comments

// fina Marie på Pims //// min lunch //// testade denna smoothie från McDonalds och den var riktigt god och svalkande //

Likes

Comments